Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Alloygators או פתרון אחר מומלץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה צריך איש מקצוע כדי להדביק מדבקה על הג'אנט? תזמין בעלי אקספרס ותדביק.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לא, זו לא מדבקה, אלא סטריפ פלסטיק שצריך להכניס בין הצמיג לג'אנט, התהליך הוא לא הכי קל ולא הכי קשה, אבל העדפתי שיעשה את זה מישהו מנוסה. 

בכל מקרה, ככל שאני קורא על הפתרון הזה, מסתבר שזה עושה בעיות באיזון ועוד שאר שטויות, כנראה שאוותר על זה ואלך על מדבקה, שזה בקלות ניתן לעשות לבד.

תודה. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

את הפלסטיק לא הכרתי, מכיר שיש מדבקה עם קצת 'נפח' (ואחריה בהחלט צריך לאזן)
בכל אופן - במקום הקומבינות האלה - יש היום בחלק גדול מהצמיגים שפה בולטת שתפקידה בדיוק להגן על הג'אנט, לא 100% פתרון - אבל משהו.
פרט לכך - אני סיגלתי הרגל להנמיך את המראה כשאני חונה במקביל בדיוק מהסיבות האלה.

• רעיון טוב! 1

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

באוונסיס היו לי דאנלופים דירזה 101 - היתה להם שפה מאוד עבה שחרגה מעבר לקו החישוק וזה באמת יעיל - חבל רק שהצמיגים האלו לא היו נוחים במיוחד או שקטים במיוחד - הם היו בסדר גמור בשביל הנהיגת סבתא שלי. 

• רעיון טוב! 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה לשניכם.

הצמיג שיש לי כרגע הוא פרימסי 4, שכמעט ולא מגן על הג'אנט. 

בנוסף, המגן לא נועד לשמור על הג'אנט מפני הנהיגה שלי. הרכב משמש גם ללימוד נהיגה, ולפעמים צריך לתת את הרכב לבוחנים, שמבחינתם אין שום בעיה לדפוק את האוטו מכל כיוון כי זה לא שלהם, ולתת לתלמידים להיכנס 20 פעם במדרכות, אז אני מנסה לצמצם את הנזק האפשרי ככל שניתן. 

לא ידעתי בכלל שגם עבור מדבקות צריך לאזן גלגלים, במקרה כזה כבר אלך כנראה על alloygator, על אף ההתקנה המעט בעייתית שלהם, ואאזן. 

פורסם

עבור מדבקה רגילה ככהנ לא צריך איזון, אבל היא גם לא תשמור על הג'נט יותר מדי.
אני התכוונתי למדבקות עבות שיש להן משקל עצמי של כ100 ג' שזה מספיק בשביל להשפיע על האיזון.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

האלוי גייטור זה לא מדבקה - זה פס פלסטי שנכנס בעזרת מאלט (פטיש פחחים) בין הצמיג לחישוק ואז כמו פחות או יותר גומיית איטום - חותכים את הקצה כאשר משלימים את היקף החישוק. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...