Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני מחפש רכב לעיר (תל אביב) שיהיה נוח להסתובב איתו בתקציב 70 אלף שקל בערך

חשוב לציין שאצטרך 2 מושבי תינוק ולסחוב איתי עגלה ואמבטיה לתינוק ל3 חודשים לפחות.

מאוד חשוב לי שהעגלה והאמבטיה לתינוק תכנס לבאגז כדאי שאני ואשתי נוכל לסוע בקלות עם 2 התינוקות באוטו.

נ.ב. כתבתי הודעה אחרת עם אוטו ספציפי בפורום אבל אני מחפש המלצה כללית לאוטו שיתאים לי.

פורסם

אם העגלה לא גדולה מדי ואתה מחפש מקס' מרווח פנימי במינימום גודל חיצוני, הונדה ג'אז אולי תתאים, אבל בכל זאת יש גבול למה שאפשר לדחוס לתוכה - תבדוק אם היא מספיק גדולה לצרכים שלך.

אם אתה צריך יותר מקום, סיטרואן C4 פיקאסו קצרה גם יכולה לתאים, אבל היא בכלזאת ארוכה מהג'אז (וגם רחבה יותר), אבל הרבה יותר מרווחת. יש לה פרופורציות מאוד מטעות של רכב גדול, למרות המראה היא קצרה מ-4.5 מ' (כמעט כמו האצ'בק סטנדרטית). שים לב שמדובר על הגרסה הקצרה (והפחות נפוצה) עם 5 מקומות בלבד.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

בממוצע, כן. אבל:

א. לא כל רכב הוא ממוצע. אתה יכול ליפול בכל מקום בהתפלגות של הזמן שלוקח למכור.

ב. אין רכב מושלם - הפיקאסו הוא אחד מהטובים בניצול מרחב פנים ופחות חזק בסחירות. אין לו באמת מתחרה בקטגוריה הזו (בארץ), וכדי לקבל רכב עם סחירות טובה יותר, ניצול מרחב פנים טוב פחות ואותו שנתון שהוא גם סחיר - אתה תשלם יותר. אין ארוחות חינם.

ג. כמעט כל רכב בסוף נמכר, אלא אם הוא במצב שלא מצדיק כבר השקעה. רכב פחות מבוקש ימכר במחיר נמוך יותר, אבל זה כמובן עובד גם עכשיו - אתה קונה אותו במחיר נמוך יותר ממה שהיית קונה את המתחרים (אם היו).

רוב האנשים יעדיפו טויוטה קורולה ישנה יותר בשני בנתונים. היא תהיה הרבה פחות מרווחת, ארוכה יותר, כנראה אמינה יותר והרבה יותר סחירה, וזו בחירה לגמרי לגיטימית. אם אתה מחפש מקס' מרחב פנים במינימום אורך כקריטריון עיקרי (שזה בערך מה שכתבת בהודעה הראשונה, בניסוח קצת שונה) - הפיקאסו עדיף, לפחות בקריטריון הזה.

אני מסכים איתך

פורסם

יש גם את 2008 מודל 2017+ פרימיום שהבנתי שיש לה באגז של 400 ליטר שהיא בין הגאז לבין הסיטרואן.

מה המחשבות עליה?

כמובן שאם יש פה אנשים נוספים שיכול לעזור ולתת לי עוד אפציה אשמח.

פורסם (נערך)

לפי מפרטים שאני רואה, ל-2008 (הקודמת) יש תא מטען של 350 ל'. לג'אז יש 354. בנוסף, הג'אז קצרה מה-2008 ב-15 ס"מ.

מצד שני, ה-2008 חזקה יותק מהג'אז, אבל כנראה פחות סחירה. בנוסף, יש לה בעיית ברצועת התזמון שצריך להכיר ולטפל בה (וגם כשאתה קונה, לקנות רכב שהבעיה טופלה בזמן או שעדיין לא התעוררה). הרצועה הוחלפה ב-2017, אז זה תלוי מתי הרכב שתקנה עלה על הכביש. בקיצור, זה קצת מסובך (לא פוסל את הרכב, אבל לדעתי לנסיעות עירוניות בלבד, הג'אז תהיה עדיפה).

אתה יכול לחפש אולי גם סוזוקי קרוסאובר, ואולי אפילו טויוטה ספייס וררסו.

עריכה אחרונה על ידי pooh-bear

אני מסכים איתך

פורסם

אין לי ילדים, אבל קניתי בשבוע שעבר את ה2008 ורוצה להצטרף להמלצה. קניתי שנתון 2018 בפחות מ70, והתחושה היא של מקסימום רכב במינימום מחיר. מרווחת, נראית טוב ויש לה המון כח. וידאתי לפני הקניה שהרצועה היא מהדגם החדש.

פורסם

הציעו לי בטרייד פיג'ו 2008 שנת 2017 פרימיום עם תוספות מעבר למה שמקבלים עם 38 אלף קילומטר ב 73 אלף שקל כולל אחריות של שנה של היבואן
מיד ראשונה לא ליסינג, בלי תאונות וגלגלים חדשים
שווה?

האמת חשבתי על סוזוקי קורסובר גם

פורסם

שמע אני במצב דומה לשלך, אני פסלתי את הפיז'ו עקב בסיס גלגלים של 253 ס"מ, כלומר אם כסא תינוק נגד כיוון הנסיעה מאחוריי לא אוכל לנהוג ברכב מכיוון שלא יהיה מספיק מקום לקחת את הכסא אחורה (במקרה שלי מדובר בברייטקס מרתון ).

לפני שאתה קונה את הרכב הייתי בודק את הנקודה.

פורסם

האמת שאני בדיוק עם אותו כסא וחשבתי על עוד אחד, רציתי ללכת לבדוק אותו שוב, מעולה שאמרת לי את זה.

עלתה לי מחשב לקחת מאזדה 2 משנתון 2015 ולקנות שק חפצים לגג בגלל בעיות חניה.

danbr יש לך כיוון מעניין?

פורסם

האמת שלנו יש חניה ולכן האורך קצת פחות מטריד אותי, לצרכים שלך הייתי שוקל רכב הצ'בק כגון גולף/לאון או אם אתה מחפש משהו פחות אירופאי I30  או סיוויק הצ'בק. לגבי העגלה עם האמבטיה, תלוי איזו עגלה זו, אנחנו התניידנו עם ארמדילו פליפ XT בבגאז' של איביזה ללא בעיה, אבל מלבד עוד תיק החתלה בצד לא היה בו עוד מקום.

• תוכן חדש...