Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרוייקט שירוקו 2015 *מתעדכן*

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל שאת מתרגשת, אף אחד לא לוחמני ואני האחרון שאכפת לו מה הוא עשה לרכב שלו, באמת.

אני חושב שלרגע חשבת שאני מגיע בגישה לוחמנית אבל האמת היא שרק כתבתי בצורת הסבר לאנשים ששואלים מדוע אחרים "כועסים עליו" ומה עלולות להיות הסיבות.

כל אחד יעשה מה שטוב לו ולכן רשמתי, אלו דמי לימוד טובים וזולים יחסית, זה הכל.

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא מבינה את הגישה הלוחמנית הזאת.

אז הוא פתח שרשורי יעוץ, אוקיי, זה מחייב אותו ללכת עפ"י ההמלצות שאנשים רנדומליים נתנו לו ברשת? ממש לא. קיבל המלצות מחברים "מבינים" על מקום טוב להחליף בו גלגלים, הגיע, סמך על המקום בעקבות ההמלצות ששמע, אכל אותה - בעיה שלו.

הוא לא חייב דין וחשבון לאף אחד בפורום הזה, גם לא לאנשים שייעצו לו בשרשורים קודמים.

בואו לא נשכח שהוא פתח את השרשור הזה לא בשביל להתלונן, אלא לשתף לגבי תהליך שהוא עושה לרכב שלו. על הדרך למד עוד כמה דברים, האם יישם אותם או שימשיך לעשות טעויות? 100% בחירה שלו, ושוב, לא חייב כאן לאף אחד דין וחשבון.

אם אתה לא מבין בתחום (לא משנה איזה) נהוג לעשות מחקר\סקר\לשאול, כמו שפות"ש עשה.

הבחור שאל, קיבל תשובות יפות ומפורטות, אבל בכל זאת לקח משהו מהספקטרום האחר לגמרי וזה בגלל שהוא "יודע"

לאף אחד כאן באמת לא אכפת מה שקרה לפות"ש, כולם פה פשוט מנסים לעזור לו. דחפו לבחור פאקינג צמיגים וגאנטים סיניים מזוייפים, שמיתגו אותם בשם אחר וברמה אחרת. מה הקטע לחפור לאנשים פה בפורום ולבקש עזרה והמלצה, אם הכוונה מלכתכילה היא לא להקשיב לעצה?

ד"א, ה"נוקשות" הזאת מגיעה בסופו של דבר מדאגה. הבחור חושב ששמו לו צמיגי-על והוא ינהג עליהם בהתאם. עכשיו מה שרביעיית מישלים PS4 היו אוחזים ביבש\רטוב, ה"קומו" שלו יחליקו בקלות. באמת שאף אחד פה לא בא לרעת פות"ש...

פורסם

חייב להודות שזה קצת זלזול בפורום כפלטפורמה...

פותח שרשור ייעוץ, מקבל עשרות תגובות מושקעות - כל תגובה כזו בן אדם עמל וכתב על מנת לעזור מזמנו, והיו שם תגובות של דקות רבות של כתיבה, שם פס על כל מה שכתבו לו [ליטרלי לא לקח משם עצה אחת] ואז חוזר לפה לעוד דיון בציפייה לעוד תגובות תמיכה. סורי, לא יקרה.

פורסם

אוקי אז אתחיל בזה שהגנט פחות מדאיג אותי מהצמיג ובמיוחד מהמידה של הצמיג.

על גנטים מזוייפים המון רכבים בארץ נוסעים ובגלל זה זה פחות מדאיג אותי, חוץ מזה שבמקרה שהגאנט מתעקם או משהו כזה או אחר קורה לו אני חוזר לבחור והוא מביא לי חדש במקום(מקווה מאוד בשבילו).

עכשיו בנוגע לפוסט ההתייעצות על הצמיגים ועל כל הסיפור שהתפרש כזלזול בכם.

קודם כל אני רוצה לבקש סליחה שזה מה שהשתמע מהנושא.

לא מדובר פה בזלזול כלל אלא בפזיזות טיפשית בלבד, אני כמו בכל דבר אחר בחיים פזיז ומתלהב ואין לי מה לעשות עם זה זה פשוט חזק ממני לצערי.

תוך כדי שהשרשור ייעוץ פעיל כבר הלכתי לקנית את הצמיגים והגנטים, הגעתי לחנות במטרה לקנות את הps4 אבל לאחר ששקללנו את המחיר של הגנטים ואז הוספנו את הצמיגים זה הרגיש לי פשוט כבד מידיי על הכיס והעדפתי לקחת משהו יותר פשוט בסגנון ברידג'יסטון מה שהתברר שאין לו כרגע במלאי ואז התבאסתי והייתי דיי אבוד בחנות.

ואז הוא שלף את הצמיג הסיני "המהולל" שהוא כינה קומהו ואמר לי שכשאני קונה מישלין אני משלם יותר על שם מאשר על איכות(בהרבה דברים זה נכון אגב) ואני האמנתי לו והמשכתי להקשיב, והוא המשיך בזה שהצמיג הסיני ההוא בנוי מ4 שכבות ושהוא עם אחיזה מצויינת ושהוא יבואן הקומהו היחיד בארץ וכו וכו'...

הסיטואציה שנוצרה שם היא ככה - אני עומד מול הבחור שמחזיק ביד אחד מישלין ps4 וביד השני את הסיני המדובר.

על שני הצמיגים יש את מדבקת היצרן שנותנת נתוני מעבדה יבשים כמו צריכת דלק ואחיזת כביש, מה שהאמת היה טוב יותר בצמיג הסיני מאשר במישלין בכמה רמות.

עכשיו כל השבחים שהוא זרק על הצמיג הסיני נראו אמיתיים ברגע שראיתי שאשכרה על המדבקת יצרן הנתונים טובים יותר, ומי אני שאתווכח עם המדבקה הזאת?

בסופו של יום הצמיג הזה באמת אוחז טוב ואם לומר את האמת אני מבסוט ממנו בכל ההיבטים חוץ מהרוחב שלו ביחס לג'נט מה שלפי מה שאתם אומרים פוגע בבטיחות וגם לא מגן על הגנט כמו שהוא צריך ולכן כבר ספגתי כמה שריטות קלות על הגנט.

פורסם
אוקי אז אתחיל בזה שהגנט פחות מדאיג אותי מהצמיג ובמיוחד מהמידה של הצמיג.

על גנטים מזוייפים המון רכבים בארץ נוסעים ובגלל זה זה פחות מדאיג אותי, חוץ מזה שבמקרה שהגאנט מתעקם או משהו כזה או אחר קורה לו אני חוזר לבחור והוא מביא לי חדש במקום(מקווה מאוד בשבילו).

עכשיו בנוגע לפוסט ההתייעצות על הצמיגים ועל כל הסיפור שהתפרש כזלזול בכם.

קודם כל אני רוצה לבקש סליחה שזה מה שהשתמע מהנושא.

לא מדובר פה בזלזול כלל אלא בפזיזות טיפשית בלבד, אני כמו בכל דבר אחר בחיים פזיז ומתלהב ואין לי מה לעשות עם זה זה פשוט חזק ממני לצערי.

תוך כדי שהשרשור ייעוץ פעיל כבר הלכתי לקנית את הצמיגים והגנטים, הגעתי לחנות במטרה לקנות את הps4 אבל לאחר ששקללנו את המחיר של הגנטים ואז הוספנו את הצמיגים זה הרגיש לי פשוט כבד מידיי על הכיס והעדפתי לקחת משהו יותר פשוט בסגנון ברידג'יסטון מה שהתברר שאין לו כרגע במלאי ואז התבאסתי והייתי דיי אבוד בחנות.

ואז הוא שלף את הצמיג הסיני "המהולל" שהוא כינה קומהו ואמר לי שכשאני קונה מישלין אני משלם יותר על שם מאשר על איכות(בהרבה דברים זה נכון אגב) ואני האמנתי לו והמשכתי להקשיב, והוא המשיך בזה שהצמיג הסיני ההוא בנוי מ4 שכבות ושהוא עם אחיזה מצויינת ושהוא יבואן הקומהו היחיד בארץ וכו וכו'...

הסיטואציה שנוצרה שם היא ככה - אני עומד מול הבחור שמחזיק ביד אחד מישלין ps4 וביד השני את הסיני המדובר.

על שני הצמיגים יש את מדבקת היצרן שנותנת נתוני מעבדה יבשים כמו צריכת דלק ואחיזת כביש, מה שהאמת היה טוב יותר בצמיג הסיני מאשר במישלין בכמה רמות.

עכשיו כל השבחים שהוא זרק על הצמיג הסיני נראו אמיתיים ברגע שראיתי שאשכרה על המדבקת יצרן הנתונים טובים יותר, ומי אני שאתווכח עם המדבקה הזאת?

בסופו של יום הצמיג הזה באמת אוחז טוב ואם לומר את האמת אני מבסוט ממנו בכל ההיבטים חוץ מהרוחב שלו ביחס לג'נט מה שלפי מה שאתם אומרים פוגע בבטיחות וגם לא מגן על הגנט כמו שהוא צריך ולכן כבר ספגתי כמה שריטות קלות על הגנט.

אם יתקמט לך הג׳אנט באמצע נסיעה יכול לקרות אסון. גאנט זה לא דלת שאם יש קמט אתה ממשיך הלאה ובהזדמנות נכנס למוסך.

אם נשבר לך גאנט באמצע נסיעה ב100 קמש הרבה דברים יכולים להשתבש.

דא גם הרבה אנשים עושים הרואין. והם חיים עם זה 15 שנים. זאת לא אומרת שזה סבבה.

פורסם

א. אין קשר בין כמות האנשים שעושה משהו לבין כמה זה טוב. 30% מהאנשים בישראל מעשנים סיגריות, זה לא הופך את זה לפחות מזיק. בין אם 5% או 100% עושים את זה, זה מסוכן באותה מידה.

ב. אין שום סיכוי בעולם לצמיג הסיני העלום שם הזה יש ביצועים טובים יותר מל-PS4 שנחשב לאחד הצמיגים הטובים ביותר בעולם, אם לא הטוב ביותר בקטגוריה שלו.

ג. במקרה של מישלין אתה משלם יותר בגלל שהמחלקת מחקר שלהם והמבחנים שהם עושים לצמיגים זה ברמה אחרת מכל מותג צמיגים אחר.

ד. בין המחיר של המישלין לבין הסיני העלום שם יש עוד עשרות צמיגים טובים אחרים. לא צריך ללכת לקיצוניות של הצמיג הכי טוב לצמיג שאף אחד לא שמע עליו.

אני מבין לחלוטין את הדחף לבצע את כל השינויים ברכב מהר, אבל עם הזמן הבנתי שעדיף לעשות את השינויים בהדרגה, ללמוד להעריך כל שינוי ואז להמשיך הלאה. ככה אתה תמיד מרגיש שיש משהו חדש ברכב.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם (נערך)

צמיגים רבותי , חברים, אנשים, צמיגים מחברים אותנו לכביש.

עוד 1000 שח והתמורה תהיה נכונה יותר, זה לא רכב ליסינג

שקיבלנו מהעבודה וגם אם כן, עדיף להוציא מהכיס עוד 1000 שח,

והתמורה תהיה טובה ונכונה יותר...צמיגים מחברים אותנו לקרקע.

עריכה אחרונה על ידי bigmik
פורסם

מה נגיד לכם?

נראה שטיפ טופ אלופים בלדחוף צמיגים עלומים, גם שאתה בא לרכוש צמיגים טובים:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?644338-צמיגי-compasal&highlight=טיפ+טופ

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
מה נגיד לכם?

נראה שטיפ טופ אלופים בלדחוף צמיגים עלומים, גם שאתה בא לרכוש צמיגים טובים:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?644338-צמיגי-compasal&highlight=טיפ+טופ

המון פנצ'ריות ממליצות על צמיגים סיניים פשוט כי הרווח גדול יותר.

בפעם האחרונה שהלכתי להחליף צמיגים הוצע לי צמיג סיני כלשהו, הבחור טען בתוקף כי הם מתוצרת קונטיננטל (חברת בת כלשהי).

בסוף קניתי טויו במקום אחר,וזו עדיין התנהלות מעצבנת ושיטת מצליח

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
תגיד, נכנסת פעם לטיפטופ ברמלה? אתה מבין מי הטיפוסים שמנהלים את המקום שם?

אם אני מגיע למקום ורואה שהוא מנוהל על ידי ״טיפוסים״, אני עושה אחורה פנה.

גם אם אני אצטרך לשלם יותר במקום שמנוהל על ידי אנשים ולא ״טיפוסים״.

פורסם

בפעם האחרונה שהתקנתי צמיגים הבעלים הסביר לי שמשתלם לו בהרבה יותר למכור לי סיני.

יותר רווח ואני אחזור מהר יותר אליו להחלפה נוספת (במידה וקיבלתי שירות טוב כמובן).

אני התעקשתי על משהו מוכר והוצאתי ממנו מישלין במחיר טוב.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לאחר שנחתתי באיזה בור עם הצמיג הימני שקיבל בועה לאחר 5000 ק"מ בלבד, הלכתי להחליפו - הגעתי לצמיגייה וביקשתי צמיג כמו מה שמורכב - המחיר 1200 ליחידה (קונטיננטל conti sport 5), כמובן שניסה לשכנע אותי ללא הפסקה לשים צמיג סיני עלום שם באותה מידה במחיר של 700 ש"ח. לא הסכמתי, אבל מסע השכנועיים לא פסק "שים צמיג סיני אין שום הבדל", אני באמת לא יודע אם הם מאמינים במה שהם אומרים או שפשוט ככה מלמדים אותם למכור

Opel Adam S 2017

פורסם

אם אני רוצה למכור משהו ללקוח - ואני מאמין באמת ובתמים שהוא טוב יותר ממה שהלקוח רוצה, אני מסביר ללקוח את הרציונל והדעה שלי.

אם הלקוח בכל זאת מתעקש/לא משתכנע - אני נותן לו את מה שהוא מבקש וזהו.

אני לא מאמין בטכניקת השטיפת מוח. לדעתי מי שעושה את זה - זה מטעמי רווח או שאין לו את המוצר המבוקש.

פורסם

הרווח על צמיגים סיניים הוא גבוה בכמה עשרות אחוזים מצמיג מותג, זה הכל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...