Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני בחיפושים אחרי 4 צמיגים 205/55/16. אחרי קריאה בפורום ועוד מקורות, השוואת מחירים וכו' פרקטיקות "צרכנות נבונה", בחרתי בtoyo cf2. כאמור לצמיג מלא המלצות ומוצע במחיר אטרקטיבי "מבצע" של 287 ש"ח לצמיג בטייר דיל - המחיר הנמוך במרשתת. רגע לפני שהכנסתי פרטי אשראי, החלטתי להתקשר. ענה לי איש נדיב, שאחרי בדיקה קצרה הודיע לי שהצמיג אינו קיים בגודל הזה, ואולי אני רוצה משהו אחר.

חזרתי לבדוק,קראתי, החכמתי ובחרתי ב Falcon ZE914. האחרון מפורסם ב239 ש"ח "מבצע" , שוב המחיר הנמוך ביותר נמצא בטייר דיל.

נחשו מה - גם צמיג זה לא קיים בגודל הזה. לפי המוקדן, כי זו מידה מאוד נפוצה, אז אף אחד לא קונה את מותגי הנישה האלה. שאלתי האם צפוי לזחור למלאי - לא קיבלתי תשובה. כמובן הציע לי להשתדרג בצמיגים אחרים, שהמחיר שלהם לא נשמע לי משתלם.

לא ברור לי למה העסק המכובד נותן לחפש צמיגים לפי מידה, מציג תוצאות עם מחירים ברורים ואטרקטיביים, אבל מלאי אין. גם צפי - אין.

אז עכשיו אחרי ששחררתי קיטור - מבקש המלצה ל4 צמיגים בטווח 1000-1200 ש"ח, באיכות בטווח פלקן - טויו (אם קיימים כאלה כמובן).

פורסם

לא ברור לי למה העסק המכובד נותן לחפש צמיגים לפי מידה, מציג תוצאות עם מחירים ברורים ואטרקטיביים, אבל מלאי אין. גם צפי - אין.

למה?

למה לא? עצם העובדה שהתקשרת אליו מוכיחה שהשיטה עובדת.

הפעם אתה לא קנית, הבא אחריך שיתקשר אולי יהיה פחות סבלני ויקנה את מה שכן יש להם להציע.

זה מגעיל ולא מקצועי.

אם כך הם בוחרים לנהוג בלקוחות פוטנציאלים, ניתן רק לשער איך יתנהגו אחרי שכבר שילמת להם....

פורסם

אני באמת מחיפה והאתרים כמו yad2 תמיד מציעים מחירים מופקעים באזור שלי. לדוגמה - קלבר HP3, באזור המרכז החל מ- 240 ש"ח, המחיר הכי זול באזור הצפון - 315 ש"ח. רק 30% יותר.

פורסם

אני חושב שבמידה כל כך פופולרית לא צריך לשבור את הראש.

הצמיג הכי טוב שאפשר לקנות במחיר שפוי הוא הגודייר אפיגריפ פרפורמנס.

נכון, זה לא 250 שקל אבל במידה הזו צמיג של 250 שקל הוא לא צמיג.

קבל קישור למבחן שעשו לצמיגים בדיוק במידה הזו.

http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2018-Gute-Fahrt-Summer-Tyre-Test.htm

והציון הכללי באתר:

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Goodyear/EfficientGrip-Performance.htm

מהניסיון האישי שלי עם פאלקן 914, דנלופ spfm800 והגודייר הזה, הוא מחזיק לפחות פי 3 מבחינת שחיקה (!).

פורסם

היום בטווח שלך ניתן למצוא מגוון ענק של צמיגים במחירים שהם שפויים לכיס ולא קורעים אותו

אני מזמין אותך לקפוץ לאתר שלנו http://www.tiredeal.co.il ולהנות ממגוון ענק של צמיגים במחירים שתוכל לרכוש סט צמיגים כגון דאנלופ , גודייר , פאלקן, קלבר וכיוצא בזה בטווח המחירים שרשמת ..

במידה ותחליט להשקיע עוד קצת תוכל ללכת על הטופ שזה כמובן מישלין במחיר משעשע ולא גבוה מהסכומים שרשמת :)

בברכה,

אריאל

פורסם

גם לי היה נסיון (לפני קניה) לא ממש נעים עם tiredeal.

לעומת זאת אני קונה כבר שנים דרך tireclub (בדיוק הדגמים של טויו ופאלקן שהזכיר פותח השרשור) ומנסיוני יכול להעיד שהשירות אדיב, מהיר ויותר מהכל אמין.

פורסם
היום בטווח שלך ניתן למצוא מגוון ענק של צמיגים במחירים שהם שפויים לכיס ולא קורעים אותו

אני מזמין אותך לקפוץ לאתר שלנו www.tiredeal.co.il ולהנות ממגוון ענק של צמיגים במחירים שתוכל לרכוש סט צמיגים כגון דאנלופ , גודייר , פאלקן, קלבר וכיוצא בזה בטווח המחירים שרשמת ..

במידה ותחליט להשקיע עוד קצת תוכל ללכת על הטופ שזה כמובן מישלין במחיר משעשע ולא גבוה מהסכומים שרשמת :)

בברכה,

אריאל

טרחת בכלל לקרוא את ההודעה המקורית או שרק באת לעשות פרסומת?

פות"ש מתלונן על כך שקיבל אצלכם שירות מביך, ובמקום לתת מענה ולהפיק לקחים, אתה זורק עליו קופי-פייסט שיווקי חסר משמעות.

• תוכן חדש...