Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

@korolaגם נתונים גולמיים יתנו לך מגמה. מכל מקום, המספרים האבסולוטיים הם אלה שמבטאים את העומס בבתי החולים. נכון לאתמול מספר המאושפזים באנגליה (או שמא בבריטניה כולה, לא תמיד ההבחנה לגמרי ברורה לי מהפרסומים) עמד על כ-8000, שזה פחות מרבע ממה שהיה בשיא, בינואר 2021. זה אופטימי, אבל עדיין מוקדם לשמוח, בגלל קצב ההתפשטות המטורף של הנגיף.

לאחרונה דיברתי עם כמה אנשים בעשור החמישי לחייהם (בני 40-50), שחוסנו בינואר 21 ונדבקו באוגוסט (7 חודשים אחרי החיסון), והם תארו מחלה מאוד לא סימפטית. אז נכון שזה כנראה היה דלתא, אבל, עדיין, משהו שכל אחד מאתנו ירצה להמנע ממנו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 שעות, garicho כתב:

עוד חדשות מעודדות מבריטניה הם ש-65% ממאושפזי הקורונה בבתי החולים שם בשבוע האחרון אושפזו כתוצאה מבעיה אחרת - שבר, התקף לב וכ״ו - ורק לאחר מכן אומתו כחולים בקורונה בבית חולים. בהחלט מעניין.

למה אתה סתם אופטימי? אני קורא את זה על הבוקר ומבין שבאנגליה קורונה גרמה גם לשברים, התקפי לב ובעיות אחרות

• אהבתי 1
  • מצחיק 9
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לא מובן לי משהו

אמרו שלא יהיו עיקובים אחרי אנשים, "הכלי" של השב"כ לא יופעל. איך זה שאנשים מקבלים בידודים על סמך זה שהיו בקירבת חולה אומיקרון?

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

זה התחקיר האפידמיולוגי. נניח שתלמיד אובחן - אז יש רשימת תלמידים שהיו נוכחים באותו יום. או חולה שהיה במרפאה - יודעים מי אנשי הצוות הרפואי שטיפלו בו (אבל לא מי ישב לידו בחדר ההמתנה). אם זה היה ברמי לוי כנראה שאף אחד לא יישלח לבידוד.

• אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, eladns כתב:

עדכן אותי שיתחיל הטרלול הזה שאקנה טרלק מן וטלפון דור 2.

אתה תמים אם אתה חושב שלתצורת השידור/קליטה של הסלולרי שלך יש קשר כלשהו ליכולת שלו להיות מאותר. מכשירי דור 1 (AMPS) או דור 2 (TDMA/GSM) גם ככה לא יסתנכרנו מול שום רשת סלולרית כיום.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם (נערך)

רשתות AMPS/NAMPS (וגם CDMA) של פלאפון ו-TDMA של סלקום אכן הושבתו. אבל רשתות ה-GSM עדיין פעילות (אם כי לא ברור לי כמה אתרים). יש לי במגירה זוג מכשירי סמסונג 514/515 בני 20 עם כרטיסי סים דור 2 של אורנג' (אני יודע, היום זה פרטנר. אלה כרטיסים של אורנג'), ניסיתי לחבר אחד מהם ואכן הוציא חיוג כמו גדול.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

אני מניח שיש עוד מספיק מכשירים כשרים בדור 2 כדי שמשהת"ק לא יאפשר את השבתת הרשתות. אבל פורסם תאריך לכך, לא מצאתי אותו כעת.

פורסם

רשתות דור 2 ו-3 בסלולר ייסגרו עד 2025

משרד התקשורת הודיע כי בינואר 2022 ייאסר יבוא מסחרי של מכשירי סלולר התומכים בטכנולוגיות ישנות בלבד, וב-2023 יופסק חיבור מכשירים אלו לרשת.

https://www.ynet.co.il/economy/article/BJWjPTShO

עוד דבר. כל מי שיש לו קו לא דיברתה לא שלימתה. יעבד את הקו.

אם לא יפעיל אותו כל חצי שנה. זה מה שמשרד התקשורת רוצה לעשות.

בגלל מחסור במספרים.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם (נערך)

image.thumb.png.8b1c6cd80b784c6521d213f96ec0d08b.png

כנראה שלא נצטרך לחכות שבועיים לנתונים מאירופה, הניסוי בארץ בעיצומו.
נכון לעכשיו לכל הקשישים שלום והם עוברים את המחלה במצב טוב. 

הנתונים שפורסמו לפני שעה ממשרד הבריאות לא משאירים ספק, האומיקרון משתולל בארץ ואף אחד לא יצליח לעצור אותו.

ביום חמישי אובחנו 1515 

וביום שישי 1775

והגידול ביום שישי זה למרות שבוצעו 10,000 פחות בדיקות 134 אלף לעומת 144 אלף ביום חמישי. 

סגר או כל סוג של מגבלות ממש מיותר, אין שום דרך להוריד את מקדם ההדבקה מתחת ל-1.
פשוט להשאיר הכל פתוח ולתת לוירוס לשרוף ולשרוף ..

אם בטעות נעבור את ה1000 חולים קשה , אז אפשר לסגור את כל המדינה הרמטית לשבוע

ואחרי שבוע לפתוח את הכל שוב.

עריכה אחרונה על ידי korola
  • רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 24.12.2021 בשעה 13:39, ALÞћÃ כתב:

אתה תמים אם אתה חושב שלתצורת השידור/קליטה של הסלולרי שלך יש קשר כלשהו ליכולת שלו להיות מאותר. מכשירי דור 1 (AMPS) או דור 2 (TDMA/GSM) גם ככה לא יסתנכרנו מול שום רשת סלולרית כיום.

מה קשור תמים?

סים קארד טאלק מן שנקנה במזומן

הוטען במזומן

הוכנס למכשיר שלא מחובר לאינטרנט ואין APPLE ID ואין שום רשת WIFI

בהצלחה לאתר אותי...

מה ישלחו למכשיר איזה הודעה?

שושו הגדול- נחשפת לחולה מאומת עלייך להיכנס לבידוד.

בסדר. אני שושו הגדול

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם (נערך)

עזבו בידודים, אני שומע מסביב את היקף ההדבקות.
הבידודים לא יעזרו, החXא הזה מדבק בטירוף.

ברגע שמישהו עושה בדיקת PCR , אז עד שמגיעה התשובה יש כבר 5-7 חולים נוספים סביבו (שעושים בדיקה ביתית והיא יוצאת חיובית).

כל הנהלים כרגע מותאמים לגרסת הדלתא תחת הנחה שהחיסון מגן על משהו, האומיקרון לא עובד ככה.
הולך להיות הרבה חXא כמו שאיילת שקד חזתה

תוך כמה ימים מפקדת אלון והאיכונים קורסים .. אין באמת יכולת לשלוח כל כך הרבה SMS  לאיכונים של החולים 

עריכה אחרונה על ידי korola
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

איזה חרא היא חזתה ולמה להיכנס לפאניקה בגלל דיבורים של לפוליטיקאים?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

עד כמה מחוסן(3 זריקות) עמיד בפני הזן החדש?

עריכה אחרונה על ידי Electron

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

• תוכן חדש...