Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים אשמח לדעת מה הנורה של הכרית אוויר הזאת אומרת וממה זה נגרם בדרך כלל, מה המחיר הצפוי?

רכב מסוג שברולט ספארק שנת 2012

new doc 2020-02-10 19.14.43_1.jpg

פורסם

בס"ד

נראה כמו, שכרית האוויר של הנוסע במצב" חמוש" (אסור להרכיב ילד עם בוסטר מקדימה).

לא תקלה..

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

זו לא נורה שמתריעה על תקלה לפי דעתך? כי חיפשתי כל כך הרבה באינטרנט ולא מצאתי כלום בנושא, בהתחלה חשבתי שזה אומר תקלה בכריות אוויר והתחלתי לבדוק את החיבורים מתחת לכיסאות...

פורסם

לא תקלה. כרית הנוסע מקדימה במצב ON.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לא תקלה, אך אני די משוכנע שהיא אמורה להכבות לאחר כמה זמן מרגע ההנעה (לא שניות, יתכן שאפילו דקות).

היא לא נכבית לי אף פעם גם בנסיעה של שעה.

פורסם (נערך)
יכול להיות הסליל של ההגה תבדוק את זה

Sent from my Pixel 3a using Tapatalk

למה לכתוב שטויות?

+++

תקין, בהנחה שמישהו יושב במושב הנוסע. במכוניות אמריקאיות (אלה שאני מכיר, לפחות) יש חיווי פוזיטיבי שכרית האויר של הנוסע פעילה, הנורה דולקת כל זמן הנסיעה.

פות"ש, מדובר ברכב ולא בטוסטר, לדברים האלה יש משמעות בטיחותית קריטית, אנא קרא את ספר הרכב (לא צריך להפוך את האינטרנט, הכל כתוב שם).

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

פורסם (נערך)
למה לכתוב שטויות?

+++

תקין, בהנחה שמישהו יושב במושב הנוסע. במכוניות אמריקאיות (אלה שאני מכיר, לפחות) יש חיווי פוזיטיבי שכרית האויר של הנוסע פעילה, הנורה דולקת כל זמן הנסיעה.

פות"ש, מדובר ברכב ולא בטוסטר, לדברים האלה יש משמעות בטיחותית קריטית, אנא קרא את ספר הרכב (לא צריך להפוך את האינטרנט, הכל כתוב שם).

לא יושב אף אחד ברכב חוץ ממני וזה דולק.

בכל מקרה אני אבדוק בספר רכב ואעדכן.

עדכון : כשהנורה מאירה בצבע צהוב ורשום ON זה אומר שהמערכת עובדת, כשרשום OFF זה אומר שהמערכת כבויה ע"פ הספר רכב. תודה לכל מי שעזר.

עריכה אחרונה על ידי ofekifrach
פורסם (נערך)

תבדוק שוב. כשמופעל משקל על המושב וחגורת הבטיחות חגורה, אמורה להופיע הנורה יחד עם כיתוב "ON" בדיוק כמו בצילום, כשהמושב ריק *אותה הנורה* אמורה להיות עדיין דולקת, רק עם כיתוב "OFF" לידה. תבדוק ותשתדל לשים לב בדיוק מה מופיע.

קח ספר רכב, הסבר על פעילות המערכת ועל נורות הסטטוס בעמ' 62 ו-99.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

• תוכן חדש...