Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסיתי לברר בטייר דיל מחיר וזמינות צמיגים ונציגת שירות שענתה לי שאשאיר פרטים והמוסך הקרוב יחזור אליי... אז בשביל מה יש מוקד שירות?

פורסם
שלום חברים

אני בחיפושים אחרי 4 צמיגים 205/55/16. אחרי קריאה בפורום ועוד מקורות, השוואת מחירים וכו' פרקטיקות "צרכנות נבונה", בחרתי בtoyo cf2. כאמור לצמיג מלא המלצות ומוצע במחיר אטרקטיבי "מבצע" של 287 ש"ח לצמיג בטייר דיל - המחיר הנמוך במרשתת. רגע לפני שהכנסתי פרטי אשראי, החלטתי להתקשר. ענה לי איש נדיב, שאחרי בדיקה קצרה הודיע לי שהצמיג אינו קיים בגודל הזה, ואולי אני רוצה משהו אחר.

חזרתי לבדוק,קראתי, החכמתי ובחרתי ב Falcon ZE914. האחרון מפורסם ב239 ש"ח "מבצע" , שוב המחיר הנמוך ביותר נמצא בטייר דיל.

נחשו מה - גם צמיג זה לא קיים בגודל הזה. לפי המוקדן, כי זו מידה מאוד נפוצה, אז אף אחד לא קונה את מותגי הנישה האלה. שאלתי האם צפוי לזחור למלאי - לא קיבלתי תשובה. כמובן הציע לי להשתדרג בצמיגים אחרים, שהמחיר שלהם לא נשמע לי משתלם.

לא ברור לי למה העסק המכובד נותן לחפש צמיגים לפי מידה, מציג תוצאות עם מחירים ברורים ואטרקטיביים, אבל מלאי אין. גם צפי - אין.

אז עכשיו אחרי ששחררתי קיטור - מבקש המלצה ל4 צמיגים בטווח 1000-1200 ש"ח, באיכות בטווח פלקן - טויו (אם קיימים כאלה כמובן).

אל תוותר על הצמיגים הללו כי לטייר דיל לא היה. היבואן אוטו לוקס באמצעות אתר טייר קלאב משווק בעצמו ובמחירים סבבה עם הנחות (גם לחברי הפורום) תוכל גם לקבל אינדיקציה (גם אם לא מדויקת) על תאריך הייצור.

אתה יכול לפנות אליהם בטלפון שבאתר או אפילו כאן בהודעה פרטית.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

בקיצור עוד חברה שמפרסמת מחירים זולים ואין במלאי, כמובן שעל הדרך מציעים משהו אחר. למה לא לעדכן את המודעה, למה לטרטר אנשים? תחמון ישראלי מצוי בהרבה ענפים.

פורסם

כמה עולים מישלן באותה המידה?

מוזר.. זו מידה מאוד נפוצה ברכבים ואין הרבה מבחר איכותי.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

במידה הזו המומלץ הוא גודייר אפישנט גריפ פרפורמנס. שים לב שיש שני דגמים שניתן להבחין ביניהם לפי ארץ הייצור- טורקי נחות ואירופאי שקיבל תוצאות מעולות במבחנים אירופאיים.

ביד 2 צמיגים מופיע גם קונטיננטל פרמיום קונטקט 5 עבור 330 שקל לצמיג וגם הוא יכול להיות אופציה מעניינת.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

עידכון

לגבי מחירים ביד 2 - באמת יש מחירים נמוכים, רק שכולם מובילים לפנצ'ריה בלוד. ברור שלא אסע לשם כדי להחליף צמיגים (הרי רק הדלק יהפוך את העסקה ללא כדאית).

בסוף קניתי את הTOYO שהתכוונתי מהאתר "צמיג פלוס", והם עלו 285 ש"ח לצמיג, בסך הכל מחיר סבבה. הביאו צמיגים משבוע 22 של שנה שעברה, שזה לא שיא הטריות, אבל עדיין תקין נראה לי.

• תוכן חדש...