Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי טויוטה אאוריס 2015 ופספסתי מאוגוסט טיפול,

אמרתיצלעצמי שיפתח הסגר והילדים יחזרו לגן אלך לטיפול,

לצערי אתמול קיבלתי הודעה check hybrid system.

הגעתי הבוקר לטויוטה והאבחון היה p0a80 משמע החלפת מצבר היברידי שמקורי עולה 9500 שקל!!!

האם מישהו מחר ויודע על פתרונות נוספים?

אשמח לעזרה

פורסם

יש מספר אפשרויות. 

האופציה הכי בטוחה וחסרת סיכון היא להחליף את המצבר במוסך מורשה טויוטה. ייתכן שתוכל לחסוך מעט כסף אם תבקש הנחה או תתקשר למספר מרכזי שירות ותשווה מחירים. עדיין - זה לא יהיה זול. 

חלופה שונה - יש מספר בתי עסק שמציעים בעלות קרובה לחצי ממצבר חדש שירות של "שיפוץ" או "תיקון" הסוללה הקיימת או התקנת סוללה משומשת. 

היתרון - כמובן עלות מופחתת. החיסרון - יש פה הימור לא קטן - כמה זמן יחזיק הפתרון ?  קשה לדעת...

להלן קישורים למספר בתי עסק כאלו. תתקשר ותברר עלות ואחריות. 

https://e-motors.co.il/services/hybrid-electric-vehicle/hv-battery-service/?v=88588bacf0da

https://sites.google.com/site/nbneshama/hybrid-cars

http://www.ofkors.co.il/חידוש-החלפת-תיקון-סוללה-היברידית.htm

https://www.moticsc.co.il/technical/hybridbattery/

פורסם

תברר אולי ישנה אפשרות לעשות איזשהו הסדר של ביטוח על הסוללה ולהחליף אותה במסגרת זו (כמו חברות במועדון לקוחות והנחה על מוצר שאתה מעוניין לרכוש עכשיו).

הכוונה היא כמובן לנסות ולחסוך עלויות ולא לרמות את המוסך.

alfa 156 2.5.

פורסם

הסדר הביטוח על הסוללה במוסכי טויוטה מותנה כמובן בבדיקת תקינות מקדימה לסוללה - הם לא פראיירים....

ציטוט

4 .הפעולות והבדיקות הנדרשת על מנת לאשר לכלול רכב בתכנית הארכת האחריות:  ניקוי או החלפת מסנן האוויר של הסוללה – פעולה זו נדרשת בכל בקשה לרכישה או חידוש תכנית הארכת האחריות. משך זמן הפעולה הינו 1.0 שעה )6 דקות( למעט ברכב מהדגמים פריוס פלוס וקאמרי שבהם משך זמן הפעולה הינו 3.0 שעה )18 דקות(( ולפי מחיר שעת העבודה לצרכן של הסוכנות המורשית.  בדיקת תקינות הסוללה - הפעולה נדרשת בכל בקשה לרכישה או חידוש תכנית להארכת האחריות לסוללה ההיברידית. למעשה, אישור PASS בבדיקה זו מהווה אסמכתא להכללת הרכב בתכנית הארכת האחריות לסוללה ההיברידית למשך שנה או 000,15 ק"מ ) המוקדם מביניהם ( ממועד ביצוע בדיקה זו. משך זמן הפעולה הינו 1.0 שעה )6 דקות( לפי מחיר שעת העבודה לצרכן של הסוכנות המורשית.  בדיקת תקינות מורחבת לסוללה - פעולה זו כוללת חיבור למכשיר אבחון לצורך סריקת תקלות בסוללה ההיברידית, וידוא תקינותה ובדיקה פיזית של הסוללה. פעולה זו נדרשת בכל מקרה בו חלפו לפחות 000,5 ק"מ או חצי שנה לפי המוקדם מביניהם מהמועד/ק"מ בו הסתיימה תכנית הארכת האחריות האחרונה או אחריות היצרן לסוללה ההיברידית. משך זמן פעולה זו הינו 3.0 שעה )18 דקות( לפי מחיר שעת העבודה לצרכן של הסוכנות המורשית.

https://www.toyota.co.il/service-and-accessories/service-and-maintenance/hybrid-service

פורסם

הקילומטרז הוא 142 אלף,

כל שנה יש לי טיפול לרכב באוגוסט שבו אני מחדש את הביטוח למערכת ההיברידית,

השנה פספסתי את הטיפול בגלל הקורונה (כן, שוב היא) אמרתי שאעשה אותו שהדברים טיפה ירגעו .

כרגע הם איפסו את התקלה והיא עוד לא חזרה,

אמרו לי בטויוטה שהיא בוודאות תחזור,

האמנם?

האופציה של להחליף למצבר חלופי נשמע לא כל כך רעה

פורסם

כיוון שמדובר כאן בתיקון די יקר יש לך 2 אפשרויות:

א.צריך לבדוק עד כמה היבואן יהיה מוכן להשתתף איתך בעלות התיקון (בגלל שאחרת בטיפול האחרון ובעצם לא ביצעת אותו זו הבעיה כי אם הטיפול היה מתבצע בזמן,היבואן היה צריך לתקן הכל על חשבונו).

ב. יש אדם שדובר עליו  והומלץ עליו בפורום מס' פעמים -  נפתלי באנון מבית שמש, טל' 0522609280- הוא משפץ סוללות/מחליף רק את התאים הבעייתיים  או אחד נוסף ברחובות-אם זה נוח יותר   https://www.moticsc.co.il/technical/hybridbattery/ 

• רעיון טוב! 1

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

היי בתןר אחד שעבד באחד ממוסכי טויוטה מורשה 

השיפוץ לא מחזיק מעמד מעל לכחצי שנה 

והעלות שלו זה כחצי של סוללה היברידית חדשה מהחברה 

מה גם שכאשר ואתה מחליף בתשלום בטויוטה , מגיע לך שנה אחריות ואחרי השנה מתאפשר לך לבצע הארכת אחריות למצבר 

במקום אחר גם לאחר תיקון לא יתנו לך לעשות הארכת אחריות. 

המדיניות של טויוטה נוקשה בכל מה שקשור לסוללות ואם הלקוח לא ביצע אחריות או פיספס אז ממש אכל אותה כי זה מחיר רגיש מאוד 

מה שהייתי ממליץ לפנות באמת ליבואן לבקשה לרצון טוב ולהראות שהכל טופל ברשת והתעכב הפעם בגלל המצב , 

ובטוח ינסו לעזור כמה שאפשר , שוב לא מבטיח שיעזרו אבל בטוח ינסו ולא יחפפו אותך

פורסם

גם עשיתי הארכת אחריות חודש אחרי בגלל הסגר הראשון, לא הייתה שום בעיה לחדש. כנראה בגלל שהתגלתה תקלה אז הם מנצלים את המצב.

יש סוללות מרכבים בפירוקיות, זה גם הימור וצריך סבלנות וזמן (מה שאין לך כרגע באופן טבעי) למצוא אחת טובה 

פורסם
לפני 55 דקות, eellaadd2 כתב:

היי בתןר אחד שעבד באחד ממוסכי טויוטה מורשה 

השיפוץ לא מחזיק מעמד מעל לכחצי שנה 

אין דומה שיפוץ אחד לשיפוץ אחר "שיפוץ" הוא שם גנרי לתיקון. תלוי מה עושים ובאיזה תאים משתמשים.

בין השורות אני מבין שמדובר ברכב שהיה בליסינג בעברו (אחרת היה לו אחריות לסוללה ההברידית לחמש שנים, ולא היה צורך בהרחבת אחריות.

הרחבת האחריות היא פוליסת ביטוח, והכסף של הרחבת האחריות משולם לחברת הביטוח כך שנראה לי שהסיכויים שהיבואן ישתתף בהוצאות שיפוץ/החלפה של הסוללה - אינם גדולים.

אפשרות נוספת היא רכישת סוללה מפירוק (אבל קשה יהיה לדעת מה מצבה עד שלא תרכיב ותבדוק)

בתאריך 17.10.2020 בשעה 22:28, Roey Shenberg כתב:

אני מחיפה אז שניהם קשים לי,

שלחתי מייל ליבואן ואני מחכה לתשובה,

בנתיים התקלה לא חזרה...

יש גם אחד בחיפה ראה כאן

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 16.10.2020 בשעה 09:25, Roey Shenberg כתב:

check hybrid system

לא תאמין שנה אחרי בדיוק בלועזי היום ה17 לעשירי באוטו שלי אוריס סוף 2014 עם ק"מ בדיוק כמו שלך 142000!!!! היום בבוקר אותו מודעה קפצה לי ברכב אני מקווה שהכל יסתדר על כל פנים בכל מצב יש לי אחריות

• תוכן חדש...