Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשמוע את דעתכם על יונדאי גטס שנתונים 2007/8/9 האם משתלם לקנות רכב כזה (סביב ה10 אלף) כדי שיחזיק שנתיים - שלוש בשקט ?

יש איזה תקלות שאמורות לצוץ אחרי תקופת זמן כזאת על הכביש ? אולי בדגם הספציפי הזה יש משהו או שזה דווקא דגם מומלץ ?

והאם יש הבדל מהבחינה הזאת בין הידני לאוטומט

נ.ב מה הסיפור של רמות הגימור שם gli וכו׳

בכללי השימוש שלי יהיה :

נסיעות עירוניות ובינעירוניות במשך יומיים בשבוע ושאר הזמן הרכב ישב בחנייה (200 קמ לשבוע בערך)

תודה לעוזרים !

פורסם

דגם ה GLF בייתי מבחינה בטיחותית, יש רק כרית אויר אחת, בדגמים מעל יש יותר, לא זוכר בדיוק כמה.

לא ידוע על בעיות מיוחדות עם הרכב הנ"ל, עדיף לרכוש אחת עם היסטוריית טיפולים. כך בחשבון שהרכב כבר ותיק יחסית וגם אם המנוע והגיר יהיו אמינים יכול להיות עוד בלאי מסביב.

אחד ממנהלי הפורום פרסם לפני משהו כמו חודשיים בפורום הכללי פוסט המשווה בין הגטס לסיריון עם המון מידע, ממליץ לך לעבור עליו.

פורסם (נערך)

בשנתונים 2004-6 עד מתיחת הפנים באמצע 2006 היה הרכב משודך למנוע 1350 שמ"ק שגם שתה דלק וגם לא היה בטיחותי.

באמצע 2006 היתה מתיחת פנים למנוע מעט יותר חסכוני ורכב טיפה יותר אמין (היו הרבה מאוד בעיות בוצה ברכבים הראשונים באלו שבילו בציי הרכב).

היה לי רכב כזה משנת 2006 שנקנה מהשכרה דגם GLF עם מנוע 1600 - סביר ולא יותר- אבזור בטיחותי נמוך,רכב לא הכי חסכוני (שתה לא פחות מכל משפחתית אחרת שהיתה לי לפניו אבל זה לא דומה למה שאתה מחפש .

במהלך 2007 נהגתי ברכב חלופי על אחת כזו ברמת גימור GLI עם מנוע 1400- הרכב לא ספורט אבל חביב.

משתי המכוניות יצאתי עם כאבי גב במיוחד לאחר נסיעות ארוכות ואפילו רכבים יפניים שהיו לי לפניו הטיבו איתי יותר.

סה"כ תחבורה זולה וטובה בתנאי שהרכב טופל, כדאי לחפש אחת שלא היתה בציי הרכב לשעבר (ליסינג/השכרה) ורצוי מאוד אחת שטופלה.

דייהטסו סיריון רכב יותר זריז,יותר חסכוני,עם מנוע מעט יותר צנום והגיע מבחינת אבזור בטיחותי כמו הגטס עם 4 כריות אוויר לפחות משנתון 2007.

לאח שלי הקטן יש סיריון ואם הבחירה ביניהן ראש בראש הייתי מעדיף אותה על הגטס.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

עוד יתרון לסיריון - לא צריך לעשות טיפול טיימינג.

אם מתכוונים להחזיק את הרכב לטווח הארוך לבסוף האחזקה ככל הנראה תהיה זולה יותר.

פורסם

אלו מחירי השוק, כמו כתבתי גם בסקירה וגם פה - סיריון מכונית יותר טובה אבל עם נתונים מקבילים תעלה כמה אלפים טובים יותר מגטס, בסדר גודל מחרים כזה זה כ 30%-40% יותר.

גם חלקים של סיריון יותר יקרים.

• תוכן חדש...