Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנתוני הרכב רשום מיכל דלק של 50 ליטר, 1.6 ליטר פיזו 208 שנת 2012.

הנורה נדלקת כשנותר לפי מחשב הרכב עוד כ50 קמ נסועה וכשנשאר 13 קמ לטיפה

האחרונה במחשב הרכב... ממלא 42 ליטר הכי הרבה שמילאתי.

לאן נעלמו עוד 5 ליטר,פחות או יותר? האם יש מה לעשות ? צריך איפוס מסוים ?

בפועל מגיע ל 400 קמ או קצת יותר לפעמים 420 קמ נסועה עירונית בעיקר ופקקים.

מה נכון לעשות, האם להמשיך לנסוע למרות שהמחשב מורה על 13 קמ אחרונים ?

פורסם

זה 13 חוץ מהספייר

ולא, אל תמשוך עד הסוף

חלק מהמשאבות מבוססות קירור ע''י הדלק עצמו

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אתה בטוח שאתה ממלא את המיכל עד הסוף כשאתה מתדלק? בתחנות דלק מסוימות אפשר להוסיף עוד 10 ליטר אחרי שהידית קופצת.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

פורסם (נערך)

avargel מה 13?

13 ליטר? כשנדלקת מנורת תידלוק?

כאילו יש לי עוד 100 קמ לפי מה שאתה אומר ובמחשב מראה שיש עד 13 קמ לעצירה.

כשנדלקת המנורה המחשב דרך מראה שיש עד 50 קמ לנסוע, ואז ממשיך עוד יום ועוברים

עוד 40 קמ לערך וממלא מיכל מלא של 40-42 ליטרים והמחשב מראה 13 קמ שנשאר לנוע.

עריכה אחרונה על ידי bigmik
פורסם

LM007

אני ממלא עוד 2 ליטר כשנעצר ומגיע גג ל42 ליטר מילוי סהכ.

זה חוזר על עצמו שוב ושוב וכל פעם ממלא 40-42 ליטר .

פורסם (נערך)

אצלי מיכל מוצהר של 46 ליטר בסוניק, הכי הרבה שהכנסתי היה 43 כאשר נסעתי כמה ק"מ בודדים כשמחשב הרכב כבר הפסיק להציג כמה ק"מ עוד אפשר לנסוע, בדרך כלל מתדלק 40-41.

ברכב ישן נתקעתי פעם בלי דלק עקב תקלה במחוג הדלק שהראה שעדיין יש רבע מיכל - הבאתי ליטר וחצי בבקבוק מים ונסעתי עד התחנה הקרובה - נכנס 50 ליטר במיכל מוצהר של 53 כאשר בדרך כלל הייתי מתדלק 47-48 כשהנורה דולקת.

יתקנו אותי אם אני טועה אבל למיטב ידיעתי נפח המיכל המוצהר הוא נפח ברוטו, בתוך המיכל יושבת משאבת הדלק שתופסת נפח מהמיכל אז הפסדנו סביב ה2-3 ליטר על נפח המשאבה.

בנוסף עד כמה שידוע לי כשנורת הדלק קופצת והמחוג מצביע שהמיכל ריק לחלוטין, בפועל נותר במיכל רזוורה של 1-2 ליטר.

מכאן, אם יש לך מיכל של 50 ליטר ואתה מוריד 2-3 ליטר נפח של המשאבה + 2 ליטר רזוורה ונסעת עד לק"מ הנמוך ביותר שמחשב הרכב מציג, להערכתי הגיוני שיכנס סביב ה46 ליטר, אז כשהנורה נדלקת ואתה מתדלק 42 ליטר נשמע לי תקין.

עריכה אחרונה על ידי dalet11

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

• תוכן חדש...