Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מוביל איי ומצלמת רוורס אתה יכול להתקין לבד, סביב ה 1500 שקל. חבל שזה יהיה מה שמנחה אותך ברכישת רכב.

לי יש יונדאי i30 עם גיר אוטומט רגיל, אם יש שאלות 

פורסם

לפני 3 דקות, davemustaine87 כתב:

מוביל איי ומצלמת רוורס אתה יכול להתקין לבד, סביב ה 1500 שקל. חבל שזה יהיה מה שמנחה אותך ברכישת רכב.

לי יש יונדאי i30 עם גיר אוטומט רגיל, אם יש שאלות 

אשמח לדעת את דעתך לגבי הi30, מבחינת צריכת דלק, בטיחות, אמינות ונוחות נהיגה (בעיקר בעיר). אני מאוד פתוח להצעות (בודק כרגע גם על רנו מגאן ואחרי מחקרים רבים על רכבים נוספים שירדו מהפרק).

פורסם

אצלי כרגע האמינות מושלמת, אבל עברתי עם הרכב 15 אלף אז לא יודע כמה זה מדד. 

בטיחות - צריך לראות מבחינת כוכבי בטיחות, אבל מאמין שכמו כול רכב מודרני מאותה תקופה, הדירוג יהיה בסדר.

נוחות נהיגה -המושבים נוחים, אבל המתלים די קשיחים, ובתוך העיר הרכב טיפה מרגיש נוקשה, בעיקר על במפרים. זה לא שהוא לא נוח, אבל נהגתי כבר ברכבים נוחים יותר (רנו פלואנס למשל).

צריכת דלק - אין לי מושג, 90 אחוז מהנסיעות שלי הם מחוץ לעיר.

פורסם

אם אתה נוסע בעיקר בעיר, אל תקנה שום רכב עם גיר רובוטי - גם לא מגאן 1.2.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שחיקת מצמדים מהירה בנסיעות עירוניות ולפעמים מוח הגיר נפוצה אצל כל היצרנים ( רנו, קיה, סקודה ).

גם יונדאי i30 בסוף 2015 עברו לגיר רובוטי.

גירים אוטומטיים פלנטריים תמצא בקיה פורטה, יונדאי i30/i35, מאזדה 3 ואפילו בפורד פוקוס החל מ 2016. או גיר רציף בטויוטה קורולה, מיצובישי לנסר, סובארו אימפרזה.

לפיג'ו 308 גיר אוטומטי. כאן צריך לשים לב לעניין רצועת טיימינג שמתפוררת הרבה לפני מועד ההחלפה.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הבנתי.. אסתכל קצת עם האופציות האלה, אתה חושב שזה משמעותי ברמה שעדיף לי לחפש i30 משנת 2014 או אחת האופציות שכתבת על פני לקחת גיר רובוטי?

פורסם

אתה תמיד יכול לקחת את הסיד הרובוטית ופשוט להחליף מצמדים במוסך . כמה אלפים בודדים ואתה שוב מאושר.

פורסם
לפני 23 דקות, save כתב:

אתה תמיד יכול לקחת את הסיד הרובוטית ופשוט להחליף מצמדים במוסך . כמה אלפים בודדים ואתה שוב מאושר.

מיותר לגמרי. כול עוד הוא לא נוסע הרבה, הוא יחסוך 50 שקל על דלק בחודש, אבל יסתכן בהחלפת קלאצ'ים באלפי שקלים. 

פורסם

קשה לי להאמין שמישהו יהיה מוכן להוריד את המחיר בגלל מצמדים שהגיעו עם הרכב ואני רוצה משהו טוב יותר.. מראש המחירון של הסיד משוכלל בזה (אני רוצה להאמין).

בכל מקרה עלתה אופציית הרנו פלואנס דיזל- שנים 2014-2016. ממליצים? יש תקלות שכדאי שאכיר לפני? המלצה/דיס המלצה?

פורסם (נערך)

למה כן - נוחה , מרווחת, חסכונית ,חזקה יחסית. 

למה לא - אותם שיקולי גיר רובוטי שעלו לך לפני, תא מטען מרווח אבל זרועות הדלת גוזלות ממנו מקום, איכות חומרים בינונית.

אמליץ על 2015 ומעלה - הייתה מתיחת פנים שנייה ששיפרה את איכות הפנים עוד קצת. 

יש גם את המגאן סטיישן , זה כמעט אותו הרכב, רק מעט צר יותר ועם כיול מתלים קשיח יותר. 

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

אסתכל גם על המגאן סטיישן, תודה רבה! לא ראיתי את הרכבים האלה במבחני ריסוק של ncap בשנים האלה, יש איזו בעיית בטיחות איתם אולי?

פורסם

כאשר קונים רכב דיזל חדשני לנסיעות שהן בעיקר בעיר, יש סיכוי לתקלה יקרה של מסנן חלקיקים DPF.
וזה בנוסף למצמדים, מוח גיר רובוטי.
אם אתה בגישה - אני קונה עכשיו רכב במחיר נוח ומוכן לספוג כמה תקלות של אלפי שקלים, לך על זה.
אבל אם אתה מצפה שקט ממגאן / פלואנס דיזל בנסיעות עירוניות, זה עלול לאכזב אותך.

• תוכן חדש...