Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה,אחרי 5 שנים עם פונטו ספייס נאמנה אני חושב שהגיע הזמן להתקדם בעשור שוב אחרי פיאסטה 96.

אחרי הרבה מחשבות הבנתי שבעצם,הקפיצה תיהיה כלכך גדולה שכל רכב יהיה קפיצת מדרגה בכל פרמטר-ואני רוצה טורבו.

לגבי דרישות אחרות - נסועה ממוצעת,קומפקטי ו3 דלתות יספק אותי,אבל לא מקובע.

תקציב- לא ברור,אנחנו לא ממהרים למכור במשפחה,ואני משוחרר טרי שרק עכשיו מתחיל לעבוד כמו שצריך ומתכנן לימודים בשנים הקרובות.

אני חושב שסביבות 35 אלף,פשוט כי אני מניח שהכי זול הכי משתלם כלכלית.

חיפוש ביד 2 השאיר אותי דיי מאוכזב,איפה 208 טורבו?הייתי לוקח אפילו את הדיזל אם המחיר לא היה הזוי, איביזה וקליאו נחמדות מאוד אבל נהגתי בכאלה יותר מידי.

התחלתי לפזול למיטו,אפילו מפנטז על מיני , ראיתי אפילו DS3 במחיר זנות,אני מאוד מאוד אוהב לנהוג,אבל זה תחביב מאוד יקר.

השאלה שלי עד כמה ההבדל גדול במחירי התחזוקה,לא ברור לי מה המצב הכלכלי של האנשים שקונים את הרכבים האלה :roll:

אני יכול לקחת הלוואה ולהוסיף עוד 20 , מה זה יתן לי? רכב שיצא מאחריות במקום שנתיים אחרי? ולצורך העניין 20 האם זה סכום מספיק בשביל להיות רגוע שלא משנה מה קורה לרכב (פרימיום-עממי מתחילת העשור),אני עומד בזה?

עצות בבקשה איך למקד את החיפוש הלאה והאם בעצם טורבו זה סתם ונסגור על פולו1.4 ??

וגם לגבי איפה לחפש! מרגיש שרק יד 2 והפורום לא מספיק.

פורסם

מגאן קופה ידנית (ה-1.2, לא הספורט כמובן). גם בתקציב, גם 3 דלתות, גם טורבו, גם ידנית, גם אחזקה סבירה וצריכת דלק סבירה. אפילו נראית ללא רע (בכל צבע שהוא לא לבן).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

Pooh-bear קלע בול.

נתחיל מהds3 - יש לה מנוע בעייתי מאד של פג'ו שסובל מפיחום יתר ועוד..

לגביי אופציות עד איזור ה50k:

1. איביזה/פולו 1200 טורבו.

2. לאון דור 3 סטייל 1200 טורבו.

3. לאון דור 2, 1200-1800 טורבו.

4. יכול למצוא אאודי a1 1400 אבל היא כנראה תהיה שחותה.

5. ג'ולייטה ברמת אבזור נמוכה.

6. מיטו 1400 שנתונים 2009-2010 בלי מולטי אייר.

7. מיטו 900 טורבו חדשה יחסית.

8. אם ממש ממש יתמזל מזלך אז פורד פוקוס טיטניום..

יש די הרבה אופציות באיזור ה50-55k רק תיקח בחשבון שאם אתה לא הולך לכיוון של איביזה תצטרך לחפש כלה דיי הרבה זמן.

אין מבחר מרשים של רכבים ידניים בארץ.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

פורסם

מגאן היא אופציה טובה.

אני הייתי מציע גם קקטוס טורבו ידנית, אפשר לקנות שנתון גבוה במחיר סביר, נוחה מאד, חזקה וחסכונית יחסית.

גילוי נאות-אני בעלים של קקטוס אוטומטית..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

גם אבארת' 500 משנתונים 2011-2012 נכנסות לתקציב.

ההנאה מובטחת, העניין הוא שאין היצע גדול בשוק יד שניה ולכן צריך סבלנות.

8) ידני זה הכי אחי 8)
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה רבה על ההיענות.

לגבי הסקודה- לגמרי על הרדאר אבל ההיצע מאוד,מאוד דל.

המשך תהיות- האמת שהתלהבתי מהמגאן,אבל מרגיש לי קצת מוזר לקנות רכב שמבוסס על דור קודם כשאני יכול לרכוש קליאו עם נתונים טובים יותר מדור אחד קדימה באותו מחיר.

ואז התחלתי לפזול חזרה לקליאו,אבל התבאסתי נורא (שוב) שהגרסא הידנית מאובזרת פחות ובעלת המנוע החלש יותר.

וזה גרם לי לתהות אולי אני סתם מקובע,והגיע הזמן להתקדם מהידית? על מנת לפתוח אופציה לרכבים מאובזרים וחזקים יותר לכן מהנים יותר? (208 וקליאו בעיקר),המעבר לא יכול להיות כזה גרוע אני מניח.....

פונטו איבו טורבו כנראה שסטטיסטית פשוט לא אמצא וכואב לי :cry:

מעצבן אותי מאוד הצורך להתפשר ונשמע שאני במצב שזה בלתי נמנע,בבקשה עצות.

פורסם (נערך)

לא הבנתי מה הבעיה בקליאו הידנית 0.9 מבחינת אבזור, מה כבר חסר לך בשנתונים האלה ובתקציב הנ״ל? היא מאובזרת מעולה.

מבחינת ביצועים היא לא מטוס סילון אבל הרכב זריז ומהנה לנהיגה באופן יחסי, תעשה סיבוב ואז תחליט, ברור שאם אתה מצפה לממש רכב שהוא חוויה של נהיגה טהורה סטייל אבארת׳ אז זה לא מתחרה בכלל ואין לו יומרות להציע חוויה שכזו אבל כרכב שאתה כן רוצה שיהיה פרקטי ברמה אנושית סבירה פלוס שיהיה יחסית מהנה לנהיגה אז אתה תקבל את זה פה.

עריכה אחרונה על ידי Doron_Z
פורסם

לא כל כך מצליח להבין את התהיה, בתקציב שלך (35) לא תמצא משהו אוט' הרבה יותר טוב. גם לא הבנתי את הבעיה עם המגאן - אתה קונה רכב, או את השנה שתכננו אותו? אם יש איתה בעיה קונקרטית אני לגמרי מבין, אבל רק בגלל שהדגם הגיע ב-2010? מה זה משנה?

כמובן שיש הרבה רכבים מעניינים שלא משווקים עם גיר ידני, רובם יהיו יקרים יותר. אם התקציב היה באזור 60+ הייתי מציע פוקוס מ-2016, אבל להבנתי אתה (עדיין) לא שם, תקן אותי אם אני טועה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...