Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טוארג W12 & בנטלי GT "מנסורי".

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יוו אני ממש לא ציפיתי לב C-CLASS כזו יפה ומרשימה אבל עד שהיא תגיע לפה(נגיד 2006-7) המחיר ההתחלתי יהיה 320 אלף שקל....המכונית הזו שהיא התחילה את דרכה עלתה בערך 240 אלף שקל(אני חושב....) לאן המחירים הולכים...יוו...שמישהו שבתוח יתכן אותי בקשה כי אני לא בטוח במחיר בהתחלה.

ככה התחילה

אני זוכר פרסומת של הC קלא היותר ישנה לפני בערך 8 שנים החל מ190K

והנה דוגמא יותר חדשה זוכר את הפרסומת לוולוו S40 לפני 3 שנים אז היה החל מ119K אבל אז הגיעה הS40 החדשה ותראו את המחירים שלה, טוב זה כי עכשיו היא משווקת עם מנועי שהכי קטן זה 2.4 וגם הS40 השינה יתר עם המנועים האלה עלתה באיזור

אבל אני יודע שחשפו עכשיו מנועי 1.6 בנזין ודיזל שאם הם יגיעו לארץ אז היא תעלה בטוח בסביבות 140-150 אלף שקל

לגבי הקאדילק

המתחרים שלה מרדצס SL עולה החל מ1.4 מיליון שקל בארץ, היגואר XK עולה החל מ850K

לעומת זאת XLR עולה בייבוא אישי 600K (ככה ראיתי באתר של הינומה מוטורס)

זה לתשומת ליבו של UMI אם הוא ירצה לקחת חלק מפלח השוק היוקרתי הזה

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• תוכן חדש...