Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה הוטרינר הקודם קרא לזה 🤷‍♂️

למען האמת מעולם לא ראיתי מה כתוב על הבקבוקון עצמו

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

וקיבלנו עוד עדכון של המדינות האדומות ואיתו בוטלה גם החופשה הראשונה שתכננתי בשנתיים האחרונות.

הטמטום ממשיך לחגוג. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני יספר על טמטום אחר.

לאבא שלי יש בעיות רפואיות. אז קבעת לו תור טלפוני.

הרופאה מתקשרת שעה אחרי הזמן. בסדר נותנת בדיקות שתן ודם.

מזמין תור לבדיקת דם. עושים. באותו יום של הזמנת הבדיקות. הזמנתי תור טלפוני.  היום הרופאה צריכה להתקשר בשעה 11:10. מגיעים לשעה 12:30

רוצים לברר מה קורה. המרפאה סגורה. אני אולך. אבא שלי הלך לאכול.

ולישון. פתאום בשעה 14:30 מתקשרת הרופאה.

אומרת לאבא שלי שתור טלפוני היא משאירה לסוף.

אז הזמנתי תור פיזי. בקציר קורונה בחוץ. והם במקום לתת שרות.

מבאים אדם מבוגר למרפאה.

במלאה היא צריכה לתת הפניות. זה לא ביזבוז. זמן. דלק. חניה. במקום לסגור הכל טלפונית.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 15 דקות, יבגניפ כתב:

וקיבלנו עוד עדכון של המדינות האדומות ואיתו בוטלה גם החופשה הראשונה שתכננתי בשנתיים האחרונות.

הטמטום ממשיך לחגוג. 

תעשה חופשה בזום

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה מה שאני עושה כשיש ישיבות זום ארוכות ומשעממות מדי בעבודה, נכנס לסטריט וייו והולך לכל מיני מקומות בעולם שכנראה בחיים לא יצא לי להסתובב בהם במציאות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 22 דקות, יבגניפ כתב:

הטמטום ממשיך לחגוג. 

יש אלטרנטיבות בארץ.

בקש מספריאל את המסלולים והאטרקציות שהוא עשה ברחובות..

• מצחיק 2
  • מעניין 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 2 דקות, פינדר כתב:

יש אלטרנטיבות בארץ.

בקש מספריאל את המסלולים והאטרקציות שהוא עשה ברחובות..

חלום שלי לשלם 2000 שקל ולגלות את ירוחם.

טיילתי מספיק בארץ. יש מקומות מדהימים ויש אזורים שאני מאוד אוהב בישראל ואני תמיד שמח לחזור לחיפה וירושלים ולנגב. ובכל זאת...

לפני 12 דקות, vadim6385 כתב:

תעשה חופשה בזום

כנראה צריך להוציא את הויאר מהארון ולנסות להתרגל מחדש

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

קורה... אנחנו ביקרנו בארץ במאי 2021 אחרי כמעט שנתיים שלא ראיתי את המשפחה עקב הקורונה.  התמזל מזלנו ונחתנו כמה ימים לפני שהתחילה מלחמת הכוכבים 💥

גולת הכותרת של 'החופשה' הייתה ישיבה משפחתית בקיוסק בבת-ים.

עריכה אחרונה על ידי tzahico

No worries 8)

פורסם
לפני 16 שעות, yotams4 כתב:

מה הייתה השאלה? אתה יכול להפסיק לזרוק רמיזות כמו ילדה בת 13

זה לא מה שאנחנו עושים פה? 

לפני 9 שעות, yor2 כתב:

פתאום בשעה 14:30 מתקשרת הרופאה.

אומרת לאבא שלי שתור טלפוני היא משאירה לסוף.

תבטל את התור ותבקש אחד חדש, שלא ילך למרפאה שלא לצורך. סתם בשביל לקבל הפניות, לא הייתי נותן לו. 

לפני 9 שעות, יבגניפ כתב:

אני תמיד שמח לחזור לחיפה וירושלים ולנגב. ובכל זאת...

תבוא לדרום אתה לא תתאכזב, בוא לכיסופים

לפני 8 שעות, tzahico כתב:

התמזל מזלנו ונחתנו כמה ימים לפני שהתחילה מלחמת הכוכבים 💥

לא מלחמה אלא סבב. לא מבין את כל אלה שמדברים על "מלחמת מאי" וכדומה, כאשר מדובר בסבב. ועוד סבב קטן יחסית 

https://he.wikipedia.org/wiki/המהומות_בישראל_(2021)

פאקינג 10 ימים 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 3 שעות, DareDevil כתב:

תבטל את התור ותבקש אחד חדש, שלא ילך למרפאה שלא לצורך. סתם בשביל לקבל הפניות, לא הייתי נותן לו. 

זה בעיה. כי היא יכולה גם להתקשר בשמונה בערב.

קבעתי תור טלפוני ליום שלישי בשעה 18:10. אבל אחרי שהיא אמרה.

שטלפוני שומרת לסוף. שיניתי למרפאה.

אני בכל מקרה לוקח אותו.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם (נערך)

@yor2 שני דברים:

1. לוח זמנים אצל רופא תמיד יהיה "גמיש" מאד - בתלות בעומס באותו יום\משמרת ובהתאם לצרכים של המטופלים. אם מזמינים מטופל, נניח, פעם ב-10 דקות, אבל יש שני מטופלים שזקוקים ל-15-20 דקות כל אחד לוח הזמנים ישתבש. קבעת תור ל-18:10, יתכן מד שתתקבל ב-18:40. זה חלק מהסיפור של המחסור ברופאים בישראל.

2. מה לעשות - כאשר יש מישהו שדופק בדלת הוא יכנס, והשיחה הטלפונית תדחה. בדרך כלל את ה"עבודות שלא רואים" (כלומר כל מה שנעשה מאחורי דלת סגורה, בלי מטופל בחדר) עושים בתחילת ובסוף יום העבודה. כיוון שאף אחד לא רוצה להתקשר לפני 8 בבוקר (זה עלול להעיר מישהו או  להבהיל אותו) יחות הטלפון ייעשו בדרך כלל בסוף שעות העבודה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עם כל הצער שבהכנסת עוד מדינות לרשימה האדומה (גם אני פינטזתי על גיחה לקריסמס), נראה שיש סיבות לדאגה.

מספר החולים החדשים היומי בבריטניה, הוא הכי גבוה אי פעם. יותר מהימים שלפני החיסונים.

אאל"ט יש עוד מדינות באירופה שמדווחות על נתונים דומים.

זה הזמן להאט את חדירת הוריאנט לפה ולהיערך בהתאם.

רק להזכיר שוריאנט שמדבק יותר וקטלני פחות, עדיין יכול בסה"כ להרוג הרבה יותר אנשים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

בהתחלה טענו שזה פשוט עוד שפעת, ואין מה להתרגש מזה. מה שהיה טעות, והוירוס הורג יותר משפעת. בעיקר זקנים ובעלי מערכת חישון חלשה. לא אבולה, אבל יותר משפעת. 

אבל מה? הגיע החיסון שלפי מחקרים מוריד את התמותה ב-90 אחוז. שכמעט כול בעלי הסיכון התחסנו בו. אז האם עכשיו אנחנו ברמת תמותה של שפעת פחות או יותר? אם כן, אז על מה כול הטררם והזיוני שכל של להתחסן כול שבועיים? 

על מנת למנוע יצירה של וריאנטים חדשים שאולי הם כן יהיו קטלנים יותר? כי ממש מישראל יגיע הוריאנט הבא. לא ממקומות של מאות מיליונים ומיליארדים כמו אפריקה, הודו, ודרום אמריקה, שלא יודעים מה זה חיסון ושמירה על הנחיות בסיסיות. רק מישראל יגיע וריאנט ה-JEWPSILON שישמיד את העולם. 

פורסם (נערך)
לפני 56 דקות, sperial כתב:

@yor2 שני דברים:

1. לוח זמנים אצל רופא תמיד יהיה "גמיש" מאד - בתלות בעומס באותו יום\משמרת ובהתאם לצרכים של המטופלים. אם מזמינים מטופל, נניח, פעם ב-10 דקות, אבל יש שני מטופלים שזקוקים ל-15-20 דקות כל אחד לוח הזמנים ישתבש. קבעת תור ל-18:10, יתכן מד שתתקבל ב-18:40. זה חלק מהסיפור של המחסור ברופאים בישראל.

2. מה לעשות - כאשר יש מישהו שדופק בדלת הוא יכנס, והשיחה הטלפונית תדחה. בדרך כלל את ה"עבודות שלא רואים" (כלומר כל מה שנעשה מאחורי דלת סגורה, בלי מטופל בחדר) עושים בתחילת ובסוף יום העבודה. כיוון שאף אחד לא רוצה להתקשר לפני 8 בבוקר (זה עלול להעיר מישהו או  להבהיל אותו) יחות הטלפון ייעשו בדרך כלל בסוף שעות העבודה.

כתבתי שאצל הרופאה אזות  לוקח שעה במצב טוב.

אי אפשר להכנס הדלתות סגורות.

העיתי במרפאה. וראיתי איך רופאים אחרים מתקתקים תעבודה.

וגם שיחות טלפוניות. 

אין לאה כמעט מטופלים. אנשים התיעוש ממנה ועוזבים.

עוד דבר אם ראתה שיש איחור רציני. הייתה צריכה לבקש מהמשרד  להתקשר. ולהודיע על איחור.

באתר של הקופה היה רשום שקיבלה אותו.

תאר לך שאבא שלי כבר היה חסר סבלנות.

עריכה אחרונה על ידי yor2

תודה🙂

• תוכן חדש...