Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

והנה משהו שמאוד ישמח חלק מכם - החל מה-1.1, יונדאי כבר לא "תדחוף" (כלשונכם) את הקונקטד, באף אחד מהרכבים שמגיעים עם מסך צף (שזה להבנתי כולם חוץ מה-i10 וה-i20) אלא תציע אותה כאופציה בתוספת מחיר שתעלה 1600 שקלים.

זה אומר שגם האיוניק תקבל את המערכת המקורית של היצרן ?

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה לגבי אמינות הגיר הרובוטי?

Sent from my iPhone using Tapatalk

גם ליונדאי יש גיר רובוטי. מי שחושש מהטכנולוגיה הזו יקנה גיר פלנטרי.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
לא חושב שיש איזושהי בשורה ב-I20. המחיר לא מספיק אטרקטיבי ביחס לאיביזה ולא מספיק מפתה עבור הקהל השמרני שימשיך לרכוש יאריס או מאזדה 2 (שאגב זריזה ממנה בשניה במיאוץ למאה למרות מנוע אטמוספרי ותיבה פלנטרית).

+1

לא רואה שום תחום בו ה-I20 מובילה על רכב אחר בסגמנט. כמכלול יש מכוניות הרבה יותר טובות עם VFM עדיף.

.We apologise for the inconvenience

פורסם
זה אומר שגם האיוניק תקבל את המערכת המקורית של היצרן ?

שלילי. לא יעשה שינוי באיוניק (גם היא עם מערכת דאבל-דין ולא מסך צף, כמו ה-i10 וה-i20).

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
+1

לא רואה שום תחום בו ה-I20 מובילה על רכב אחר בסגמנט. כמכלול יש מכוניות הרבה יותר טובות עם VFM עדיף.

יש לה על-הנייר מנוע גיר לא רעים בקטגוריה והיא מגיעה עם מערכות בטיחות מלאות מקצה לקצה(ואין הרבה כאלו בקטגוריה - רק היאריס והקורסה לדעתי) - וזה כמובן על הנייר, מעניין ממש איך היא תהיה על הכביש.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
תלוי מה יהיה האיבזור שלה, מה שכן לאיביזה יש בקרת שיוט אדפטיבית, מצד שני ליונדאי סלון איכותי יותר ולדעתי נעים יותר עקב שילוב שני צבעים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

אני מקווה שאתה מתכוון מול גרסת הרפרנס הפשוטה, כי מול הFR היונדאי לא מציגה סלון איכותי יותר(לא הטרום ולא הגרסה שהושקה היום, לא בולטת לטובה ולא לרעה, בדיוק באמצע).

פורסם
גם ליונדאי יש גיר רובוטי. מי שחושש מהטכנולוגיה הזו יקנה גיר פלנטרי.

אני יודע, בגלל זה אני שואל איך האמינות הגיר של יונדאי עד עכשיו.

לגבי איכות חומרים, לפי מה שאני זוכר ביונדאי אמצע הדשבורד עשוי מחומר רך, באיביזה fr יש באמצע יש משהו רך אך לדעתי פחות איכותי מזה של היונדאי, ורמות איבזור הנמוכות של האיביזה הכול קשיח, בכלל האיביזה הלכה צעד האחורה בנושא איכות חומרים לעומת היוצאת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה זה מסך צף ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
אני יודע, בגלל זה אני שואל איך האמינות הגיר של יונדאי עד עכשיו.

לגבי איכות חומרים, לפי מה שאני זוכר ביונדאי אמצע הדשבורד עשוי מחומר רך, באיביזה fr יש באמצע יש משהו רך אך לדעתי פחות איכותי מזה של היונדאי, ורמות איבזור הנמוכות של האיביזה הכול קשיח, בכלל האיביזה הלכה צעד האחורה בנושא איכות חומרים לעומת היוצאת.

אין לדעת מה האמינןת של הגיר עד כה מאחר ושילוב שלו עם המנוע הזה הוא חדש ורלוונטי לשאלת האמינות.
פורסם

אמינות בנוגע למנוע 16 טורבו עם גיר רובוטי בארה"ב הייתה נמוכה, הצרכנים לא אהבו אותו, לכן במתיחת הפנים של האוטו בארה"ב הם חזרו לגיר הפלנטרי. (מתכוון לטוסון)

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...