Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 16 דקות, DareDevil כתב:

לפני כמה ימים רשמתי כך:

מי שנכווה ברותחין יזהר בצוננין.

זה הכי נכון,  בדיוק דיברתי עם מישהו שקצת זילזל.
הוא עובד במשרד קטן של 12 איש,  10 מחוסנים ו-2 לא.
דווקא אחד מחוסן הביא את הקורונה למשרד,  4 נדבקו וכולם (כל ה-12)  בבית. 

הוא מחוסן , אבל הוא התחיל להזהר יותר 

פורסם

לא חושב שהרבה אנשים יצמצמו יציאות.

אלה שגם ככה פחדנים ופוחדים מסיכונים (או אלה שאומר "אלוהים שומר על מי ששומר על עצמו") - סבבה.

אבל בלי קשר לעם ישראל, או רותחין צוננין - אנשים לא רוצים לשבת יותר בבית, אנשים *נוהרים* לכול אפשרות שנפתחת. איפה טרנספורטר - אני איתו ברעיון.

אנשים רוצים לחיות, לא אכפת להם וירוס או סיכון.

• מעניין 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

אנשים קצת יותר מבוגרים ובעלי משפחות משתדלים להימנע ממקומות צפופים וסגורים.

ישבתי אתמול במסעדה \ פאב ולידי ישבה משפחה בת 4-5 נפשות עם תינוק בעגלה.

שבוע שעבר, רצה הגורל, יצאתי 3 פעמים ובכל ערב ישבו סביבי אנשים יותר מבוגרים ממני. 

בבתי הקפה בסביבה שלי אין שולחן פנוי לשבת עד 10-11 בבוקר, בטח לא בסופשים.

..

אני לא מתיימר לדבר בשם כולם. אני בטוח שיש אנשים ששינו משהו בהרגלי החיים שלהם. בטוח שחלקנו הולכים פחות לעבודה פיזית, למשל, איפה שזה מתאפשר. אבל לקרוא על שחקנים או משהו שאומרים שלא קונים כרטיסים להופעות כי מפחדים מסגר וביטול, ולהסיק מזה, כמו שעושה ספריאל, שבעצם אנשים מסתגרים מבחירה זה קצת פר פצ'ד אפילו בסטנדטרים הנמוכים של השרשור הזה. נזכיר רק שפרויקטור הקרונה או מישהו בכיר ממשרד הבריאות אמר לאחרונה שאין טעם לדבר על סגר כי לא ישתפו איתו פעולה וסקרים הראו שכ-30% מתכוונים לשתף פעולה עם הסגר. גם לפני שנה כשכל מקומות הבילוי היו סגורים אנשים לא ישבו בבית. לא היה ס"מ פנוי לשבת בו בפארקים וגינות ציבוריות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני חושב שלאנשים יש זכרון קצר ותחושה תמידית שיהיה בסדר.

אם מספרי המאושפזים ימשיכו לעלות זה יראה אחרת.

ואם בתי החולים יגיעו לאי ספיקה נצטרך סגר.

בכל מקרה, אני חושב שהאיסור על שהיה בפארקים וגינות היה טעות גדולה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

יכול להיות, לא יודע. אני חושב שבממוצע לאנשים נמאס בכלל לעסוק בזה. מנסים להקפיד על איזה מינימום (הרוב באמת עם מסיכות לאחרונה בסופרים ואוטובוסים) וזהו.

לא בטוח אפילו למה אני מגיב פה. כוחו של הרגל כנראה.

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

בגדול, ההתרשמות שלי ממקומות הבילוי ההמוניים הטיפוסיים של ת"א וירושלים - התפוסה נעה בין מלא למפוצץ, עם 80 אחוז שחובשים מסיכה ואולי 50 אחוז מתוכם שחובשים אותה כהלכה (זה לא השתנה...).

לא האטה ולא כלום. אוגוסט טיפוסי.

בנוגע לריחוק חברתי - ובכן, זה לא כ"כ עובד. לא בגלל שאנחנו עם של בהמות, אלא פשוט בגלל שהמדינה צפופה. בלי הגבלות תפוסה בתחב"צ ריחוק פשוט בלתי אפשרי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

לאנשים נמאס להקפיד ולרדוף אחרי זה

אני באופן אישי כשרואה באירוע שהמון אנשים נדבקים אחד לשני כדי לקחת שתיה מהבר אני פשוט הולך לקחת ממקום אחר כי יש לי את האופציה

אבל ביום ראשון הייתי בהופעה של אייל בקיסריה בלי מסכה ולא פחדתי משום דבר.

זה שאנשים לא קונים כרטיס טיסה או מופע לחנוכה כי מפחדים שיהיה סגר, זה לא קשור בכלל לפחד שלהם מהוירוס

הם מפחדים שהכסף ילך לפח, לא מהוירוס עצמו

הרוב המוחלט לא מפחד מהוירוס

תנסו להשיג מקומות למסעדות לתקופה הקרובה ותראו לבד

שמישהו כאן ינסה להשיג ל POP AND POPE לאיזה ערב בחודש הקרוב

בלי קשר אני לא מבין

אם בנאדם מצלם את עצמו משתכר ונוהג או מריח ונוהג, ויום אחד כתוצאה מזה התהפך ומת, יפריע למישהו?

אם בנאדם מאיים על שוטר עם סכין ויורים בו ומת, מפריע למישהו?

אם התשובה לא

אז למה מפריע למדינה שאנשים שלא מוכנים להתחסן יגיעו למיון וימותו? הם הביאו את זה על עצמם

כל עוד זה לא מעמיס על המערכת, זה בעיה שלהם

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם
לפני 45 דקות, Transporter כתב:

אבל ביום ראשון הייתי בהופעה של אייל בקיסריה בלי מסכה ולא פחדתי משום דבר.

ברור, כי מי שמאמין לא מפחד.

• מצחיק 4

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 11 שעות, sperial כתב:

קורולה - חזור שנה וחצי לאחור, להופעות הראשונות של טרנספורטר, ולתשובה שלי שגם בלי סגר אנשים יסתגרו. זה מה שקורה עכשיו.

לא רק המוסדות מבטלים ארועים, גם האמנים מתלוננים שהאיום בסגר גורם לאנשים לא לקנות כרטיסים. זה לא האיום בסגר, זה האיום של הנגיף. מי שלא רצה הגבלות קלות גורם סגר, גם אם לא כפוי.

תשמע אני לא יודע אם אתה שתול של ההפקה או שאתה באמת מנותק ממה שקורה סביבך

איזה אנשים מסתגרים בבית ? אתה חי פה ?

מלונות העלו  מחירים ב 30-40% כי הם ב 500% תפוסה

אמפי קיסריה עובד כבר שבוע כל יום תפוסה מלאה, אנשים משלמים 600 שקל כרטיס לעמוד באורקסטרה ואין לך כרטיס אחד זמין

באיזה סרט אתה חי ???
האמנים מתלוננים שההגבלות יגרמו לזה שאנשים לא יזמינו כרטיסים, לא הפחד של אנשים מקורונה

אף אחד לא מפחד משום נגיף תתעורר על החיים שלך

אתה נועל את עצמך בבית ולא יודע מה קורה סביבך. תתעורר

לפני 10 שעות, korola כתב:

איפה ?  באנגליה ובהולנד? 

עוד מנותק שלא יוצא מהבית ולא יודע מה קורה סביבו

לא יאמן כמה אנשים אטומים למה שקורה מסביב

אני באמת מתחיל לחשוב שאתה נעול בבית אחרת אין לי הסבר הגיוני לזה שאתה לא רואה שכל המקומות בתפוסה מלאה

תנסה להכנס לזארה להחליף חולצה תספר לי כמה זמן עמדת בתור

לפני 12 שעות, korola כתב:

חכו עוד שבוע שבועיים , שיהיו 1000 חולים קשה, ו 15,000 מאומתים ביום.

ואז יביאו שוב את התמונות של האמבולנסים ממתינים שעות מחוץ לחדי המיון. 

זה ממש יהיה "פייק אין סגר", אומנם החנויות יהיו פתוחות , הקניונים יהיו פתוחים , אבל בודדים יגיעו לבקר 

אתה כבר שנה וחצי מבטיח שאנשים יפחדו

שאנשים לא ירצו לבוא לחתונות

שאף אחד לא ילך למופעים

זה לא קורה בפועל...אנשים לא רק הולכים, אלא גם משלמים הרבה יותר ממה שהיו רגילים לשלם לפני הקורונה

תשחרר דיי

זה לא יקרה

ואם יהיה סגר אז  אנשים ימצאו את הדרכים שלהם לצאת מהבית גם בזמן סגר

זה בדיוק מה שקרה בסגר השלישי, בגלל זה הייתה עליה במאומתים ולא ירידה

לפני 9 שעות, יבגניפ כתב:

טעית גם לפני שנה וחצי וגם עכשיו. גם הניתוח שלך לא נכון. אני מכיר אנשים שבחרו לא להזמין טיסה לחול כי פחדו להתקע. לא כי פחדו להדבק.  יש הבדל בין יציאה ספונטנית לבילוי לבין מחויבות למשהו שבסוף עלול להפוך לכסף שנזרק לפח. ואני אומנם יוצא פחות מטרנספורטר הבליין אבל קצת יותר ממך כנראה, ויכול לספר שהכל בסביבה שלי מפוצץ עד 0 מקום כמו בשגרה רגילה לחלוטין. 

הייתי במיקונוס לא מזמן

אין לך חדר פנוי במלון

אולי חדר של 40,000 ללילה, וגם אז כתוב לך שנשאר חדר אחד בודד

אין רכב להשכרה

אין מקומות זמינים בחופים ובמסעדות 3 שבועות מראש

כן כן, גם בחופים שאתה מתחייב למינימום של 500-600 יורו לזוג

אנשים הולכים מכות בשביל להכנס

ומי שלא הולך מכות פשוט משלם 100-200 יורו  למארחת בשביל להכנס

לפני 8 שעות, פינדר כתב:

מפוצץ בצעירים שבטוחים שהם חסינים.

אנשים קצת יותר מבוגרים ובעלי משפחות משתדלים להימנע ממקומות צפופים וסגורים.

ממש לא

מפוצץ בהכל מהכל

אנשים מבינים שזה לא הולך להגמר, אבל החיים שלהם קצרים וכן יגמרו מתישהו

אז נהנים מהחיים

מי שמחוסן כנראה לא ימות

ומי שבסיכון יקח חיסון שלישי

זה הכל

לפני 41 דקות, David32 כתב:

ברור, כי מי שמאמין לא מפחד.

פשוט כי זה לא מעניין אותי

התחסנתי , אני מתאמן, אני בכלל לא בגיל שמגיע לסיבוכים האלה, הייתי בחודש אחד גם בכנרת גם באילת גם ביוון וגם בקאן והנה אני בריא ושלם

לא חייבים להמרח על אנשים ולתת להם לנשום עלייך ולהשתעל עלייך

אבל אני לא מפחד להיות במופע ולא מפחד להיות בעבודה וגם לא במטוס

ממה שאני זוכר 80 או 90 אחוז מהחולים הקשים הם בני 60+

ואלה שפחות מהגיל הזה הם כנראה אנשים שלא התחסנו

ככל שיחזרו ויגידו שזה הולך להשאר כאן להרבה זמן, ככה יותר ויותר אנשים יפסיקו להתחבא בבית

עריכה אחרונה על ידי Transporter
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, Transporter כתב:

מי שמחוסן כנראה לא ימות

אתה יודע שגם מחוסנים מתים ?  נכון? 

קח את כל הנאום שלך, ותעדכן אותו למבטא מזרחי.
ותרשום אותו כמו נער ב 17, שנוהג במרצדס שלו על 240 קמ"ש ומסביר שיש 8 כריות אויר , חגורת בטיחות ועוד 100 מערכות בטיחות. 
אני מבין , אתה צעיר , אתה בריא, אתה עושה ספורט, והפרספקטיבה שלך על החיים שונה.

אם תהיה חולה , מקסימום תשב בבית שבוע או בארגז של המשאית ותחזור לבריאות  (לפחות ככה אתה רואה את זה, אבל היו צעירים לפניך שנפלו קשה).

לא כולם באותו מצב,  לא לכולם יש כמה ילדים בבית, לא לכולם יש ילדה משותלת בבית. 

וגם יש הבדל,  אתה חושב שזה הולך להיות ככה כל השנים קדימה ולכן אתה לא מוכן לחיות ככה כל החיים,

ובלי שאתה מבין אתה מהמר קדימה על איכות החיים שלך תמורת ההנאות הקטנות כרגע.
לעומתך אני חושב שהחודשים הקרובים הם הקריטיים,  השיא יגיע בשבועיים הקרובים או בחודש הקרוב.
בתקופה הזאת הסיכון בחוץ הוא פי 100 יותר ממה שהיה לפני חודשים ופי 100 ממה שיהיה בעוד 3 חודשים.

לכן בשביל חודשיים או 3 חודשים אני לא מוכן לסכן את המשך חיי או המשך החיים של הילדים שלי.

והאמת גם את ספיראל אני לא מבין, צא לחופש , תהנה כמה חודשים בבית ותחזור לעבודה בעוד 3 חודשים, מה כבר יקרה?  שיסתדרו בעבודה בלעדיך.
אני לא מבין איך אתה ממשיך לתת שירות לאנשים שלא מוכנים לכבד אותך. 

ולשחר,  כנראה אם היינו בודקים חותמות בדרכון, כנראה שהדרכונים שלי מפוצצים בהרבה יותר חותמות משלך. 

אני הייתי במיקונוס עוד לפני שעלית לכיתה א', לגלפגוס הגעת כבר?  צללת עם פטישונים בגלפגוס ?  

אז יש קצת הבדל , אתה מרגיש שאתה חייב להספיק ולכבוש את העולם,  מצטער , אני כבר הייתי שם. 

אולי נקנה כרטיס לחלל?  

עריכה אחרונה על ידי korola
פורסם

האמת היא שרוב ה"לקוחות" שלי מחוסנים, ובני 60 ומעלה כמעט כולם קיבלו את המנה השלישית, ומי שעבר 50 ועדיין לא - נשלח על ידי לקבל אותה.

אבל בממוצע פעם ביום אני נתקל באיזה מתנגד חיסונים הזוי עם סיפורי ביג פארמה וניסויים ב-DNA,  שבטוח שהוא חזק במיוחד, ושמבטיח שבעוד 3 חודשים נפגש בלי מסכות (כן, בטח, במיוחד אם תמשיך להתעקש לא להתחסן). וגם בכאלה שבוכים שהם לא פוגשים את הנכדים כי הבן/בת/חתן/כלה מתנגדים לחיסון בני הנוער.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפני יומיים הייתי בסופר פארם ובתור לרוקח היה איזה ליצן בלי מסיכה שהתחיל לצעוק על אנשים שאסור להכריח אותו לשים מסיכה ושהוא לוקח רק תרופות טבעיות או משהו כזה. ישר ברחתי משם אפילו דרך מחלקת קוסמטיקה, העיקר לא להתקרב אליו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, korola כתב:

אתה יודע שגם מחוסנים מתים ?  נכון? 

קח את כל הנאום שלך, ותעדכן אותו למבטא מזרחי.
ותרשום אותו כמו נער ב 17, שנוהג במרצדס שלו על 240 קמ"ש ומסביר שיש 8 כריות אויר , חגורת בטיחות ועוד 100 מערכות בטיחות. 
אני מבין , אתה צעיר , אתה בריא, אתה עושה ספורט, והפרספקטיבה שלך על החיים שונה.

אם תהיה חולה , מקסימום תשב בבית שבוע או בארגז של המשאית ותחזור לבריאות  (לפחות ככה אתה רואה את זה, אבל היו צעירים לפניך שנפלו קשה).

לא כולם באותו מצב,  לא לכולם יש כמה ילדים בבית, לא לכולם יש ילדה משותלת בבית. 

וגם יש הבדל,  אתה חושב שזה הולך להיות ככה כל השנים קדימה ולכן אתה לא מוכן לחיות ככה כל החיים,

ובלי שאתה מבין אתה מהמר קדימה על איכות החיים שלך תמורת ההנאות הקטנות כרגע.
לעומתך אני חושב שהחודשים הקרובים הם הקריטיים,  השיא יגיע בשבועיים הקרובים או בחודש הקרוב.
בתקופה הזאת הסיכון בחוץ הוא פי 100 יותר ממה שהיה לפני חודשים ופי 100 ממה שיהיה בעוד 3 חודשים.

לכן בשביל חודשיים או 3 חודשים אני לא מוכן לסכן את המשך חיי או המשך החיים של הילדים שלי.

והאמת גם את ספיראל אני לא מבין, צא לחופש , תהנה כמה חודשים בבית ותחזור לעבודה בעוד 3 חודשים, מה כבר יקרה?  שיסתדרו בעבודה בלעדיך.
אני לא מבין איך אתה ממשיך לתת שירות לאנשים שלא מוכנים לכבד אותך. 

ולשחר,  כנראה אם היינו בודקים חותמות בדרכון, כנראה שהדרכונים שלי מפוצצים בהרבה יותר חותמות משלך. 

אני הייתי במיקונוס עוד לפני שעלית לכיתה א', לגלפגוס הגעת כבר?  צללת עם פטישונים בגלפגוס ?  

אז יש קצת הבדל , אתה מרגיש שאתה חייב להספיק ולכבוש את העולם,  מצטער , אני כבר הייתי שם. 

אולי נקנה כרטיס לחלל?  

אתה לא שם לב שככל שעובר הזמן אף אחד כאן לא לוקח את התגובות שלך ברצינות

פעם סיפרת לנו שהתחלת לאגור אוכל במחסן

אחר כך סיפרת על אלפי מתים תוך חודש חודשיים

עכשיו אתה מספר לנו שהשיא יגיע עוד כמה שבועות

זכותך לפחד אבל הגיע הזמן שתבין שרוב האנשים לא חשבו כמוך בעבר ולא חושבים כמוך היום

וכל הכבוד שהיית במיקונוס, אין לזה קשר למה שכתבתי על התקופה הזאת

• אהבתי 1
פורסם
לפני 9 שעות, Transporter כתב:

לא חייבים להמרח על אנשים ולתת להם לנשום עלייך ולהשתעל עלייך

חייב להגיד שבאופן כללי מסכים איתך, צריך לנסות לחיות ולתת חיסונים למי שרוצה, וזה נראה שמי שלקח חיסון שלישי גם אם הוא בסיכון הוא יחסית מוגן.
אבל לא אמרת שהגעת למיקונוס ואיזה מר בחור השתעל לך על הציפס וזרמת? 😅

פורסם
לפני 19 דקות, יובל .מ. כתב:

חייב להגיד שבאופן כללי מסכים איתך, צריך לנסות לחיות ולתת חיסונים למי שרוצה, וזה נראה שמי שלקח חיסון שלישי גם אם הוא בסיכון הוא יחסית מוגן.
אבל לא אמרת שהגעת למיקונוס ואיזה מר בחור השתעל לך על הציפס וזרמת? 😅

זה היה באילת..במיקונוס לא הייתה כזאת צפיפות

באילת היה יום שפשוט כולם ישבו אחד על השני בבריכה

זה חברה שהתייידדנו איתם וגם ככה ישבו ממש קרוב אלינו אז זה פחות היה משנה

כשאני הולך לקניות ואני רואה שיש עומס על איזה מדף אני יכול לעבור למדף הבא או לבקש מאנשים לזוז

אבל מפה ועד לא ללכת לקולנוע או למסעדה או למופע...הגזמה ממש

זה משהו שהיה נכון למרץ אפריל 2020 ולא יחזור יותר גם אם נגיע ל 200 מתים ביום

• תוכן חדש...