Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 39 דקות, פינדר כתב:

זה הזמן להאט את חדירת הוריאנט לפה ולהיערך בהתאם.

פספסנו את הרכבת הזו. וסגירת גבולות בפועל היא ענישה קולקטיבית לחלוטין על חוסר היכולת של המדינה לפקח או לשכנע אנשים נוספים שיקבלו בוסטר או יתחסנו בכלל. אני לא רוצה לכפות על אנשים להתחסן. אבל בסופו של דבר אם הבוסטר מספק הגנה סבירה נגד הוריאנט - מה שקורה כרגע הוא פשוט ניצחון בנוקאאוט למתנגדי החיסונים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 9 דקות, יבגניפ כתב:

מה שקורה כרגע הוא פשוט ניצחון בנוקאאוט למתנגדי החיסונים.

מה הפתרון? לחסן אותם בכח?

בכל פעם שמנסים להעלות איזה רעיון לסנקציות עליהם מתחיל שיח "זכויות אדם" שגורם לנסיגה מהרעיונות האלו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הפיתרון זה הסברה. אולי זה לא ישפיע על שטופי המח אבל על הצופה מהצד שעוד לא החליט אם להתחסן בהחלט אפשר להשפיע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא יודע כמה עוד הסברה אפשר לעשות.

מה שחייבים לעשות זה לשלוח צוותים לחסן ילדים בבתי הספר ולא לחכות שההורים שלהם יביאו אותם.

התחילו לעשות את זה בימים האחרונים וזה הקפיץ דרמטית את אחוז הילדים המחוסנים בערים "סרבניות" במגזר הערבי והחרדי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 28 דקות, פינדר כתב:

צודק. בוא שוב נזיין את האנשים הנורמטיביים שמקשיבים לחוק ולנהלים.

דווקא את אלה שלא יזייפו בדיקת קורונה - נזיין.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

תשמע, בשכונת שמעון הצדיק בעלי הקרקע גידרו את השטח שלהם, תושבים ערבים (אפילו כאלה שיש נגדם פסק דין לפינוי מהבתים שבהם הם גרים בניגוד לחוק) תקפו את בעלי הקרקע והפועלים.

הגיעה המשטרה, ופסקה לעצור עבודות (בשטח הפרטי שלהם כן?!).

יש הוראה לשוטרים בדרום - אם אתם במרדף אחרי רכב, והוא יורד לשטח, פה נפסק המרדף, ניידות לא יורדות לשטח.

הבדואים יודעים את זה ומנצלים את זה, עושים מרדף משתעשעים עם השוטרים, ואז יורדים לשטח ונעלמים.

אז לא רק בהקשר הקורונה - תמיד גופי אכיפת החוק "חזקים על חלשים" ו"חלשים על חזקים".

וזה קורה בכל מקום, גופי אכיפת החוק מתייחסים לאזרחים הנורמטיביים כאל "Low hanging fruit", ואוכפים כלפיו בלי שאלה בכלל.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ההצלחה של מתנגדי החיסונים פנומנאלית. הצליחו לדפוק לא רק את חיסוני הקורונה אלא גם את חיסוני השפעת.

אישית יוצא לי לדבר עם הרבה לא מתחסנים, עושים הצגה שהנה הם הולכים לחדר השכן להתחסן, אבל במציאות הולכים הביתה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 7 דקות, m3x7r3m3 כתב:

וזה קורה בכל מקום

Merica'

• אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 21 דקות, David32 כתב:

צודק. בוא שוב נזיין את האנשים הנורמטיביים שמקשיבים לחוק ולנהלים.

לפעמים זה מבאס לחיות בדמוקרטיה..

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, Gosser1860 כתב:

Merica'

גם בארה"ב אתה תראה שהרבה פעמים מעדיפים לא להתעסק עם הכנופיות הכבדות.

אני אומר מידיעה, לא מהערכה, הם מתייחסים לאזרח נורמטיבי כאל Low hanging fruit.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 35 דקות, m3x7r3m3 כתב:

וזה קורה בכל מקום, גופי אכיפת החוק מתייחסים לאזרחים הנורמטיביים כאל "Low hanging fruit", ואוכפים כלפיו בלי שאלה בכלל.

כן זה ברור לי.

אבל הגישה של פינדר מפריעה לי.

גם הגישה של המדינה. עכשיו משנים קריטריונים למדינות אדומות כי מה שקיים היום לא תקף להחלטות שרוצים להעביר...

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני שעה, פינדר כתב:

בכל פעם שמנסים להעלות איזה רעיון לסנקציות עליהם מתחיל שיח "זכויות אדם" שגורם לנסיגה מהרעיונות האלו.

אלה שמתעקשים על זכויות האדם של טרוריסטים אח"כ מתעקשים על זכויות האדם בזמן מגיפה וכו' וכו'.

לפני 12 דקות, David32 כתב:

כן זה ברור לי.

אבל הגישה של פינדר מפריעה לי.

גם הגישה של המדינה. עכשיו משנים קריטריונים למדינות אדומות כי מה שקיים היום לא תקף להחלטות שרוצים להעביר...

לא חשבת אחרת נכון?

למרות שספציפית השינוי של הקריטריון כך שיתחשב בכמות האומיקרון באותה מדינה הגיוני, לא יודע אם לשינוי הזה אתה מתכוון

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

השינוי המשמעותי הוא קבלת ה-SGTF כקריטריון לאומיקרון. סה"כ הגיוני, כי הריצוף הוא כלי יקר ואיטי ולא הרבה מדינות מרצפות מספיק. ה-SGTF משתמש ב-PCR הרגיל להגדרת מאומת כנדבק באומיקרון (ב-PCR הרגיל בודקים 3 אנטיגנים. מה שמייחד את האומיקרון הוא שאחד מהם שלילי ב-PCR הסטנדרטי בגלל השינוי בגן של חלבון הספייק, בעוד ששני הגנים האחרים הנבדקים לא השתנו). 

לגבי הקניונים - צריך להגביל את חסרי התו הירוק לשעה - שעתיים האחרונות בכל יום, ולתגמל את העובדים באותן שעות תמורת הסיכון המוגבר.

@David32כל העולם משנה גישה, מי פחות ומי יותר. האומיקרון הוא game changer. היום רוב הנדבקים באומיקרון הם "מוגנים" - אבל לא מפרסמים את המכנה, כך שקשה להעריך את ההגנה שנותן החיסון מתוך הנתונים הפתוחים לקהל. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 דקות, sperial כתב:

האומיקרון הוא game changer

הוא לא. אתה ממשיך להגיד את זה על כול וריאנט.

הוא לא משנה כלום. הוא אותו הדבר כמו הדלתא - רק באות אחרת.

אשכרה חרטא. אבל קל להלחיץ ולהגיד שמשהו השתנה.

• אהבתי 2
  • מצחיק 1

- By lifting money bags

• תוכן חדש...