Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

חפש מה כתבתי לפני איזה 1500 עמודים - יש אנשים שיאלצו לשנות את המקצוע שלהם. זה קרה במהפיכה התעשייתית, זה קורה בגלל כל מיני אוטומציות, אנשים ייאלצו להתאים עצמם גם למצב הבריאותי. וככל שאנשים יבינו את זה יותר מהר כך ייטב.

פוסטים שלך מהסוג הזה גורמים לי להצטער שבזמנו לא פטרו ממערכת החינוך כל אחד שלא ידע להפעיל אקסל.

הניהיליזם החביב הזה שלך, שתמיד נעלם כשזה עולם שקרוב אליך, פשוט מדהים בחוסר האינטגריטי שלו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

כלומר מבחינתכם אפשר לגזור על אלפים מוות או נכות? בכלל, מוזר שמבחינתכם עולם שמשתנה בגלל טכנולוגיה הוא סיבה לגיטימית להסבת מקצוע, אבל עולם שמשתנה בגלל מגיפה - לא.

דרך אגב  @eladnsהדוגמאות שלך דווקא לא תומכות בטענה שלך. התחב"צ מחפש אלפי עם לא עשרות אלפי נהגים, והרכב האוטונומי - לא בעשורים הקרובים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 15 דקות, sperial כתב:

כלומר מבחינתכם אפשר לגזור על אלפים מוות או נכות?

מבחינתך אפשר לגזור על אלפים רעב, או משיכת כתפיים צינית ברמה של "שיחליפו מקצוע". כמובן שגם חלקם עדיין יכולים למות או להיות נכים כתוצאה קורונה. יותר טוב? לא נראה לי. ולא, אני לא חושב שאפשר לגזור על אלפים מוות או נכות. אני אפילו לא ממש מביע דעה פה. סתם הגישה שלך לחיים מצחיקה אותי. 

לפני 18 דקות, sperial כתב:

בכלל, מוזר שמבחינתכם עולם שמשתנה בגלל טכנולוגיה הוא סיבה לגיטימית להסבת מקצוע, אבל עולם שמשתנה בגלל מגיפה - לא.

כן, כאמור, הנקודה היא לא מה הן סיבות שבגללן אנשים צריכים להחליף מקצוע באמצע החיים. בתחום התיירות בפרט אני מניח שיש גם המון משרות שנמחקו בגלל טכנולוגיה ובגלל שהיום המון נעשה דרך האינטרנט. יכול להיות שעכשיו המגמה תחריף עוד יותר וזה תחום שיעלם. העולם אכן משתנה. ואי אפשר לעצור את זה. אתה פשוט בוחר להיות מאוד לא עקבי עם זה (ואם יורשה לי, כמעט כרגיל גם מפגין מה שנראה מהצד כרוע ביחס למי או מה שלא קרוב אליך או לא נמצא אצלך ברשימה של התחומים שחייבים לסבסד כי ככה)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעה, sperial כתב:

כלומר מבחינתכם אפשר לגזור על אלפים מוות או נכות?

זה אולי היה נכון לחשוב ככה לפני שנה. או לפני הדלתא. 

נ-ג-מ-ר.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

היתה כתבה לפני הקורונה. לא זוכר איזו שנה בדיוק.

שבארופה היו מדינות שהבינו לא כולם יוכלו לעבוד. ונתנו קצבה של 500 אירו

לחודש.

התנאי היה שלא מחזיקים רכב. ולא עובדים בעבודות מזדמנות.

היה שם אדם בשנות החמישים. שכל מפעל שהלך לעבוד בו ניסגר אחרי חודש

הקצבה הצילה אותו.

כל שנה מפמפמים לנו שקרנות הפנסיה היקרסו בגלל תוחלת החיים.

אז אני לא בעד שימותו אנשים מכל סיבה. אבל צריך לחשוב על אלה שלא 

יוכלו לעבוד.

כבר יש מחסנים לוגיסטיים מרובטים. כמו של סופר פארום בעמק חפר.

וגם שופרסל מתחילה פילוט.  העתיד יהיה קשה.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 6 שעות, sperial כתב:

התחב"צ מחפש אלפי עם לא עשרות אלפי נהגים, והרכב האוטונומי - לא בעשורים הקרובים.

אין עתיד לנהגים ולכל מקצועות התחבורה ( מורי נהיגה, קציני בטיחות, סדרנים ועוד). הרכב האוטונומי יהיה קיים בעוד 15-20 שנה ( ואמת לא יפתיע אותי אם יהיה גם בעוד עשור).

יצרני הרכב על זה בפול גז, הפקקים המרובים רק מדגישים את הצורך בזה, מחסור בחניות בעתיד הקרוב מאוד גם יעודד את הרכב השימוש ברכב אוטונומי ו....עלות הרכב תגרום לכך שגם מר ישראלי שאוהב את הרכב שלו בחניה יוותר עליו כי פשוט זה יהיה יקר מדי.

אז להיות נהג זה לא מקצוע שיסדר אותך בעתיד. כמו עוד הרבה מקצועות. אבל זה לא יהיה בגלל הקורונה. זה יהיה בגלל שהטכנולוגיה הבשילה.

פורסם
לפני 6 שעות, sperial כתב:

והרכב האוטונומי - לא בעשורים הקרובים.

יגיע יותר מוקדם ממה שאתה חושב.

לפני 25 דקות, asix כתב:

אין עתיד לנהגים ולכל מקצועות התחבורה ( מורי נהיגה, קציני בטיחות, סדרנים ועוד). הרכב האוטונומי יהיה קיים בעוד 15-20 שנה ( ואמת לא יפתיע אותי אם יהיה גם בעוד עשור).

יצרני הרכב על זה בפול גז, הפקקים המרובים רק מדגישים את הצורך בזה, מחסור בחניות בעתיד הקרוב מאוד גם יעודד את הרכב השימוש ברכב אוטונומי ו....עלות הרכב תגרום לכך שגם מר ישראלי שאוהב את הרכב שלו בחניה יוותר עליו כי פשוט זה יהיה יקר מדי.

אז להיות נהג זה לא מקצוע שיסדר אותך בעתיד. כמו עוד הרבה מקצועות. אבל זה לא יהיה בגלל הקורונה. זה יהיה בגלל שהטכנולוגיה הבשילה.

בדיוק. כל השינויים האלה היו קורים גם בלי הקורונה, היא רק זירזה חלק מהם.

גם חוץ מנהגים, יש המון מקצועות שאין להם עתיד - למשל עורכי דין, רופאים, או מתכנתים שכל התפקיד שלהם זה לתקן באגים במערכת שקיימת מהניינטיז.

• משעמם 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 1 דקה, Blaz00r כתב:

nick-young-whuut.gif

תראה, אם זה יהיה תלוי בכוכבה ממשרד הרישוי, שמקלידה עם אצבע אחת על מחשב עם חלונות 98, זה באמת לא יהיה בעשורים הקרובים.

אולי זה יהיה כשבשאר המדינות כבר יתחילו לחקור את הmultiverse, או לשדרג את עצמם ליישויות אנרגיה טהורה עם חיי נצח.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אוהבים להגזים עם חיזוי העתיד כי זה מגניב.

מספרים לנו כבר מלא זמן על מכוניות מעופפות וטיסות לחלל ובפועל ההתקדמות הכי גדולה ב10 שנים האחרונות היא שאתה יכול לראות memes תוך כדי שאתה מחרבן בהפסקה בעבודה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 18 דקות, SlowRide כתב:

אוהבים להגזים עם חיזוי העתיד כי זה מגניב.

מספרים לנו כבר מלא זמן על מכוניות מעופפות וטיסות לחלל ובפועל ההתקדמות הכי גדולה ב10 שנים האחרונות היא שאתה יכול לראות memes תוך כדי שאתה מחרבן בהפסקה בעבודה.

זה שאתה לא רואה את זה, לא אומר שזה לא קיים.

תוצרי ה4IR אפשר לראות סביבך כבר היום, לטוב ולרע.

חוץ מזה לראות memes בהפסקה יכולת גם לפני 10 שנים.

• רעיון טוב! 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם

צריך לנסח את זה בצורה אחרת. כל ההתקדמות שאתה לא רואה ולא משפיעה על החיים שלך היא חסרת חשיבות עבורך.

זה לא אומר שבעתיד לא תהיה לה השפעה, רק שהיום הוא בדיוק כמו לפני 10 שנים בשביל מי שלא עוסק בתחום. 

לפני 10 שנים שילמת מלא כסף על תקשורת נתונים כדי לראות תמונות מפוקסלות של חתולים. היום אתה יכול ליצור תוכן ליוטיוב ולהטריל אלפי אנשים ברשתות חברתיות תוך כדי שאתה יושב בשירותים.

מצד שני, לפני 10 שנים נכנסת לאוטו הממוצע שלך, עשית את הריקוד עם הרגליים והידיים והגעת ממקום למקום. היום זה בדיוק אותו הדבר רק עם אוטו שיודע לעשות טיפה יותר ביפ בופ ואורות צבעוניים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בתאריך 16.12.2021 בשעה 18:54, korola כתב:

ספציפית לאומיקרון ,  יש מחקרים ראשונים שמשארים שהוירוס מתבסס דרכי הנשימה העליוניות ומתרבה שם מהר יותר מאשר הדלתא, מה שמקנה לו יתרון מסויים בהדבקה.  אבל דווקא בריאות קצת ההתרבות שלו נמוך יותר .

מה שעוזר לגוף לפתח מספיק נוגדנים עקב עומס ויראלי גבוה בדרכי הנשימה העליונים ואז לנקות את הריאות לפני שנגרם להם נזק. 

היום בסדר עולמי בערוץ 12 הביאו פרופ' מאוניברסיטת תל אביב שתיאר את המצב הזה.

והנתונים בארץ מהימים האחרונים מצביעים על גידול משמעותי של חיוביים לקורונה. 

נקווה שאכן מדובר בגרסה מדבקת יותר ואלימה פחות.. זה יאפשר לנו להגיע אפילו ל 20,000 או יותר מאומתים ביום

עם פחות חולים קשה ופחות תמותה מהגל הקודם. 
תיזכרו שככל שקצב ההדבקה גבוה יותר ככה הגל נגמר מהר יותר!!

באנגליה כבר מתחילים להרגיש מחסור בעובדים בכל תחומי החיים עקב תחלואה ובידודים. 

בכל מקרה המזווה שלי מלא... אם למישהו חסר שניצל 

image.png

פורסם

בינתיים המספרים בעולם לא טובים, גם מבחינת תמותה. לדוגמה, בשבועות האחרונים יש בדרא"פ תמותה עודפת של כ-16% מעל המצופה, בבריטניה כ-11%, בדנמרק כ-15% ובאוסטריה כ-38%. ורוסיה עם אנומליה מוחלטצת של 85%).

image.thumb.png.52db3554fa0636a14609bf58a6fc78ba.png

אני ממש לא אופטימי לגבי האפשרות שזן האומיקרון פחות אלים מהדלתא והאלפא, אבל, כאמור, צריך להמתין עוד כ-3-4 שבועות עד שהמספרים יתחילו להתבהר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...