Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיוויק טורבו 1.5 ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, חברים.

אני שוקל להזמין הונדה סיוויק 1.5 טורבו ידנית.

אשמח לחוות דעת - המלצות או אזהרות - ממי שבבעלותו רכב כזה או מהיכרות קרובה.

קראתי מעט, גם בפורום, על ריקול במנוע, שלמיטב הבנתי לא ברור אם רלוונטי לישראל, ושוקל לוותר מסיבה זו.

תבורכו וחג שמח.

Hemi, זה השם. כמו ה-מנוע של קרייזלר.

פלימות' פיורי גראן סדאן הרדטופ 1973

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתור אחד שמכיר את הרכב (עובד בחברה) כל המנועים ברכבים בארץ הוחלפו לחדשים בגלל בעיות...

מתי תפסיקו לרשום דברים לא מבוססים ושטויות? הרכב שמשווק בארץ שונה מבחינת תוכנת ניהול המנוע ועוד כמה דברים מהרכב שנמכר בארה״ב. בנוסף, התקלה המדוברת בצפון אמריקה מדברת על מדינות קרות.

פורסם
בתור אחד שמכיר את הרכב (עובד בחברה) כל המנועים ברכבים בארץ הוחלפו לחדשים בגלל בעיות...

ברכב חדש , ללא שום בעיה במנועים , אין שום סיבה בעולם שנורת שמן מנוע נדלקת אחרי 7 אלפים קילומטרים וצריך לרוץ למוסך להחלפה. כמובן, אם אין כל בעיה/ תקלה סדרתית, אין גם שום צורך במסמך המשפטי ( כאורך הגלות ) שהלקוחות מקבלים בהחלפה הראשונה של השמן.

בקיצור, מספיק להציג בעיה בתור פיצ'ר.

אני לא נכנס לפן הטכני , כי אין לי מידע איזה חיישן בדיוק מותקן ברכב , זה שבודק איכות השמן ( פחות סביר ) או שינויי מפלס השמן ( יותר סביר ), אבל יש חיישן שגורם לנורה להדלק, וזה לא חלק משגרת הטיפולים במנוע תקין.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)
גם אם המנועים הוחלפו, תוכנית התחזוקה עדיין דורשת החלפת שמן כל משהו כמו 7,000 ק"מ ; לא מתאים לכל אחד.

המשפט נכתב בציניות.

אף מנוע לא הוחלף ולא בוצע שום דבר, כי אין קשר בין המנוע של צפון אמריקה לזה שמשווק בארץ.

עריכה אחרונה על ידי asafasraf
פורסם
ברכב חדש , ללא שום בעיה במנועים , אין שום סיבה בעולם שנורת שמן מנוע נדלקת אחרי 7 אלפים קילומטרים וצריך לרוץ למוסך להחלפה. כמובן, אם אין כל בעיה/ תקלה סדרתית, אין גם שום צורך במסמך המשפטי ( כאורך הגלות ) שהלקוחות מקבלים בהחלפה הראשונה של השמן.

בקיצור, מספיק להציג בעיה בתור פיצ'ר.

אני לא נכנס לפן הטכני , כי אין לי מידע איזה חיישן בדיוק מותקן ברכב , זה שבודק איכות השמן ( פחות סביר ) או שינויי מפלס השמן ( יותר סביר ), אבל יש חיישן שגורם לנורה להדלק, וזה לא חלק משגרת הטיפולים במנוע תקין.

מנוע טורבו צריך שמן איכותי וכשהחיישן מזהה שזה לא המצב הוא מדליק נורת A שממנה יש עוד כ-2000 ק״מ עד להחלפת השמן.

אני שמח מאוד שאתה החלטת שמדובר בבעיה, בלי שום מידע מבוסס.

לסיוויק מלכתחילה אין בשגרת הטיפולים החלפת שמן, אלא ע״פ הנורה הנ״ל.

פורסם
קיימת בעיה רצינית במנוע הנ"ל,יש מספיק מידע בפורום על זה.

כבודו יכול להביא מידע מבוסס על המנוע שמשווק בארץ? אם לא, חבל שאתה רושם שטויות.

פורסם

כן - זה מה שכתוב במכתב המשפטי שמקבלים אחרי שהרכב נכנס למוסך עם נורה דלוקה ( החלפת שמן לפי הנורה ולא אחרי 15 אלף קילומטרים ).

אפשר היה להאמין לזה שלא מדובר בבעיה וככה מתוכנן מראש, אילו היה רשום משהו בחוברת המקורית אשר צורפה לרכב , ובעלי מכוניות לא היו מריחים דלק על מדיד השמן , ורשת לא היתה מפוצצת בנושא בכל העולם.

אני מקווה בשביל כל בעלי הונדה 1.5 ( אחד מהם ידיד טוב שלי, שתרגמתי לו את המסמך מהמוסך ), שהחלפה תדירה של השמן תמנע נזק למנוע לתווך ארוך, גם אחרי שתיגמר האחריות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

שמן מהול בדלק כבר לא מתפקד אופטימלית כמו במנוע אטמוספרי אבל במידה מסויימת זה קורה בקטנה בהרבה מנועים (הזרקה ישירה). במנוע הזה של הונדה זה קורה דיי מהר, לפחות ע"פ עדויות פה בפורום.

ייתכן שהחיישן מזהה שהוא מהול.

עוד כמה שנים נדע את אמינות המנוע הזה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

מתי תפסיקו לרשום דברים לא מבוססים ושטויות? הרכב שמשווק בארץ שונה מבחינת תוכנת ניהול המנוע ועוד כמה דברים מהרכב שנמכר בארה״ב. בנוסף, התקלה המדוברת בצפון אמריקה מדברת על מדינות קרות.

לא מכיר את האוטו הזה, בורח באופן רגיל מיפניות בעיתיות ומשתדל להצמד לאמינות צרפתית, אבל לולא הייתי זוכר שאתה לא סתם עובד בחברה אלא בחברה שמייבאת את האוטו הזה, גם אני לא הייתי מזהה ציניות אצלך. מצד שני אולי לא תזהה גם ציניות חלקית במשפט הפותח אצלי, ולמה רק חלקית, כי אין דבר כזה יפנית זה הכי אחי וצרפתית זה זבל שפועל שיכור לא סגר בה את הברגים עד הסוף. יש דרעק ויופי גם שם וגם שם.

פורסם
כבודו יכול להביא מידע מבוסס על המנוע שמשווק בארץ? אם לא, חבל שאתה רושם שטויות.

גם בסין יש אותה בעיה.

לא מאמין שיש הבדלים תהומיים בין המנועים שנמכרים באמריקה , סין וישראל.

מבחינתי זה היה דיל ברייקר (אחרי הונדות ברצף למשך שנים רבות)

נקווה שבדגם הבא יפתרו את הבעיה.

פורסם

אני הייתי לפני קניית הרכב הזה, כמעט סגרתי, אך נושא השמן היה דילל מרייקר,

בגדול לא שמעתי שמישהו הושבת עם הרכב בגלל זה, אך כן מציק לי שצריך להחליף שמן כל כ7-8 אלף ק"מ,

היום הצילחו לשפר את הטווח הזה באופנועים לכיוון ה12K ק"מ בין טיפולים, לפני זה היו רובם כל 6K, ומניסיון, זה בלתי נסבל "ומדובר באופנוע",

עם רכב עוד יותר בלתי נסבל, ולא מקובל בשום פנים ואופן כי מדובר בכלי רכב שאמור לשמש לנסיעות פרטיות ומשפחתיות מרובות, להבדיל מאופנוע שישמש רק לנסיעות פרטיות או טיולים.

קיימת בעיה רצינית במנוע הנ"ל,יש מספיק מידע בפורום על זה.

עדיין לא הייתי מגדיר את זה כבעיה רצינית, אלא דורש תחזוקה מיוחדת כמו הרבה רכבים אחרים שלא אציין את שמם כאן כדי לא לחולל סערת מוחות.

לא מכיר את האוטו הזה, בורח באופן רגיל מיפניות בעיתיות ומשתדל להצמד לאמינות צרפתית, אבל לולא הייתי זוכר שאתה לא סתם עובד בחברה אלא בחברה שמייבאת את האוטו הזה, גם אני לא הייתי מזהה ציניות אצלך. מצד שני אולי לא תזהה גם ציניות חלקית במשפט הפותח אצלי, ולמה רק חלקית, כי אין דבר כזה יפנית זה הכי אחי וצרפתית זה זבל שפועל שיכור לא סגר בה את הברגים עד הסוף. יש דרעק ויופי גם שם וגם שם.

מה הקשר לאמינות צרפתית מול יפנים?, בוא לא נכנס לזה כי אני מבטיח לך שלא תוכל לשכנע אף אחד אחרת, הכתובת על הקיר.

• תוכן חדש...