Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

אני מעוניין לקנות קיה סיד, יד שניה בשנים 2013-2016 והתעניינתי בדגם הדיזל בגלל החיסכון בדלק.. כשדיברתי עם אחת מחברות הליסינג והתעניינתי עם הנציגה לגבי דגם הדיזל (שהם אמרו שאולי במקרה יש אחד במלאי- יש יותר מדגם הבנזין), חזר אליי אחרי כמה דק' בחור מהמוסך שלהם ואמר לי שהוא לא ממליץ על דגמי הדיזל בגלל בעיה מוכרת יחסית בגיר בשנים האלה. לדעתו על אף השיקול הכלכלי עדיף את דגם הבנזין שנחשב אמין יותר מהבחינה הזאת.

מכירים תקלה כזאת? לקחת את דעתו ברצינות או שזה כדי לדחוף אותי לקחת את דגם הדיזל?

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם בבנזין יש את אותו גיר רובוטי, בדיזל המומנט יותר גבוה ואולי יש לזה השלכה על הגיר (יותר עומס על הגיר).

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אני לא יודע אם יש יותר בעיות בדיזל לגבי הבנזין אבל לדעתי האישית היה פה צד של "אין לנו דיזל ואנחנו רוצים למכור לו סיד בנזין שיש לנו יותר במלאי, איך נשכנע אותו שסיד בנזין עדיפה?"

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

זאת הייתה גם התחושה שלי מהדברים שלהם קצת, ובגלל זה העלתי את השאלה הזאת בתקווה שתסגרו לי את הסיפור אם באמת קיימת בעיה כזאת.

תודה רבה לכל העוזרים עד כה!

פורסם

חברה אני קצת מבולבל מכל הסיפור.. יש מצב לשורה תחתונה?

אתם חושבים שיש סיבה לחשוב דווקא על דגם הבנזין על פני הדגם דיזל?

פורסם

כדי שלא תהיה מבולבל, תקנה יונדאי i30 בנזין מודל 2014 עם גיר אוטומטי ולא רובוטי שיש בכל סיד מאותם השנתונים ( לא משנה בנזין או דיזל ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הם לא שווים.
קיה יותר חסכונית, הגיר של יונדאי יותר אמין.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ה-i30 והסיד הן מכוניות מאד דומות (מבוססות על אותה פלטפורמה) וחולקים מכלולים משותפים, אך יש בינהן הבדלים בכיול המתלים וקונפיגוציית ההנעה. אין הבדלים במע' הבטיחות בשנים שאתה מחפש (2013 - 2016). הסיד מצויידת בגיר רובוטי כפול מצמד, שמאופיין ביתרונות (ביצועים וחיסכון יחסי בדלק) וחסרונות (אורך חיי מצמדים תלוי שימוש ותוואי נסיעה). הינודאי מצויידת בגיר פלאנטרי 6 הילוכים.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

בסיד יש מע' בטיחות אקטיביות ברוב הדגמים (חיישן לחץ אוויר, מובילאיי, מצלמת רוורס ועוד..) שלא ראיתי באף רכב אחר בשנים האילה ובתקציב הזה.. גם קצת יותר חסכונית בדלק.. אני אתחיל לברר קצת על הi30, יש עוד המלצות בענף הזה?

• תוכן חדש...