Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי קופרסור Irmer Elze, עם מנוע Deutz - F2L912 (שתי בוכנות)

הבעיה : הסטרטר דפוק וחלש מאוד, לכן אני נותן לו 24V ואז הוא מריץ את המנוע.

שהוא מריץ את המנוע - הוא מניע ויוצא המון עשן שחור מהאגזוז, עושה רושם שהוא לא מצליח לייצר טורים חזקים.

תוך כדי הסטרטר שאני משלב טורים הסיבובים של המנוע עולים, ושאני מוריד טורים הסיבובים פחות חזקים.

אחרי שהוא מניע אני מנתק את ה + ו - של הסטרטר, והמנוע כבה.

בדקתי אם מתג לחצן ה STOP אולי תפוס, והוא לא תפוס.

החלפתי לו אינג'קטורים חדשים, פילטר שמן מנוע, ופילטר דלק חדשים.

יש לו שם חיבורי חשמל מהסטרטר לריליי (Relay) שמתחברים ל-שעון שעות, לחץ אוויר(לא מחובר למערכת חשמל), נורה אדומה(יש לה 4 חיבורי חשמל), והסוויץ' (Switch).

חיברתי רק את החוטים של הסטרטר לסוויץ' יכול להיות שמשהו בחשמל מנותק ולכן זה מונע ממנו להישאר מונע ?

הבאתי מכונאי הוא פתח את מכסה השסתומים של הצילינדרים, והוא אמר שיוצא קצת עשן מהשסתום מה שאומר שחוזר אוויר חזרה ואמר שכנראה יש בריחת קומפרסיה

ושהוא מצליח לייצר טורים אבל לא חזקים כמו שהוא צריך להיות.

האינג'קטורים נמצאים במקומם(ועושה רושם שלא בורח משם קומפרסיה)

מהיכן יכול לברוח קומפרסיה עושה רושם שהכל סגור....

הוא אמר שיכול להיות שהרינג'ים תפוסים ולכן -

להוציא את האינג'קטורים לשים שמן ברקס בחור, לחכות 24 שעות שהשמן ברקס יאכל את הליכלוך לתת סטרטר דקה שיעוף הליכלוך החוצה, וכן לעשות שוב עוד פעם. בשביל שיפתחו הרינגים...

למישהו יש אולי רעיון ?

בלנ"ד אעלה תמונות יותר מאוחר...

• תוכן חדש...