Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשמית: טסלה בישראל

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני כשעה, eitanuch כתב:

שמע, אני יודע שזה לא פעם ראשונה שאנחנו מדברים על זה, אבל תל אביב זה לא כל ישראל.

שמע, זה לא משנה כל המדינה פקוקה למוות. יש נתונים שחור על גבי לבן אז סיבה להתווכח.

בישראל ביצועים זה בשביל:

א. ללחוץ חזק על גז רק בשביל ללחוץ ברקס מלחמה עוד 50 מטר ברמזור הבא (רואה את זה כל היום. מדהים אותי כל פעם מחדש. אני חושב שאיינשטיין אמר על זה פעם משהו)

ב. להיצמד לתחת של מישהו אחר בנתיב השמאלי

ג. להיות עבריין תנועה בכבישי הפריפריה (בתקווה לא לדרוס רוכבי אופניים בדרך)

ד. לנסוע על 100 בסביבה עירונית (בתקווה לא לדרוס ילד במעבר חצייה)

אין כאן מסלולים. אין כאן מרחבים שוממים. (למעט כמה כבישים בדרום/צפון, אבל זה מחזיר אותנו לסעיף ג')

כל הויכוחים האלה רכב שלי עושה 0-100 ב-8.3 שניות, רכב שלך עושה 0-100 ב-5.4 שניות זה נחמד בתור דיון תיאורטי על דפי הפורום, אבל בשטח היישום של זה מוגבל מאוד. זה יותר בשביל הקטלוגים כדי שאנשים יוכלו להתלהב.

עריכה אחרונה על ידי Korgan
  • אהבתי 2
  • לא הבנתי... 1
  • תגובות 6.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אתם פשוט הזויים בתגובות, בא נתחיל בשביל מה בן אדם רוכש רכב?

רק בשביל להגיע מא' לב'? אם כן מדוע לא כולם קונים יונדאי איוניק? מחיר טוב, חסכוני, ומגיע בצורה בטיחותית מא' לב'.

אממה יש עוד סיבות למה לקנות רכב מסוים ולשלם עליו יותר.

לראשונה בישראל נפתחה אופציה לקניית רכב במחיר שהרבה יותר אנשים מסוגלים לרכוש (ולא משנה באיזה צורה לטובת הדיון הזה) אשר נותן דברים שעוד לא היו בגזרת המחיר הזה (ובכלל לא היו) לאחד זה העניין הטכנולוגי ולאחד זה מהירות טיל השיוט המטורפת (כן, כן, עד לפני חצי שנה מי שרצה כאלו תאוצות שילם פי כמה וכמה ממחיר כל הרכב גם יחד).

בואו נדון על מעדן הגולן שחזר, מאמין שיהיו אגודות אגודות של אנשים שיטענו לכאן ולכאן וישמיצו את השני תוך הוכחות למה המרקם הישן יתר טוב.

עריכה אחרונה על ידי אליהו שבת
  • אהבתי 2
פורסם
לפני 30 דקות, Korgan כתב:

א. ללחוץ חזק על גז רק בשביל ללחוץ ברקס מלחמה עוד 50 מטר ברמזור הבא (רואה את זה כל היום. מדהים אותי כל פעם מחדש. אני חושב שאיינשטיין אמר על זה פעם משהו)

כיף כיף כיף, כיף גדול!!!

• מצחיק 1
פורסם
לפני 8 שעות, Haim_gds כתב:

הצחקתני, זו הסיבה העיקרית שבגללה לא הייתי נוגע ברכב הזה (לא רכב חשמלי בכלל, אלא ה"טסלה") עם מקל. במקום להזיז את היד ימינה, למשש את הפנל וללחוץ על הכפתור הימני ביותר בשורה התחתונה כדי להפעיל/להפסיק מזגן אני צריך להפנות מבט, להסתכל ולבחור תפריט/תת-תפריט/אופצייה? נפלת על הראש.

וזו בדיוק הסיבה שאני אישית לא אקנה את הדבר הזה.

ואני לא פוסל רכבים חשמליים. אבל רוצה ומעדיף גם גישה. כן גישה. מילה שלא קיימת בלקסיקון תוצרת "טסלה".

וזה אומר נוחות תפעול. של כל דבר ברכב. המילה היא "רכב" ולא "פלייסטיישן". וזה מתחיל בהפעלת המזגן למשל..

הנה דוגמה קלאסית לרכב חשמלי שימושי, שהוא ההפך הגמור מ-"הפלא הטכנוליגי" שנידון כאן:

ה-קיה נירו.

כל דבר שם נמצא במקום שאתה רגיל ומצפה שיהיה. כולל כפתורים פיזיים.

יש שם גישה נוחה למכלולים המכאניים, ומתחת למכסה המנוע יש....מנוע! 

[כמובן שלא צריך לפרק שם חצי רכב כדי להחליף מצבר, למשל, כמו בטסלה]

מה שמנע ממני לקנות אותה עדיין,  זה תג המחיר הלא מציאותי שהוצמד לה. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 52 דקות, gpro כתב:

כיף כיף כיף, כיף גדול!!!

אולי למוסך שמחייב על רפידות חדשות כל 15,000 ק"מ ולתחנת דלק.

לפני כשעה, אליהו שבת כתב:

אתם פשוט הזויים בתגובות, בא נתחיל בשביל מה בן אדם רוכש רכב?

רק בשביל להגיע מא' לב'? אם כן מדוע לא כולם קונים יונדאי איוניק? מחיר טוב, חסכוני, ומגיע בצורה בטיחותית מא' לב'.

אממה יש עוד סיבות למה לקנות רכב מסוים ולשלם עליו יותר.

לראשונה בישראל נפתחה אופציה לקניית רכב במחיר שהרבה יותר אנשים מסוגלים לרכוש (ולא משנה באיזה צורה לטובת הדיון הזה) אשר נותן דברים שעוד לא היו בגזרת המחיר הזה (ובכלל לא היו) לאחד זה העניין הטכנולוגי ולאחד זה מהירות טיל השיוט המטורפת (כן, כן, עד לפני חצי שנה מי שרצה כאלו תאוצות שילם פי כמה וכמה ממחיר כל הרכב גם יחד).

בואו נדון על מעדן הגולן שחזר, מאמין שיהיו אגודות אגודות של אנשים שיטענו לכאן ולכאן וישמיצו את השני תוך הוכחות למה המרקם הישן יתר טוב.

אני לא אנטי כיף עם מכוניות. ממש לא. אבל מה לעשות יש נתונים שמיועדים יותר לקטלוגים מאשר לשימוש יומיומי.

פורסם
לפני כשעה, Korgan כתב:

שמע, זה לא משנה כל המדינה פקוקה למוות. יש נתונים שחור על גבי לבן אז סיבה להתווכח.

בישראל ביצועים זה בשביל:

ב. להיצמד לתחת של מישהו אחר בנתיב השמאלי

ג. להיות עבריין תנועה בכבישי הפריפריה (בתקווה לא לדרוס רוכבי אופניים בדרך)

ד. לנסוע על 100 בסביבה עירונית (בתקווה לא לדרוס ילד במעבר חצייה)

אין כאן מסלולים. אין כאן מרחבים שוממים. (למעט כמה כבישים בדרום/צפון, אבל זה מחזיר אותנו לסעיף ג')

כל הויכוחים האלה רכב שלי עושה 0-100 ב-8.3 שניות, רכב שלך עושה 0-100 ב-5.4 שניות זה נחמד בתור דיון תיאורטי על דפי הפורום, אבל בשטח היישום של זה מוגבל מאוד. זה יותר בשביל הקטלוגים כדי שאנשים יוכלו להתלהב.

אז למה אנשים בכל זאת קונים מכוניות ספורט? 

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, eitanuch כתב:

אז למה אנשים בכל זאת קונים מכוניות ספורט? 

בגדול בשביל סמל סטטוס ופוזה.

בסביבה עירונית אין לך אפשרות לנצל יכולות של רכב כזה בלי להפוך לעבריין תנועה. גם בפריפריה, בישראל לפחות, מכוניות כאלה לא ממש שימושיות. אם היו כאן מסלולים כמו באירופה איפה שכל אחד היה יכול לקחת את הרכב שלו ולהביא אותו לקיצון זה היה סיפור אחר.

פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

אבל משום מה מלא אנשים פה מטומטמים וקונים מכוניות עם הספקים גבוהים בהרבה. 

כבר ענו על שאלתך :-)

פורסם
לפני 1 דקה, Korgan כתב:

בגדול בשביל סמל סטטוס ופוזה.

בסביבה עירונית אין לך אפשרות לנצל יכולות של רכב כזה בלי להפוך לעבריין תנועה. גם בפריפריה, בישראל לפחות, מכוניות כאלה לא ממש שימושיות.

בוא, אתה לא גר בארצות הברית איפה שיש לך מדינות חצי נטושות. (וגם שם יש מגבלות מהירות שנאכפות דרקונית)

אני מוכרח להגיד שאני לא מבין מאיפה אתה מביא את הנתונים האלה. יוצא לי לנסוע לא מעט בין חיפה ליהוד ואני בכלל לא נתקע בפקקים שאתה מתאר. נכון שזה לא איילון, אבל מה לעשות שיש אזורים במרכז שהם יותר עמוסים ואזורים שהם קצת יותר פרפריאליים שהם הרבה פחות עמוסים. הניגודיות מאוד גדולה. 

פורסם
לפני 11 דקות, Korgan כתב:

אולי למוסך שמחייב על רפידות חדשות כל 15,000 ק"מ ולתחנת דלק.

אני לא אנטי כיף עם מכוניות. ממש לא. אבל מה לעשות יש נתונים שמיועדים יותר לקטלוגים מאשר לשימוש יומיומי.

על מה אתה נוהג?

אתה מבין את האבסורד שנירו עולה כמעט כמו טסלה מודל 3?

הנירו בגרסתו הנוכחית מיושן כבר ועם פנסים משנות ה60, לא לעניין המחיר מול התמורה.

פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, eitanuch כתב:

אני מוכרח להגיד שאני לא מבין מאיפה אתה מביא את הנתונים האלה. יוצא לי לנסוע לא מעט בין חיפה ליהוד ואני בכלל לא נתקע בפקקים שאתה מתאר. נכון שזה לא איילון, אבל מה לעשות שיש אזורים במרכז שהם יותר עמוסים ואזורים שהם קצת יותר פרפריאליים שהם הרבה פחות עמוסים. הניגודיות מאוד גדולה. 

מקבל. אתה יכול לנצל רכב כזה במסלול שלך בלי להפוך לעבריין תנועה שמזגזג בין מכוניות ומהבהב לכולם עם הפנסים? 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 22 דקות, Korgan כתב:

מקבל. אתה יכול לנצל רכב כזה במסלול שלך בלי להפוך לעבריין תנועה שמזגזג בין מכוניות ומהבהב לכולם עם הפנסים? 

כן, בכיף. רוב הדרך במהירות שיוט. מושלם. ולעליות של חיפה הייתי תמיד שמח לרכב שלא צריך להתאמץ הרבה. 

פורסם (נערך)

ואני אומר לך שאם שנינו היינו יוצאים מחיפה ליהוד, אתה עם טסלה מודל 3 פרפורמנס ואני עם טויוטה קורולה עגלתית, שנינו היינו מגיעים בדיוק, אבל בדיוק באותו הזמן.

ביציאה מחיפה היית עובר ממהירות 50 קמ"ש ל- 120 קמ"ש מהר יותר ממני בכמה שניות. שנינו היינו מתייצבים על 120 קמ"ש (במקרה הטוב בשעה מתה בכביש), יודע מה 140 קמ"ש אם בא לנו למסור את רשיון הנהיגה שלנו לשוטר תורן ומרגע זה הטסלה איבדה כל יתרון שהיה לה.

הקורולה יודעת לזגזג ב- 140 קמ"ש בדיוק כמו הטסלה.

גם בעליות של חיפה, הטסלה תוביל כל עליה וכל העליה (אם הכביש יהיה במקרה פנוי בשעה מתה), אבל מכיוון שזאת עיר, שנינו נפגש בדיוק ביחד ברמזור/ צומת/ מעבר חציה/ עומס תנועה/ פקק.

עריכה אחרונה על ידי evc
פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, evc כתב:

ואני אומר לך שאם שנינו היינו יצואים מחיפה ליהוד, אתה עם טסלה מודל 3 פרפורמנס ואני עם טויוטה קורולה עגלתית, שנינו היינו מגיעים בדיוק, אבל בדיוק באותו הזמן.

ביציאה מחיפה היית עובר ממהירות 50 קמ"ש ל- 120 קמ"ש  מהר יותר ממני בכמה שניות. שנינו היינו מתייצבים על 120 קמ"ש במקרה הטוב בשעה מתה בכביש, יודע מה 140 קמ"ש אם בא לנו למסור את רשיון הנהיגה שלנו לשוטר תורן ומאגע זה הטסלה איבדה כל יתרון שהיה לה.

הקורולה יודעת לזגזג ב- 140 קמ"ש בדיוק כמו הטסלה.

גם בעליות של חיפה, הטסלה תוביל כל עליה וכל העליה אם הכביש יהיה במקרה פנוי בשעה מתה, אבל מכיוון שזאת עיר, שנינו נפגש בדיוק ביחד ברמזור/ צומת/ מעבר חציה/ עומס תנועה/ פקק.

אז יהיה 

זה נכון, אבל אנחנו חוזרים לשאלה למה אנשים שונים קונים מכוניות שונות? למה לא כולם קונים טויוטה קורולה? למה לקנות אאודי a3 כאפשר לקנות קיה פיקנטו? עם שתיהן אפשר לנסוע בין 2 נקודות באותה מהירות בדיוק. 

עריכה אחרונה על ידי eitanuch
פורסם
לפני 48 דקות, eitanuch כתב:

אה עדיין לא הבנת שיש פה כמה טרולים שפשוט ממשיכים לזרוק טענות מטופשות

המספרים מדברים בעד עצמם בכל מקרה. המסירות של המודל 3 רק עולות.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...