Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה זה עולה ביבוא אישי? יש יבוא אישי דרך כלמוביל? אני מפחד מעקיצות, ובסכומים כאלה אם אתה נעקץ, אז אתה לא ישן בלילה...

ככה תוותר על פאר היצירה לטובת איזו יונדאי נחותה? :shock:

יונדאי היא בהחלט נחותה בעיני מול מיצובישי, כי מיצובישי נתפס בעיני כיותר אמין (תגיד שזה סטיגמה, תגיד מה בא לך, זוהי תחושתי האישית...) והאאוטלנדר הרבה יותר פרקטי מבחינת גודל ושימושיות, אבל דבר ראשון - אם אצטרך 8 מקומות, אז אין ברירה. ואני רוצה להתכונן ליום הזה. בהתחלה הייתי גם מבסוט לגמרי מה-FRV אבל הגיע שלב שהייתי חייב להיפרד ממנה. ודבר שני - מעולם לא התייחסתי לאאוטלנדר כפאר היצירה אלא כ"מה אני הכי יכול לקבל באיקס כסף שיש לי". העיצוב החיצוני אחלה בעיני, אבל העיצוב הפנימי ממש לא. הוא קודר ומיושן. זאת צפרדע שבלעתי, כי במכלול השיקולים החלטתי לקנות ואני מאוד נהנה מהאאוטלנדר, אבל מפריע לי. מאוד מפריע.

עיצוב הפנים של היונדאי עונה בהחלט על הציפיות שלי.

פאליסייד לעד.jpg

פאליסייד אהובתי.jpg

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם תעבוד מול סוכנות יבוא אישי עם נסיון וביקורות טובות, אין סיבה לחשוש מעקיצה.

כמה זה יעלה, זה תלוי בשנה, רמת הגימור, היכן הרכב מיוצר מאיפה תזמין וכמה תשלם עליו למוכר בחו"ל.

כל הדברים האלה משפיעים על הרכב המס ועל המחיר הסופי.

פורסם
הגיעו 5 יחידות לצעשה. תפסתי אחת בזמנו עם מספר יפה

הגיעה גם יחידה אחת של הגרנד סנטה פה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בהתחלה הייתי גם מבסוט לגמרי מה-FRV אבל הגיע שלב שהייתי חייב להיפרד ממנה.

]

אם יורשה לי, למען תינוקות הפורום, רק אזכיר שעוד קודם להתחלה שציינת, היית גם מבסוט לגמרי מדייהו נובירה, והגנת על השיקוץ הזה בחירוף נפש.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
נתקלתי אתמול ביונדאי פאליסייד, ואני ממש מאוכזב שהוא לא מגיע לארץ. זה הקרוסאובר העממי היחיד שנראה מהודר מבפנים, והייתי שמח אם הוא היה מגיע לארץ ונותן מענה לאפשרות שאצטרך 8 מקומות עם הגדלת המשפחה. אם תג המחיר היה סביב 300K, הייתי יכול לעמוד בזה.

מן הסתם עוד הרבה לקוחות היו מתלהבים מהדגם, ואני ממש לא קולט את הראש של היבואן (או היצרן), למה לא להביא את זה לארץ ולהגדיל את המכירות.

לא כלכך הבנתי למה שמת את זה דווקא פה במקום לפתוח שרשור חדש, אבל לא חשוב.

יש עשרות דגמים קוריאניים/אמריקאיים שלא מיובאים לפה, אנחנו שוק קטן. וממתי 300 אלף ש״ח זה מחיר עממי?

אגב, יונדאי חברה מתקדמת משמעותית ממיצובישי. אין בה דבר נחות מהיצרנית היפנית.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
אם יורשה לי, למען תינוקות הפורום, רק אזכיר שעוד קודם להתחלה שציינת, היית גם מבסוט לגמרי מדייהו נובירה, והגנת על השיקוץ הזה בחירוף נפש.

לא ממש, זה היה רק שרשור אחד, וסתם נהניתי אז להטריל, כי ראיתי שממש מלכלכים עליו, ואמרתי היי! זה הרכב שלי! :lol: אבל אחר כך כשהגיע המשבר הבא עם עוד תיקונים ומוסכים אז גם לי נשבר, ופתחתי שרשור חדש כדי ללכלך עליו בעצמי. וזה עוד לפני שחשבתי על רכב אחר... ולא ידעתי שקיים כזה דבר FRV.

פורסם
לא כלכך הבנתי למה שמת את זה דווקא פה במקום לפתוח שרשור חדש, אבל לא חשוב.

יש עשרות דגמים קוריאניים/אמריקאיים שלא מיובאים לפה, אנחנו שוק קטן. וממתי 300 אלף ש״ח זה מחיר עממי?

על מה לפתוח שרשור, שראיתי איזה רכב ובא לי עליו? חיפשתי איפה מדברים עליו בפורום, והתעלקתי על השרשור. 300K זה מחיר עממי אחרי הכל, זה לא בשמים כמו 500K וצפונה, כמו אאודי Q7 שרק מתחיל מהמחיר הזה. מי שיש לו לשים 180K על אאוטלנדר, יכול להתאמץ עוד קצת.

אבל באמת הייתי בהלם לראות את המחירים של יונדאי, כשנכנסתי לסוכנות. הכל היה 100,000 יותר ממה שהייתי מוכן לשים על אותו רכב שראיתי.

פורסם

הלוגיקה הכלכלית שיש פה בפורום בימים האחרונים היא אחת המקולקלות שראיתי בחיים שלי.

מי שיש לו 180K לאאוטלנדר יכול להגיע ל-300K? כאילו זה לא תוספת של 66% למחיר ההתחלתי?!

חדש חדש - מי שיכול לקנות בית בשדרות יכול להתאמץ עוד קצת ולקנות בית בתל אביב במקום

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
על מה לפתוח שרשור, שראיתי איזה רכב ובא לי עליו? חיפשתי איפה מדברים עליו בפורום, והתעלקתי על השרשור. 300K זה מחיר עממי אחרי הכל, זה לא בשמים כמו 500K וצפונה, כמו אאודי Q7 שרק מתחיל מהמחיר הזה. מי שיש לו לשים 180K על אאוטלנדר, יכול להתאמץ עוד קצת.

שמע, אתה לעולם לא מאכזב זה בטוח...

לא יודע באיזה עולם אתה חי אבל 300 אלף לא נחשב מחיר עממי בשום יקום. ולהגיד שמי שיש לו 180 אלף ש״ח על רכב יכול להתאמץ ולהוסיף עוד 120,000 זה

הזוי לחלוטין.

מאוד מקווה שאתה מטריל כי זה עדיף על האלטרנטיבה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

180K זה גם לא עממי, אולי אצל עם אחר. ו-300K זה כל כך עממי שאם היה לי סכום כזה להוציא על רכב חדש, הייתי נשאר עם עודף - גדול מאד.

פורסם

הכוונה שלי היתה, לאחד כמוני שחסך 180K וקנה אאוטלנדר (במזומן, לא בתשלומים), אחרי 3-4 שנים הוא מוכר ונשאר לפחות עם 100K ביד, בשנים האלה הוא הוא חסך סכום דומה, וככה הוא מגיע ל300K. אבל המחירים של מכוניות היוקרה הם מעל ומעבר לכל יכולת של אדם ממוצע.

לגבי הסובארו אסנט - לא אהבתי, נראה סטיישן. עיצוב חוץ לא משהו בכלל, עיצוב פנים לא מלהיב.

פורסם

טוב עכשיו אני בטוח שאין לך מושג על מה אתה כותב

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...