Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן c5 2011 1.6 או 2.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי כי הסיטרואן c5 ממודל 2011 עם הבולמים ההידראולים נכנס לתקציב וקראתי חוות דעת שהוא נוח מאוד למרות הידיעה שישנה נק' חולשה במנועי ה1.6 טורבו במותחן של הטיימינג.

רציתי לדעת האם עדיף לפזול לכיוון המנוע האטמוספרי 2.0 עם 143 כ"ס או שמשנה מסויימת או אחרי החלפת המותחן, לא אמורות להיות בעיות?

בנוסף אם ידוע לכם עלויות אחזקה, מוסכים שכדאי לבדוק ולטפל אצלם, עלות חלקים.

פורסם

2.0, בלי לחשוב אפילו. ל-1.6 יש יותר מנקודת תורפה אחת. אף אחת מהן לא זולה במיוחד.

באזור המרכז מוסך גבע בת"א או אורן שירותי רכב בחולון מומלצים מאוד. שמעתי מאוד לטובה גם על שאפט בת"א, אבל אני לא מכיר אישית.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

למיטב ידיעתי - מעבר לטיימינג, גם הטורבו מאוד רגיש, משאבת דלק בעייתית, והצטברות פיח. כל אלו תקלות חוזרות שאי אפשר באמת לתקן.

לא יודע עלויות במדויק, אבל גם במוסכים מומלצים כשהאבחון יותר מדויק מדובר על אלפי שקלים לכל תקלה.

קולגה שלי עם c4 פיקאסו 2014 (ואותו מנוע) הוציא כבר כמעט 20,000₪ בפחות משנתיים, במוסכים מורשים.

חפש פה thp156 ותראה.

אני מסכים איתך

פורסם

בעיקר המתלים ההידרו-פניאומטיים (קיימים רק בקומפורט). יכול להיות שיש עוד הבדלים, לא מכיר בוודאות.

אני מסכים איתך

פורסם

תלוי מה מחפשים, ה 2 ליטר מנוע אמין מאוד הוכח כבר בשנת תרפפו במודל הראשון של ה C5 תחילת שנות ה 2000. החיסרון כשהוא משודך ל AL4 שהוא חורך דלקים מקצועי, להגיע איתו ל 1:10 בשיוט זה ממש מזל. מתאים רק למי שנוסע מעט ק"מ...

ה 1.6 טורבו 156 כ"ס חזק יותר אבל סובל מאינספור מחלות כגון פיח חוזר, בעיות בטורבו ומיטב צרות. אבל כן נותן 1:13 בדלק שזה פלוס למי שנוסע נסיעות ארוכות.

ממה שהבנתי אם יש לך בתקציב לעלות שנתון חפש אחת עם המנוע המשודרג ה 163 כ"ס שהופיע ב 2014-15 ובו נפתרו רוב המחלות של קודמו. זה כנראה הסי 5 המודרנית הכי מוצלחת שקיימת

פורסם

הייתה לי פיגו 407 עם אותו מנוע 2.0 143 כ"ס 6 שנים , לא מכיר לגבי המנוע 1.6.

מנוע 2.0 נפלא ואמין, 0 תקלות.

חיסרון הוא הגיר AL4 (לא עשתה אצלי בעיות) אבל דיי מצעבן ומושך יותר מדי את ההילוכים.

פורסם

יש לי חבר עם ה1.6.

כבר הוציא מעל 12000 שקל על המנוע המקולל

אבל שהאוטו נוסע זה חוויה

Sent from my Le X829 using Tapatalk

• תוכן חדש...