Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 1 דקה, korola כתב:

שאשא ביטון לא תאפשר לו לעשות כלום בכפייה , אז אין מסלולי חיסונים בבתי ספר.

על איזה כפייה אתה מדבר?

חיסוני ילדים בביה"ס נעשים רק באישור ההורים.

שאשא ביטון היא פשוט "נגד" באופן עקרוני. היא אולי לא מתנגדת חיסונים ולא מכחישת קורונה, אבל בפועל היא מיישרת קו עם המתנגדים והמכחישים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 12 דקות, פינדר כתב:

חיסוני ילדים בביה"ס נעשים רק באישור ההורים.

זה בדיוק כמו כל התוכנות האלה שאנחנו מתקינים ומסמנים שקראנו את התקנון ואנחנו מאשרים את כל מה שכתוב שם.
אני לא מדבר על ישובים רגילים.

ברור שהכל באישור ההורים , זה כל הרעיון.
בתחילת שנה יש טופס סטנדרטי שכל הורה חותם עליו , יש שם המון סעיפים, אחד מהם הוא אישור למתן חיסונים.

לכן בבתי הספר יש אישור לחסן את הילדים.   טכנית לא צריך לבקש עוד פעם.

ומספיק הורה אחד שחותם, לא צריך 2

פורסם

ומה רע? 
רוצים להשאיר הכל פתוח? יודעים שהאומיקרון מדבק בטירוף ויש הערכות שנגיע בתחילת ינואר ל 10,000 וזה ימשיך גם ל 30,000 ליום?
בני 60 פלוס נמצאים בסיכון, הם יכולים לבחור מנה רביעית או להסתגר בבית או להיחשף באומיקרון.
בתכלס כולנו צריכים לקבל החלטה דומה (חוץ מהמנה הרביעית), סביר להניח שכולנו ניחשף ליותר מחולה אומיקרון אחד.
לרובנו זאת תהיה המנה הרביעית, כי הגוף יתמודד עם הוירוס המלא במקום עם חיסון חלקי

פורסם

לא רע בכלל. זה פשוט מחזיר אותנו לדיון האם זמן יעילות החיסון זה טור מתכנס או לא. כי אם לא באמת נצטרך לעשות חיסון כל שניה בסוף

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

האם זמן יעילות החיסון זה טור מתכנס או לא.

זו שאלה של כיתה א'. האם זה מתכנס במידה שווה או לא - זה כבר יותר מעניין.

• מעניין 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

שיתנו לכול אחד להתחסן מתי שבא לו וכמה שבא לו, ותשחררו.

אני אקח בוסטר כשיתחילו להגביל אותי... כנראה בפברואר.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אומרים בחדשות שכבר באמצע ינואר נהיה בסגר. איזה יופי.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

סופו של מי שמתנגד לכל מגבלה אפשרית (תו ירוק+, תו ירוק בקניונים, צמידים, מגבלות התקהלות) היא שבסוף כולם מגיעים לסגר

• אהבתי 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
לפני 52 דקות, m3x7r3m3 כתב:

סופו של מי שמתנגד לכל מגבלה אפשרית (תו ירוק+, תו ירוק בקניונים, צמידים, מגבלות התקהלות) היא שבסוף כולם מגיעים לסגר

או שנותנים לשרוף, מי שמת מת, מי שחי חי, ויורד הגל. גם אופציה. בינתיים יש לך פי עשר מאושפזי שפעת ממאושפזי קורונה בבתי חולים, ועולם כמנהגו נוהג.

אפילו האוסטרלים ירדו ממגבלות חמורות. יש חיסונים. מי שרוצה, ישאר בבית. מי שהתחסן ועדיין נדבק - אללה ירחמו.

עריכה אחרונה על ידי garicho
  • רעיון טוב! 1
פורסם

לדעתי הממשלה הזאת לא תגדיר סגר בשום מקרה.
מקסימום יהיו "הגבלות"  אבל עד שלא יגיעו לקריסה של בתי החולים לא נגיע לסגר.

פורסם
לפני 3 שעות, garicho כתב:

או שנותנים לשרוף, מי שמת מת, מי שחי חי, ויורד הגל. גם אופציה. בינתיים יש לך פי עשר מאושפזי שפעת ממאושפזי קורונה בבתי חולים, ועולם כמנהגו נוהג.

אפילו האוסטרלים ירדו ממגבלות חמורות. יש חיסונים. מי שרוצה, ישאר בבית. מי שהתחסן ועדיין נדבק - אללה ירחמו.

זה המצב בינתיים, זה לא אומר שזה יישאר ככה.

לפני 29 דקות, korola כתב:

לדעתי הממשלה הזאת לא תגדיר סגר בשום מקרה.
מקסימום יהיו "הגבלות"  אבל עד שלא יגיעו לקריסה של בתי החולים לא נגיע לסגר.

תלוי כמה בנט יילחץ, בינתיים הוא הספיק לעשות סיבוב 180 מעלות, ייתכן שבעלי תפקידים אחרים גם בדרך, בוודאות רובם (חוץ משאשא ביטון) שינו משהו מהתפיסה שלהם במעבר מהאופוזיציה לקואליציה.

חלקם יודעים שהם בקואליציה (וחלקם בכלל בכנסת) כסוג של טעות סטטיסטית, ולכל שבת יש מוצאי שבת.

במוצאי השבת הזו יש מצב שהממשלה הבאה תמנה ועדת חקירה, כזו שתצביע על כל ההתנהלות של הממשלה הזו סביב הקורונה ותקיף בעיגול "אשמים".

אפילו לא צריך בשביל זה למנות לועדת החקירה אנשים פוליטיים - מספיק למנות מומחים מתוך משרד הבריאות, הם לבד ישרפו שרים וסגני שרים וראשי וועדות בכנסת.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 7 דקות, m3x7r3m3 כתב:

חלקם יודעים שהם בקואליציה (וחלקם בכלל בכנסת) כסוג של טעות סטטיסטית, ולכל שבת יש מוצאי שבת.

במוצאי השבת הזו יש מצב שהממשלה הבאה תמנה ועדת חקירה, כזו שתצביע על כל ההתנהלות של הממשלה הזו סביב הקורונה ותקיף בעיגול "אשמים".

אפילו לא צריך בשביל זה למנות לועדת החקירה אנשים פוליטיים - מספיק למנות מומחים מתוך משרד הבריאות, הם לבד ישרפו שרים וסגני שרים וראשי וועדות בכנסת.

זה אולי חלום רטוב של אנשי ימין,  שאלה טובה האם שרי הממשלה עכשיו חוששים מועדות חקירה אחרי הקורונה.

בגל הקודם זה לא היה נראה ככה, הם נתנו חופשי לוירוס לשרוף.

ליברמן בהתבטאות שלו לא נראה כלל שהוא חושש מאלפי נפטרים וועדת חקירה שתחליט שהוא אשם במשהו. 

בסה"כ הם קוראים לכולם ללכת להתחסן, הם דואגים למלאי חיסונים מתאים,  לפי המחקרים מאפריקה (שלא ממש משקפים את המצב שלנו),

87% מהמתים היו לא מחוסנים .. ורק 15% מהמתים היו מחוסנים.

ככה רוב אלו שימותו בקרוב יכולים לבוא בטענות רק לעצמם

פורסם
בתאריך 20.12.2021 בשעה 12:59, save כתב:

אפילו מיקרוסופט מוציאים עדכונים יותר תכופים . 

העדכונים שלהם מחורבנים

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...