Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום לחברי הפורום!

ברשותי פולו 2007 9N3 עם חישוקים 165/70/R14. מה הגודל המקסימאלי של הג'אנט שאוכל לשים?

215/65R16 יהיה חוקי?

שלום,

בפולקסווגן פולו 2007 ניתן להתקין ג'אנט "16 וצמיגים במידה 205/45R16. זה הקוטר הגדול ביותר המאושר ברכב זה.

במידה ואתה מעוניין בהצעת מחיר לג'נטים ו/או לצמיגים, אתה מוזמן לפנות אלינו דרך

אתר טייר קלאב

או טלפונית: 03-9005831.

פורסם
המידות המאושרות לאופל קורסה 98 הן:

145/80R13

165/70R13

165/65R14

175/65R14

185/60R14

באתר טייר קלאב אמנם אין עדיין חישוקים (גנ'טים), אבל אתה מוזמן לפנות אלינו דרך האתר (טלפונית או באמצעות "צור קשר") - אנחנו מייבאים מגוון רחב של חישוקים ונשמח לסייע בעניין.

יש אפשרות לאשר מידה יותר גדולה ???

הביאו לי גאנטים 15 אינץ חדשים ממש יפים !

פורסם
יש אפשרות לאשר מידה יותר גדולה ???

הביאו לי גאנטים 15 אינץ חדשים ממש יפים !

אין אפשרות, זה לא מאושר ע"י יצרן הרכב, ולכן זה מסוכן ברמה המהותית ולא מאפשר מעבר טסט לרכב ברמה הטכנית.

פורסם
אין אפשרות, זה לא מאושר ע"י יצרן הרכב, ולכן זה מסוכן ברמה המהותית ולא מאפשר מעבר טסט לרכב ברמה הטכנית.

אין אפשרות לבקש לאפשר את זה ??

או שרק המידות שרשמת זה מה שאפשר ?

פורסם
אין אפשרות לבקש לאפשר את זה ??

או שרק המידות שרשמת זה מה שאפשר ?

כאשר רכב חדש יוצא לשוק, יצרן הרכב מגדיר את מידות הצמיגים והג'נטים המאושרות לו. משרד התחבורה לא יאשר מידות אחרות, ובצדק, מאחר שהן מהוות פוטנציאל לסכנה בטיחותית.

פורסם
כאשר רכב חדש יוצא לשוק, יצרן הרכב מגדיר את מידות הצמיגים והג'נטים המאושרות לו. משרד התחבורה לא יאשר מידות אחרות, ובצדק, מאחר שהן מהוות פוטנציאל לסכנה בטיחותית.

תודה רבה על עזרתך!

אתם מוכרים גם יד שנייה או רק חדשים ?

פורסם

פונטו ספייס 2001, מנוע 16V, עם 80 כ"ס.

מידה מקורית ברישיון - 165/70/14, ג'אנט ברזל.

אני רוצה לשדרג מעט את הבטיחות של הרכב ואת האחיזה בכבישים ההרריים פה ע"י שינוי למידה 185/60/14

מישהו יכול להביא לי הוראת רישוי או תדפיס מאוטו-דאטה שמאשרת מידה זו לשנת 2001 ?

בשנת 2003 הדגם הזה שווק בארץ עם ג'אנט מגנזיום, אין שום סיבה שהמידה החדשה לא תתאים גם פה, נכון ?

תודה מראש!

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
פונטו ספייס 2001, מנוע 16V, עם 80 כ"ס.

מידה מקורית ברישיון - 165/70/14, ג'אנט ברזל.

אני רוצה לשדרג מעט את הבטיחות של הרכב ואת האחיזה בכבישים ההרריים פה ע"י שינוי למידה 185/60/14

מישהו יכול להביא לי הוראת רישוי או תדפיס מאוטו-דאטה שמאשרת מידה זו לשנת 2001 ?

בשנת 2003 הדגם הזה שווק בארץ עם ג'אנט מגנזיום, אין שום סיבה שהמידה החדשה לא תתאים גם פה, נכון ?

תודה מראש!

מצ"ב העתק העמוד הרלוונטי מ- AutoData המראה כי המידה 185/60R14 אכן מאושרת לרכב שלך, לדגם 1.2 16V.

Fiat_Punto.jpg

פורסם

מה המידות האפשריות לסוזוקי סויפט 2013 1.25 ידני?

נכון לעכשו מורכבים צמיגי 175/65R15 על גלגל פלדה

לדגם היותר מאובזר (והיקר), עם גלגלי אלומיניום מרכיבים 185/55R16

לדגם הספורט (1.6L ו-140 כ"ס אאל"ט- לא משווק בארץ) מרכיבים 195/45R17

אני אשמח לדעת מה המידות שמותרות לדגם שיש לי ומה מומלץ כדי לשפר את ההיגוי (שישפר בתורו את האחיזה בפניות) ולא יפגע בכוח שיורד לאספלט

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
מה המידות האפשריות לסוזוקי סויפט 2013 1.25 ידני?

נכון לעכשו מורכבים צמיגי 175/65R15 על גלגל פלדה

לדגם היותר מאובזר (והיקר), עם גלגלי אלומיניום מרכיבים 185/55R16

לדגם הספורט (1.6L ו-140 כ"ס אאל"ט- לא משווק בארץ) מרכיבים 195/45R17

אני אשמח לדעת מה המידות שמותרות לדגם שיש לי ומה מומלץ כדי לשפר את ההיגוי (שישפר בתורו את האחיזה בפניות) ולא יפגע בכוח שיורד לאספלט

המידה הנוספת היחידה המותרת היא

185/55R16 שאותה ציינת.

החלפת הג'נטים והצמיגים ישפרו את מראה הרכב (עניין של טעם, כמובן), אבל ההשפעה שלהם על ההיגוי, האחיזה והכוח שיורד לאספלט יהיו קטנים.

במידה ואתה מעוניין, אתה מוזמן להתקשר אלינו לטלפון 03-9005831 ולקבל הצעת מחיר לג'נטים ו/או צמיגים.

פורסם

I.G - לפני שאתה מבצע הזמנה, בדוק זמינות של צמיגים במידות הדרושות. על פניו, המידה הנוכחית שברשותך בעלת היצע נרחב יותר.

טייר קלאב - אלא אם האמירות מתבססות על כך שהינך מהנדס רכב, הייתי נמנע מהן (ולא, אני בעצמי רחוק מלהיות מהנדס).

מידות אחרות מאלו שהגדיר היצרן לא בהכרח יהוו סכנה פוטנציאלית, אבל דורשות אישור במדינתנו.

והאמירה שלך לגבי השפעה על היגוי, אחיזה והורדת הכוח רחוקה מלהיות מדוייקת לדעתי. לצמיגים יש את אחת ההשפעות הכי קוסט-אפקטיב שיכולות להיות. אגב, גם לחישוקים יש השפעה, אבל אולי במקרה זה היא אכן קטנה יותר.

בכל מקרה, השרשור הזה נוגע למידע טכני קשיח ונראה לי ראוי לדבוק במידע החיוני בלבד, הווה אומר מידות מאושרות בלבד.

• תוכן חדש...