Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מסכמים - 5 שנים עם קיה סורנטו 2014


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוני מסכם 5 שנים ו-90 אלף ק"מ עם קיה סורנטו 2014, שבסופם הוא - במהלך שמאוד לא אופייני לנו - לא מתלונן על שום דבר. מוזר שכמוהו.

 

סיכום-אחזקה-קיה-סורנטו-2014-01.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

תודה על הסקירה,

זה רכב שבהחלט מעניין אותי אישית ובכלל עולה לא מעט בשיחות עם חברים שפוזלים לגזרת ה-7 מקומות ולא רוצים להיצמד לעדר (אאוטלנדר).

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

 

פורסם

לא מזמן רכשתי את גרסת הדיזל פרימיום. אכן רכב מעולה עם המון יתרונות. בהחלט הקבינה שלו עדיפה לי על זו של היונדאי במודלים האלו.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

סקירה טובה.

 

נשמע כמו רכב אמין וכזה שעושה את העבודה . אולי המינוס היחיד זה הצריכת דלק שנשמעת קצת מלחיצה.

 

אני מניח שסורנטו היום עם גיר רובוטי מציג צריכת דלק עדיפה ?

פורסם

הדיזל עושה 1 ל 11 עד 1 ל 12 בנסיעה רגועה משולבת. הבעיה שקשה נורא לנסוע רגוע עם 45 קג"מ...(;-

הבנזין אורבן עשה אצלי 1/9בנסיעה משולבת 80/20 לטובת בינעירוני עם רגל כבדה.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
סקירה טובה.

 

נשמע כמו רכב אמין וכזה שעושה את העבודה . אולי המינוס היחיד זה הצריכת דלק שנשמעת קצת מלחיצה.

 

אני מניח שסורנטו היום עם גיר רובוטי מציג צריכת דלק עדיפה ?

אין דין כלי של כמעט 2 טון עם צמיגים רחבים כדין משפחתית קומפקטית. גם אני קצת סובל מרגל כבדה. אצלי אפילו ds3 ידנית בקושי עושה 1:11.

מכוניות היחידות שנוגעות אצלי איכשהו רגוע אלה היברידיות עם גיר רציף.

פורסם

מסוג הרכבים שעדיף לשלם עליהם יותר בתחנת הדלק ופחות במוסך.

1000 שקל, או אולי 2500 בממוצע כל שנתיים על טיפולים... איפה נשמע דבר כזה? תענוג!

פורסם

הסיפור קיבל תפנית מעניינת. קיבלתי היום טלפון מהנהלת טלקאר. אני מניח שלא הייתה להם בעיה לאתר אותי במחשבים שלהם.

הם קראו את הסקירה. מאוד אהבו אותה עקב היותה אמיתית, עניינית ולא מתחנפנת והחליטו להזמין אותי לעולם מכירות כדי שוב להציע לי הצעה שלא אוכל לסרב לה על סורנטו החדשה. חשבתי שזה יוזמה פרטית של מישהו מאנשי המכירות שחשב שהנה קיבל ליד למכירת סורנטו טהחליט להריץ אפסייל, אבל הבחור התעקש שזה מגיע מדרגים בכירים בטלקאר.

הייתי טיפה בהלם. הודתי יפה והסברתי שיש לי עוד כלי 7 מקומות ואין לי צורך בכלי גדול נוסף כרגע.

אבל הסיפור הזה רק ממחיש את כוחו של פורום כקהילה בלתי תלויה ועניינית בארץ. זה מה שהם אהבו, שכתבתי את האמת של הצרכן הפשוט.

  • אהבתי 1
×
×
  • תוכן חדש...