Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 דקות, DareDevil כתב:

אם תרצה ואתה לא חייב לספר, אשמח לדעת מה קרה עם העובדים שהוצאת או שיצאו לחל"ת ותגובתם לנושא.

לא הוצאתי לחלת אף אחד ואף אחד גם לא יצא לחלת מתחילת המגיפה. 

אצלי הרוב כבר מחוסנים והשאר מחכים לתור שלהם.

לפני 9 דקות, TsachiE כתב:

אתה גם עלול להסתבך אם העובדים יתלוננו עלייך בהסתדרות. בהסתדרות לא מטומטמים ויעשו 1+1

אז יעלה לי פיצוי של כמה ימים או כמה שבועות שכר. אני אשלם ולא אסכן את העובדים שלי.

• אהבתי 3

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 1 דקה, sperial כתב:

זו הסיבה שבגללה אני תקיף עד כדי תוקפנות כאשר לקוח שלי מנסה להסיר מסיכה, וגם במקרים (שלאחרונה הפכו נדירים) של לקוח שעוטה מסכה עם שסתום.

הלקוחות של המשרד די נוזליים ויכולים לחשוב (יותר נכון חשבו) שהגיעו למקום שניתן להוריד בו את המסכה. למזלי מהרגע שהתחילה המגיפה, ניהלתי במשרד באופן תקיף אי כניסה של לקוחות, דאגתי להבהיר שהכל יעשה דרך האינטרנט או דרך הדלת ולא מעבר. למרות שהיו מקרים שהכניסו לקוחות לתוך המשרד ולא הייתי במקום על מנת לשלוט במצב ולא לאפשר כניסה. מאז עברו הרבה מים בנהר ועכשיו הכל דרך האינטרנט או הטלפון. לכל המצב הנוכחי יש יתרונות וחסרונות אבל כעת פשוט יש את נהלי הקורונה אז יותר קל להתנהל מול הלקוחות.

עם כניסת החיסונים, אני אדאג לאפשר להכניס לקוחות אבל כנראה נצטרך להתנהל בהזמנת תור לכל לקוח.

לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

לא הוצאתי לחלת אף אחד ואף אחד גם לא יצא לחלת מתחילת המגיפה. 

אצלי הרוב כבר מחוסנים והשאר מחכים לתור שלהם.

חשבתי שהולך לקרות ממה שכתבת.

גם אצלי בעבודה היתה אחת שלא רצתה עכשיו השתנה לה הטון לגבי החיסון אבל גם אני כמו שכתבתי פה אתמול כמדומני, אני לא יחפור או ידאג להציק למי שלא רוצה להתחסן.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

השנקל שלי בנוגע ל"אני לא יכול לקרוא מאמרים" - אז נכון, הם נוטים להיות יבשים להפליא אבל מי שהאנגלית שלו ברמה טובה ויש לו סבלנות ללמוד מושגים חדשים בעזרת אדון גוגעל טרנסלעייט יכול בלי שום בעיה להבין מאמר ממוצע בתחום הקורונה. יש יופי של מאמרים ברמות משתנות של נגישות וקלות קריאה במרכז המידע העולמי (אני לא טורח עם קישורים, גוגל מוצא לבד).

אבל הרוב המוחלט מעדיף להביע דעה חצי אפויה בעקבות שמיעה בחצי אוזן של קשקוש חצי לעוס (מודה באשמה, חטאתי בזה בחודש הראשון).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני שעה, TsachiE כתב:

אז האשימו את המשבר הכלכלי על היהודים, ומשם התחילה ההסתה, . ע

שטויות במיץ. ההסתה נגד היהודים מושרשת בערך 2000 שנה בתרבות האירופאית, בטח זו הגרמנית.

לא כל דבר שאתה לא אוהב זה מדרון חלקלק להיטלר. העולם זה לא או 1 = שלמות, חופש מושלם לכולם ושמחת חיים, או 0 = היטלר. 

אבל אני לא יודע למה אני מגיב

• אהבתי 3
  • מעניין 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 21 דקות, David32 כתב:

EtuEo_rWgAYGi-Z (1259×730)

[

]

חליל?

מישהו שכח לספר להם שהתחילו לחסן מנה שנייה רק ביום א' ה 10/1. 

לכן רק ב 17/1 היה ניתן בכלל למצוא בארץ אנשים שחוסנו ב-2 מנות ועבר שבוע מהמנה השנייה. 

אז כבר צריך להעיף כמעט חצי מהמספרים שם. 

בנוסף היום יש רק 1.8 מיליון שחוסנו במנה השנייה עד ל 1/2 . לפיכך היום יש רק 1.8 מיליון אנשים שחוסנו במנה השנייה ועבר שבוע. 

לפיכך בתקופת הבדיקה שלהם מתחילת ינואר ועד היום, היו בממוצע רק 450,000 אנשים שחוסנו במנה השניה ועבר שבוע מהחיסון השני. 

וזה בערך 5%.

לכן אם לא היה ערך לחיסון , הייתי מצפה לראות 5% מתוך ה-400 חולים שקיבלנו מנה שנייה שזה 20 חולים , הם מצאו 2. 

המשמעות ... הגנה של 90%. 

רק שלא יתבלבלו , כי בפברואר, כבר יהיו בממוצע כמעט 30% מחוסנים במנה השנייה, ולכן מתוך ה 400 חולים , במקום לגלות 120 הם ימצאו 6-12 חולים. 

לפני 19 דקות, sperial כתב:

כתבתי משהו אופטימי. עד שבשעה 18:18 קיבלתי פליק:

image.png.8d5c9e747d12348b2cc23087f1640632.png

זה אומר שאנחנו חוזרים לנמתווה של 7000-8000 מאומתים ביום.

למה אתה לא מסכים איתי ?  למה אתה חושב שזה מעניין כמה מאומתים ליום יהיו לנו ?

זה כבר לא המדד,  אחוז המדרדרים לחולי קשה בירידה, לכן המספרים שהתרגלנו לראות כאילו הם קדושים 9,000 או 7,000 ממש לא קדושים יותר.

מה שחשוב זה החולים קשה ליום , עכשיו יש 100

image.png.9cbeb0cbc435d2b225f0a9d285f49ff0.png

• אהבתי 2
פורסם
לפני 21 דקות, hans כתב:

אבל הרוב המוחלט מעדיף להביע דעה חצי אפויה בעקבות שמיעה בחצי אוזן של קשקוש חצי לעוס (מודה באשמה, חטאתי בזה בחודש הראשון).

אני אישית קורא מחקרים בתחומים שמעניינים אותי. אם אתה מסוגל לקרוא מאמרים מדעים בתחומים שאתה לא מבין בהם, לעקוב אחרי מה שעלול להיות הנחות מוצא תאורטיות, לעקוב אחרי שיטות המחקר ולהגיע למסקנה על התוצאות - שיהיה לך בכיף. אבל הסיכוי שתטעה בקריאה שלך קיים. 

בהכללה גסה רובינו מביעים דעה חצי אפויה בעקבות שמיעה בחצי אוזן של קשקוש חצי לעוס. בכל נושא. מהרגלי נהיגה ועד לבחירות פוליטיות שאנחנו עושים. כי רובינו לא יכולים להיות מומחים לכל דבר. אז אני יכול להשקיע את המאמץ שאתה מתאר ולקרוא מחקרים על החיסונים ואינ יכול גם לבחור שלא, ולסמוך על הממוצע שמשדר עולם הרפואה באמצעים אחרים. ואני לא רואה סיבה לעשות משהו אחר. גם כי זה מרגיש לי כדבר הרציונאלי לעשות כרגע.

• רעיון טוב! 3
פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, יבגניפ כתב:

שטויות במיץ. ההסתה נגד היהודים מושרשת בערך 2000 שנה בתרבות האירופאית, בטח זו הגרמנית.

לא כל דבר שאתה לא אוהב זה מדרון חלקלק להיטלר. העולם זה לא או 1 = שלמות, חופש מושלם לכולם ושמחת חיים, או 0 = היטלר. 

אבל אני לא יודע למה אני מגיב

בוא, אל תערבב תפוחים לתפוזים. 

גרמניה הפסידה במלחמה, היה משבר כלכלי קשה בעקבות הסנקציות שהפעילו עליה המנצחות.

המורל הלאומי היה בתחתית, וזה יצר ואקום שממנו עלתה המפלגה ההיא. ומשם, היה מאוד קל למפלגה הזו, לקחת את כל הכעס הזה שנוצר משנים של משבר כלכלי עמוק, ולהפנות אותו ליהודים. 

מה קורה עכשיו אצלנו? משבר ארוך ועמוק, שיוצר תסכול גדול וכעס גדול, ואל מי עכשיו מפנים אותו? אל השעיר לעזאזל  -  אלו שלא התחסנו. הם המקור לכל החרה שעבר על המדינה בשנה האחרונה, כמובן.

בוא, שנותנים במה לקבוצת הפייסבוק הגדולה והפופלרית במדינה - סטטוסים מצייצים , ושם  מעלים פוסט בו קוראים ללא מתחסנים רוצחים. פוסט שמקבל אלפי לייקים ועשרות תגובות של  : ״כן כן יאללה תראו להם מה זה לרוצחים האלה.״אל תגיד לי שאין כאן קווי דמיון.

אבל תמשיכו להסית . תמשיכו.

עריכה אחרונה על ידי TsachiE
  • רעיון גרוע 3

What worries you, masters you. - John Locke

פורסם
לפני 11 דקות, korola כתב:

מישהו שכח לספר להם שהתחילו לחסן מנה שנייה רק ביום א' ה 10/1. 

לכן רק ב 17/1 היה ניתן בכלל למצוא בארץ אנשים שחוסנו ב-2 מנות ועבר שבוע מהמנה השנייה. 

אז כבר צריך להעיף כמעט חצי מהמספרים שם. 

סבבה קיבלתי.

• מצחיק 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

שמע ילד עברתי את גיל 6 אני לא ייתן לך דיסלייק. תוריד לי את הניקוד למינוס, בכיף.

להבדיל ממך יש לי דברים יותר חשובים בחיים

• מצחיק 1

פורסם
לפני 5 דקות, TsachiE כתב:

בוא, אל תערבב תפוחים לתפוזים. 

ממליץ לחפש בזמנך החופשי על: מרקסיזם, זיהוי בין יהודי למרקסיזם וקומוניזם, אנטישמיות היסטורית במשטר הישן באירופה, אנטישמיות במהלך המגפה השחורה, מסעות צלב, מלחמות דת, רפורמציה. לקרוא שורה או שתיים על ואגנר כדוגמא. בטח יש עוד. 

אתה ממציא תאוריה מנותקת ברמות אחרות. סורי. אבל לגיטימי. האינטרנט סופג הכל. גם השוואה של מי שלא רוצה להתחסן ליהודים נרדפים באירופה. כמובן שלפי הגישה הזו גם איסור על עישון במקומות ציבוריים, למשל, הוא שואה שניה. וסוחרי סמים הם אנה פראנק של המאה ה-21. אבל, כאמור, הכי מהיר מ0 להיטלר שראיתי אי פעם. סחטיין. ברשותך, אפרוש כאן, כי זה לא מכובד ולא מכבד.

• אהבתי 1
פורסם

אמרתי שזו התחלה של תהליכים וצריך להיזהר כי המדרון חלקלק. לא אמרתי שאנחנו שם וגם לא טענתי שאנחנו קרובים לשם. האנשים שהוסתו היו לא פחות נורמטיבים מאיתנו. וחלקם הגדול היו בבסיסם אנשים טובים קשיי יום, שהשילוב של משבר עמוק וארוך והסתה בלתי פוסקת , עשתה לאט לאט את שלה.

מי שמקצין והולך מ0- ל100 ומעוות את דבריי זה אתה.  לא צריך את רשותי לפרוש. פרישה נעימה שתהייה.

פורסם
לפני שעה, khalil כתב:

לא טענתי מעולם שהחיסון לא מספק יתרון, זה היה ברור כבר מהמחקר, אבל, אם אתה מפחד להידבק (יותר נכון לחלות כי החיסון לא מגן מהדבקה, מהמחקר של החיסון היה ברור, וממחקר זה ודאי), אבל אם יש לך חשש להידבק, יש לך את האופציה להתחסן,

החיסון מגן מהדבקה במובן שבו ככל שיותר מהאוכלוסיה מתחסנת ככה הרמה הנגיפית הכללית יורדת ולכן הוא מדבק פחות. 

וזה לא רק הפחד להידבק, זה הרבה יותר, ראה מטה פירוט.

לפני שעה, khalil כתב:

הניסוח שלי לא היה מוצלח אז קבל תיקון.

אתה יודע, מותר להגיד: "טעיתי". 

לפני שעה, khalil כתב:

במקום חיסון של X לא מגן על Y, Y לא צריך לדאוג שX יתחסן בשביל שיהיה מוגן, מקווה שזה יותר ברור עכשיו.

אתה יוצא מנקודת הנחה ש-Y יכול להתחסן, ושהוא בכלל התחסן מלכתחילה. נקודת הנחה שניה היא ש-Y לא נפל בסטט' של ה-5%~ שלא מראים יעילות מהחיסון (כי אם X התחסן, אז הסיכוי ששניהם "חשופים" קטן בהרבה).

נקודת הנחה שלישית היא ש-X הוא לא באוכלסיית סיכון (זקנים, חולי סכרת, השמנת יתר, מעשנים וכו') וכן ש-X לא נופל בסטט' של קבוצת החולים קשה לפי חתך גיל (Y צריך לדאוג, כי הטיפול בהם יוצא מהכיס שלו). נקודת הנחה רביעית, והכי sketchy, היא ש-X שומר על ההנחיות. איך אומרים אצלנו?

image.jpeg.265e6d18b0ec65220ef1e37dd9450ccf.jpeg

זה יותר מידי הנחות מקלות. וזה בטח הרבה יותר קשה לניהול מאשר לגרום לאוכלוסייה הרחבה להתחסן.

על חיסוני שפעת לילדים לא עושים כזה עליהום, והורים מחסנים (או חיסנו) את ילדיהם בלי שום בעיה. החל מהגיל הרך ועד כיתה ד' ואז גם בצבא. איך נותנים לפיאסקו הזה להימשך עם מחלה הרבה יותר חמורה?

• רעיון טוב! 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

הייתי היום הרבה על הכביש ויצא לי לראות כמה מהדורות חדשות

שימו לב שלפחות בערוץ 12 כל מהדורה דיברה על מתנגדי חיסונים ועל הטיפול בהם

תופעה שלפני כמה ימים אמרו לי פה "מזערית" "זניחה" "לא רלוונטית"

פתאום כולם מבינים שחוץ מלדבר כל היום על ה R  והחרדים,  צריך להתייחס גם אליה והרבה יותר קל לטפל בה מאשר לטפל בהלוויות 

סוף סוף מתחילים להבין שיש קבוצה של אנשים שהסיפוק שלה זה לגרום נזק למדינה

לפני 5 שעות, יובל .מ. כתב:

הבעיה שאנשים קראו פוסט בפייסבוק או ראו סרטון של אשרום ההוא יימח שמו ושם זכרו ועכשיו בטוחים שכולם עושים עלינו ניסויים ומי שמתחסן הוא כבש. כל אחד נהיה מומחה למגפות ול-DNA כש-90 אחוז מהם לא יודעים לעשות אינטגרל.

כל מטומטמת פתאום דואגת לפוריות שלך

תראי איך את נראית נשמה את צריכה לדאוג שמישהו בכלל ירצה להפרות אותך

אפילו הקורונה לא תרצה לגעת בה

לפני 8 שעות, Benor כתב:

לא יקרה.

להפלות כניסה לבית חולים על רקע קבלת חיסון?

נו באמת.

כניסה לבית חולים בתשלום

אפשרי לגמרי

אתה לא מתחסן? נדבקת בגלל שלא התחסנת? תשלם עלויות טיפול 

פורסם
לפני 2 דקות, Transporter כתב:

תראי איך את נראית נשמה את צריכה לדאוג שמישהו בכלל ירצה להפרות אותך

Image result for so evil meme

• מצחיק 3
  • מעניין 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 6 שעות, TsachiE כתב:

התקשורת מביאה  לראיונות ליצנים שייצגו את אלו שלא מתחסנים.

האמת היא, שיש לא מעט מלומדים, פרופסורים וצוותי רפואה בינהם. יש למשל פרופסור לביולוגיה  שחוקר במכון יצמן, שאשתו של חבר טוב  עובדת איתו והוא לדבריה מסרב להתחסן ולא מאמין בחיסון. היא מצידה  דיש לה דוקטורט לביולוגיה והיא גם חוקרת שם  וכן התחסנה. 

לא הבנת.

הימני הוא באמת פרופסור

השמאלית היא הזייה שלא יודעת אפילו להסביר למה היא לא מתחסנת

כל מי שרוצה לראות שתארתי בדיוק את הבנאדם כבר לפני שבוע, שיקרא איך תארתי אותה, ויראה איך היא התראיינה היום ויבין שזה בדיוק זה

ולסיכום

"מתנגדי החיסונים" הם לא טייקוני נדלן מצליחים, לא בחורות מצליחות שאפילו אם בזכות המראה הגיעו רחוק, לא אף דמות מצליחה או בעלת כריזמה כזו או אחרת

אנשים מקצוות האוכלוסיה שמנסים להפיל על המדינה מירמור על העולם ולהראות בעזרת מניפולציות שיקריות "הנה אנחנו מביעים דעה"

לפני שעה, Benor כתב:

חוקית אם אני לא טועה אסור לך לעשות את זה. 

בוודאי שמותר

יש לי עסק חיוני שמתמחה בהפצה

פעמיים בשבוע מחייבים בדיקת קורונה כל מי שלא חוסן

אין בדיקה אל תגיע לעבודה

• תוכן חדש...