Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

תוכלו לתת חוות דעתכם על תוצאות הבדיקה של הרכב?

מדובר על רכב בן 10 , כמעט כל הטיפולים שלו במוסך מורשה בזמן מלבד תיקון הפגוש אחרי התאונה.

הונדה סיוויק 2010 .

bdika-cuvic-2010.jpg

מבקש 33.

האם תקין לרכב בן 10?

pPrdfNV

פורסם

מה המחירון של הרכב ?

אתה מודע לזה שכמו שכתוב הרכב עבר תאונה מאחור וככל הנראה התיקון לא היה ברמה גבוהה במיוחד...

הרכב עבר חיים קשים, החופשים בתיבת ההגה , מתלים ומשולשים זה ענין לא זול לטיפול .., לכן בעל הרכב לא עשה זאת במסגרת הטיפולים השוטפים.

פגוש שבור, בלמים מפוקפקים , צמיגים פגומים...

אתה מסתכל על ישור קו של קרוב ל 5000 שקל.

באופן אישי לא הייתי נוגע ברכב.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

שאלה נוספת ברשותכם -

בסוף הדוח רשום שאין אחריות לגיר אבל בדרך כלל אנשים/סוחרים/מגרשים רושמים התחייבות בבדיקה לגיר שלדה מנוע .

איך זה מסתדר אם זה שבדוח רשום אין אחריות לגיר ?

פורסם

מכון הבדיקה לא נותן אחריות על הגיר, אנשים/סוחרים/מגרשים שנותנים התחייבות צריכים לעמוד בה במקרה וישנה תקלה בלי קשר למכון הבדיקה(בדרך כלל דורש מלחמה כלשהי אבל זה נושא אחר)

פורסם

פחחח 33 אלף שקל על רכב בן 10 ועוד רכב שבור, מוזנח ואחרי תאונה לא קלה.

המחיר גם גבוה ממחיר המחירון או שאני טועה?

(Daihatsu Sirion 07 (SOLD

(Mazda 3 Active 08 (OWN

פורסם

גבוה מהמחירון גם המשוקלל כן .

אמרתי בנחמדות תודה אבל לא תודה .

נשאר לי יום חופש אחד מקווה שאצליח למצוא משהו עד היום חופש הזה כי בואנה לוקח הרבה זמן (וכסף) כל הבדיקות האלו.

פורסם
גבוה מהמחירון גם המשוקלל כן .

אמרתי בנחמדות תודה אבל לא תודה .

נשאר לי יום חופש אחד מקווה שאצליח למצוא משהו עד היום חופש הזה כי בואנה לוקח הרבה זמן (וכסף) כל הבדיקות האלו.

אל תתייאש, לא חסר הונדה סיוויק.

ואל תשכח שתמיד עדיף להפסיד 500 שקל מאשר אלפי שקלים על תיקונים של רכב מוזנח

(Daihatsu Sirion 07 (SOLD

(Mazda 3 Active 08 (OWN

פורסם

בסוף הדוח רשום שאין אחריות לגיר אבל בדרך כלל אנשים/סוחרים/מגרשים רושמים התחייבות בבדיקה לגיר שלדה מנוע .

איך זה מסתדר אם זה שבדוח רשום אין אחריות לגיר ?

"התחייבות בבדיקה" זו שטות של סוחרים שהמטרה היחידה שלהם היא שתבוא לראות (ואולי לקנות) אישית כשאני מוכר כלי רכב (גם אם אני יודע את כל ההסטוריה שלהם) אני לא מוכן להתחייב לכלום כי רמתם של חלק ממכוני הבדיקה לא משהו, וכבר קרה לי בעבר שלקחתי רכב במצב כמעט מושלם והמכון החליט שיש קצה שלדה כשלא היה כלום.

על אחת וכמה סוחרים שהידע שלהם לגבי ההסטוריה של מה שהם מוכרים די מוגבל - ה"התחייבות בבדיקה" לא שווה כלום.

ולגבי האחריות על הגיר - אף מכון בדיקה לא יתן אחריות לגיר של רכב בן 10, ונראה לי שגם לא תמצא אף סוחר שיתן לך אחריות כזאת לרכב בגיל הזה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...