Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרוייקט שירוקו 2015 *מתעדכן*

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אני מבין שכולכם סקרנים לשמוע למה אני מוכר את הרכב כל כך מהר.

אני אימפולסיבי אני אוהב לעשות דברים קיצוניים בלי לחשוב פעמיים ותתפלאו לרוב יוצא לי רק טוב מזה, קניתי את השירוקו כדי להגשים חלום ילדות ואני נהנה מהרכב הזה כמו ילד בן 12 על אופניים חשמליות, כיף לי הכוח היופי והמפרקות שנשברות לאנשים כשאני עובר ליידם.

אבל אחרי הכל אני מפחד לאבד את כל מה שהשקעתי בקיק אחד לא במקום ופיצוץ בוכנה במנוע הבעייתי הזה, וזו רק אחת הסיבות שהיא מפורסמת למכירה.

הסיבה השנייה היא שיש לי חשק עז להנאה אחורית ולמראה המושלם של הBRZ.

תקראו לי ילד תקראו לי טיפש פוזאיסט או מה שלא תרצו אבל אני נהנה לסובב לאנשים את הראש ברחוב, אני נהנה שמצלמים אותי ברמזורים זה עושה לי טוב להרגיש מיוחד אין מה לעשות.

BRZ זה רכב שלדעתי לא רחוק בכלל מלהיות מושלם, יש לו מראש קרבי של רכב על, מנוע בוקסר 2000 שמפיק 200 סוסים שכולם ביחד דוהרים אל הגלגלים האחוריים, הדבר היחיד שחסר שם זה שבלול קטן שישב על המנוע בוקסר הזה וידאג שהסוסים יגיעו בסל''ד נמוך יותר.

אבל אין מה לעשות אין דברים מושלמים בעולם הזה, ואני מוכן לוותר על טורבו לטובת היופי וההנעה האחורית של הBRZ.

אם לומר את האמת, אני לא באמת רוצה למכור את השירוקו אני מאוהב ברכב הזה ברמה מפגרת, נהנה איתה מכל רגע ולא אפסיק להשקיע בה עד לרגע שאחתום על העברת בעלות בדואר, אבל שוב אני מפחד לאבד את כל זה בגלל מנוע לא אמין במיוחד או גיר שאוהב לאבד את המוח(מכטרוניק).

וכן כמו שרשמו לכם פה כבר מקודם, תפסיקו להיות כאלה מתנשאים וצרי עין.

אז מה אם המלצתם לי משהו ועשיתי את הדבר ההפוך, למה שלא תפרגנו בכל זאת? הרי בכם זה לא פוגע.

ממה לעזאזל מונע בן אדם שאיך שהוא רואה שפרסמתי את הרכב למכירה ישר מפרסם את זה פה בפוסט הזה כדי להראות ש"הינה צדקנו הוא יצא מטומטם עם הרכב איזה גברים אנחנו", ראבק כמה פתטי אפשר להיות?

הכל בסדר חברים אני מקווה שתזכו להנאות כמו אלו שאני חווה מהרכבים שלכם, תאמינו לי שהם שוות כל שקל :)

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
אוקיי אני מבין שכולכם סקרנים לשמוע למה אני מוכר את הרכב כל כך מהר.

אני אימפולסיבי אני אוהב לעשות דברים קיצוניים בלי לחשוב פעמיים ותתפלאו לרוב יוצא לי רק טוב מזה, קניתי את השירוקו כדי להגשים חלום ילדות ואני נהנה מהרכב הזה כמו ילד בן 12 על אופניים חשמליות, כיף לי הכוח היופי והמפרקות שנשברות לאנשים כשאני עובר ליידם.

אבל אחרי הכל אני מפחד לאבד את כל מה שהשקעתי בקיק אחד לא במקום ופיצוץ בוכנה במנוע הבעייתי הזה, וזו רק אחת הסיבות שהיא מפורסמת למכירה.

הסיבה השנייה היא שיש לי חשק עז להנאה אחורית ולמראה המושלם של הBRZ.

תקראו לי ילד תקראו לי טיפש פוזאיסט או מה שלא תרצו אבל אני נהנה לסובב לאנשים את הראש ברחוב, אני נהנה שמצלמים אותי ברמזורים זה עושה לי טוב להרגיש מיוחד אין מה לעשות.

BRZ זה רכב שלדעתי לא רחוק בכלל מלהיות מושלם, יש לו מראש קרבי של רכב על, מנוע בוקסר 2000 שמפיק 200 סוסים שכולם ביחד דוהרים אל הגלגלים האחוריים, הדבר היחיד שחסר שם זה שבלול קטן שישב על המנוע בוקסר הזה וידאג שהסוסים יגיעו בסל''ד נמוך יותר.

אבל אין מה לעשות אין דברים מושלמים בעולם הזה, ואני מוכן לוותר על טורבו לטובת היופי וההנעה האחורית של הBRZ.

אם לומר את האמת, אני לא באמת רוצה למכור את השירוקו אני מאוהב ברכב הזה ברמה מפגרת, נהנה איתה מכל רגע ולא אפסיק להשקיע בה עד לרגע שאחתום על העברת בעלות בדואר, אבל שוב אני מפחד לאבד את כל זה בגלל מנוע לא אמין במיוחד או גיר שאוהב לאבד את המוח(מכטרוניק).

וכן כמו שרשמו לכם פה כבר מקודם, תפסיקו להיות כאלה מתנשאים וצרי עין.

אז מה אם המלצתם לי משהו ועשיתי את הדבר ההפוך, למה שלא תפרגנו בכל זאת? הרי בכם זה לא פוגע.

ממה לעזאזל מונע בן אדם שאיך שהוא רואה שפרסמתי את הרכב למכירה ישר מפרסם את זה פה בפוסט הזה כדי להראות ש"הינה צדקנו הוא יצא מטומטם עם הרכב איזה גברים אנחנו", ראבק כמה פתטי אפשר להיות?

הכל בסדר חברים אני מקווה שתזכו להנאות כמו אלו שאני חווה מהרכבים שלכם, תאמינו לי שהם שוות כל שקל :)

אתה מחפש פרגונים ללא קשר למציאות? תעלה תמונה לאינסטגרם...

אם אתה מחפש אנשים שיגידו לך את האמת, זה סיפור אחר.

מה אכפת לך מה מניע את האדם? איך זה משפיע עליך מלבד כמה שורות במאגר הנתונים של הפורום האינטרנטי?

קנה איזה רכב שבא לך. אם הגעת להתייעץ, צפה ליעוץ כנה, לא תמיד חיובי. לא תמיד כזה שיכוון אותך למקומות שאתה רוצה להיות בהם. אם כבר החלטת מראש, אז אתה לא צריך יעוץ.

לולא הפורום, לא היית יודע שקנית צמיגים סינים וג'אנטים מזויפים. לא היית יודע שהמנוע של השירוקו לא פתוח לשיפורים. נצל את הפורום ללמוד.

יש פה אלפי חובבי רכב בדיוק כמוך שעשו את הטעויות שאתה עושה ותעשה בעתיד ולכן הם מנסים, בטוב לבם, לסייע לך להמנע מהן, זה הכל.

אל תחפש פרגון בכח. בכלל, פרגון זו מילה ישראלית, סלנגית וטיפשית בצורה שקשה לתאר.

עריכה אחרונה על ידי שבלול
פורסם

חבל מאוד שאתה מפרש את זה כצרות עין כשבעצם רוב המגיבים באים לעזור לך [גורם לך לקחת פחות ברצינות את העצות שניתנות בפורום].

בכל מקרה, ממליץ לך מאוד לנהוג על ה BRZ כי מהתיאור שלך זה לא נשמע ככה: הרכב עגלה. פשוט ככה. עזוב שנייה נתונים או סוסים, הוא פשוט מרגיש איטי. מסכים שהוא נראה לא פחות ממדהים, ואישית, כאחד שלא עד כדי כך חשוב לו כח הייתי מבסוט לגמרי ל BRZ [עם אינטיריור של גולף, כי מה שהולך שם בפנים מביש ל 2018].

לגבי הפחד לשבור את המנוע בשירוקו שלך: התקנה של תוכנת APR בטוח לא עוזרת לאמינות המנוע [כמו שנאמר לך פה עשרות פעמים] - אממה, שום דבר לא מאוחר מדי וכלום לא נשבר עדיין. אם אתה חושש, במקום למכור את הרכב לגמרי תכיר בטעות ותסיר את התוכנה [למיטב הבנתי אתה יכול להתקין ולהסיר כמה פעמים שבא לך בחינם], אולי יהיה לך טיפה פחות כח אבל אתה בטוח תישן טוב יותר בלילה.

עוד משהו אגיד לך - יש סיכוי גדול שהתוכנה בשירוקו תבריח לך לא מעט קונים שהיו מוכנים לפתוח את הכיס במידה והרכב היה מקורי.

פורסם (נערך)

האם אתה מצפה למכור את הרכב מעל המחירון? כלומר להחזיר את ההשקעה על כל התוספות שהשקעת?

אם אתה רק רוצה לראות כמה מציעים לך עליו זה בסדר, אבל זה באמת נשמע לא הגיוני למכור אותו בהפסד (הסיכוי שתחזיר את ההשקעה הוא נמוך עד אפסי) אחרי שהשקעת בו כל כך הרבה. יש לך אחלה של רכב שמסובב ראשים, תהנה ממנו בחורצי'ק. ואם ילך מנוע או גיר? אז תטפל בזה, גם ככה שפכת עליו עשרות אלפי שקלים.

עריכה אחרונה על ידי Yossi dashti
פורסם

רק הערה לשבלול לגבי המנוע של השירוקו, לא רק שהוא כן "פתוח לשיפורים" אלא הוא מגיב לשיפור פי 1000 יותר טוב מ 99% מהמנועים. מעל 200 כ"ס רק עם תוכנה, ללא שום שינוי. ולפני שיקפצו עליי אז המנועים שנשברו, נשברו ללא קשר לתוכנה. יש מנועים סטנדרטיים שנשברו בק"מ נמוך ומנועים משופרים שלא נשברו בק"מ גבוה.

פורסם

מאוד אוהב את הbrz וזה רכב שיהיה לי עוד 3-4 שנים,אבל בהשוואה לשירוקו אתה תתבאס עליו.

הוא הרבה יותר זול מבפנים,פחות מאובזר,מנוע 2 ליטר רגיל לחלוטין.

מצד שני הוא יפגין אמינות לא רעה ובאמת נראה טוב.

תכלס,חודשיים עם רכב זה לא מספיק זמן להבין אם הוא עונה לך לרצונות והדרישות והייתי נשאר איתו עוד קצת.

אתה תמכור בפחות ממה שקנית ועל התוספות הכסף לא יחזור.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

ואז תמכור את ה-BRZ אחרי חודש כי אין לה שבלול? תקנה כבר רכב עם הנעה אחורית ועם שבלול וזהו. אם אין מספיק מזומנים, אז תישאר בינתיים עם השירוקו.

דבר אחד לא הבנתי - למה לקנות מוצרים סיניים זולים אם יש כסף להחליף רכב כל חודשיים? :roll:

פורסם

האם המכירה היא הודאה בטעות? כי לא פעם ולא פעמיים הזהירו אותך מאמינות המנוע הזה.

אני מאוד מקווה שתמצא את הרכב שיתאים לך ותצא מפה עם תובנות להמשך.

חוץ מלסובב ראשים ולתת לחיצות, איך ההרכב מתנהג?

פורסם (נערך)

הסיבה לתגובה של פות"ש היא כי היו פה היום מספר תגובות (שנמחקו ובצדק) שממש חיבלו מעשית בניסיון למכור את הרכב, דברים בסגנון warning warning warning, שלהערכתי האישית גובלים בדיבה ופוטנציאל לנזיקין של ממש.

פות"ש, תודות לך רבים זכו לליטוף האגו של עצמם.

עריכה אחרונה על ידי Ozb

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם

אני מתנצל בפני פותח השרשור, אבל השרשור הזה ממשיך להוציא מאנשים את ה"אני תמיד צודק" שלהם בצורה הכי גועלית שאפשר. אז אני נאלץ לנעול אותו, כי אין לנו את היכולת או הרצון לשבת על השרשור ולמחוק תגובות בסיטונות.

אתה מוזמן לפתוח, אם תרצה, שרשור חדש ואתה מוזמן להעלות אליו את המשך הפרויקט אם תחליט שלא למכור את הרכב או את הפרויקט הבא שלך. גם אם זה יהיה פרוייקט חיפוי תלת אופן של פישרפרייס במדבקות של הלו-קיטי.

שוב, מתנצל בשם הגועל שהאינטרנט מוציא מאנשים. אני מקווה שזה לא יגרום לך לזנוח את התחביב או להפסיק לספר עליו לאנשים. ומקווה שתבוא להתייעץ (והפעם לפני שאתה קונה ג'אנטים וצמיגים) שוב. נשמח לעזור אם כן.

Ford Focus estate ; Subaru XV

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...