Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרוייקט שירוקו 2015 *מתעדכן*

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוצאתם לו את הרוח מהמפרשים.. תהנה ותתחדש מהאוטו, יש לך אוטו יפה, סע בזהירות, לפני קניה של חלקים נוספים, תבוא להתייעצות, גם אם תחליט אחרת, לפחות קיבלת ידע.

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

מי בדיוק נותן לך אחריות על הג'נטים? אותה חנות שמלכתחילה אמרה לך שזה ג'אנט מקורי... וזו האחריות שאתה סומך עליה כל כך?

לגבי המחירים של Vossen מקורי - זה 2000$ לסט, לא לג'נט אחד, ובהחלט יש אנשים שמרכיבים ג'נטים כאלו.

במקומך הייתי מנסה לבטל עסקה תחת הטענה שמכרו לך משהו שאמור להיות מקורי - והוא בוודאות גמורה לא כזה.

עריכה אחרונה על ידי Morningstar
פורסם
המדבקה שהייתה על שני הצמיגים בחנות, יש בה כמה נתונים שמדורגים באותיות A עד E אם אני לא טועה.

שני הנתונים שאני זוכר היו אחיזה וצריכת דלק ובשניהם הסיני התעלה על המישלין.

השאלה היא אם אתה מבין את מהות ההבדלים והפער ביניהם, או רק בגלל שלאחד יש "יותר גדול", אתה משתכנע באופן אוטומטי לטובתו.

פורסם

תהנה מהרכב.

לא הבנתי מה הפרוייקט ? לקפוץ לשטיפה ולבצע פוליש+ווקס והחלפת צמיגים זה לא נקרא פרוייקט.

איזה כייף לי :)

פורסם

רכב יפה.

לא מנסה חלילה להפחיד אותך אבל השילוב של המנוע והגיר לא מומלץ בכלל.

שירוקו 2.0 עם Dsg 6 הרבה יותר אמינה.

חבר מהעבודה עם איביזה קופרה 2012 אותו שילוב של מנוע והגיר 1.4 אכל מרורים מהרכב.

בהתחלה הלך מוח גיר ואח"כ טורבו ואז גם המנוע.

בכול אופן רכב מאוד יפה וחזק כשאין בעיות.

סע בזהירות ותהנה.

פורסם
תהנה מהרכב.

לא הבנתי מה הפרוייקט ? לקפוץ לשטיפה ולבצע פוליש+ווקס והחלפת צמיגים זה לא נקרא פרוייקט.

זה פרויקט מבחינה כלכלית.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

בקיצור - מה שהיה לא ניתן לשנות.

הדבר היחיד שאני יכול להמליץ לך הוא שבעתיד תבוא להתייעץ עם החברים פה, יש פה מאגר ידע עצום והמון רצון לעזור - ואנחנו בעדך.

(אבל אנחנו גם נדע לשבור אותך כשתעשה שטויות למרות שאמרנו לך :)).

ואם קפצת לפנצ'ריה וקיבלת הצעות - אתה יכול לרשום, להגיד תודה ולחזור להתייעץ.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בלי להכנס לרכישות שעשית, אם הן חכמות או לא, הרכב חיצונית נראה פצצה! מאוד אוהב את הלוק שלו. מקווה שישמור על אמינות טובה למרות התדמית הלא מדהימה ושתהנה ממנו כמו שצריך. תתחדש!

פורסם (נערך)

צבע מדהים על השירוקו, תתחדש! בהתחשב בגיל שלו (מדהים שחוץ משינוי הפנסים מאחור לא שינו אותו בכלל מאז שרכשתי את שלי ביום שהגיעה לאולם התצוגה באנגליה ב2008), העיצוב עדיין נראה מצויין.

חבל שהם (שוב) הרגו את הדגם, ונכון לכרגע לפחות לא מתוכננת מחליפה למכונית שיצורה הופסק עכשיו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם
הוצאתם לו את הרוח מהמפרשים.. תהנה ותתחדש מהאוטו, יש לך אוטו יפה, סע בזהירות, לפני קניה של חלקים נוספים, תבוא להתייעצות, גם אם תחליט אחרת, לפחות קיבלת ידע.

Tough love

אין מה לעשות. אחרי הכל חוכמת ההמונים פה רוצה לעזור לפות"ש לקנות דברים שאשכרה שווים את הכסף. ממש כאב לי לשמוע שהוא קנה איזה צמיג סיני במקום מישלן PS4. אף אחד לא בא לרעתו, כולם רק רוצים לעזור לו לקבל יותר תמורה לכסף.

פורסם

בגלל שאין יבואן רשמי לג'נטים האלה בארץ, חניות יכלות למכור אותם כמקוריים. נראה לי שהקהל יעד של ''ג'נט הכי גדול על צמיד ההכי דק'' לא אפכת לו מההבדלים בין ג'נט מקורי לבין ריפליקה, למעט המחיר. אז כנראה שאף אחד לא יעשה עם זה כלום.

פורסם

תשמע, הג'אנט לא מקורי ורק אלוהים יודע מי ייצר אותו ומה העמידות שלו במקרי קיצון.

הצמיגים סינים זולים ולא מתאימים למידה של הג'אנט.

ואתה עוד רוצה להוסיף לרכב כוח נוסף.

כל הסיפור הזה זה מתכון לאסון.

למה?

ג'אנט רפליקה ברוב המוחלט של המקרים לא עובר שום בדיקות איכות (מלבד אולי צבע) ולא עומד בשום תקן. כניסה לבור בכביש יכולה לרסק את הג'אנט הזה לגורמים ולהעיף אותך ואת הרכב לעזאזל.

צמיג שלא מתאים לרוחב הג'אנט מציג עוד פשרה בהגנה על הגאנט ובבטיחות הכללית.

בנוסף לזה הצמיג זול במיוחד ממותג שמעולם לא שמעתי עליו (ועשיתי אין סוף מחקרים על צמיגים בחיי) שמורכב על ג'אנט באיכות נמוכה ובגודל לא מתאים.

לפני שאתה בכלל מפנטז על להוסיף עוד כוח לרכב תחזור למקום שבו בוצעה העקיצה, סליחה ההתקנה, תבקש את הכסף חזרה ואם צריך תאיים בתביעה.

תלך עם הכסף שקיבלת חזרה למקום נורמלי, תקנה צמיג וג'אנט ממותג שמישהו מחוץ לסין שמע עליו ותבדוק שהמידה של הצמיג מתאימה למידה של הג'אנט ובנוסף שהמידה של הצמיג היא משהו שמאושר לך ברשיון הרכב כדי שלא תתחיל להסתבך בטסט או בהתקלות עם בוחן תנועה.

אחרי שתביא את הרכב למצב בטיחותי, תחזור לעדכן אותנו בשירשור ומשם ניתן יהיה להמשיך לעזור לך בצעדים הבאים.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

עם התקציב של מה שהוא שילם על הג'נטים והצמיגים הללו, הוא אולי אולי יוכל לקנות ג'נט וצמיג 15' של חברות טובות.

אני חושב, שאם הבן אדם לא נוסע על רכב עתיר מומנט או לא מצצע נהיגת מסלול פעם בשבוע, זה לא כזה נורא לנסוע על ג'נט רפליקה.

אני חושב שהמקרה החמור זה שמוכרים זיוף כמקורי.

לגבי הצמיגים מסכים עם כל מילה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...