Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

ברשותי סיטרואן C4 פיקאסו 2012.

מזה מס' חודשים אני סוחב תקלה במשאבת דלק לחץ גבוה. לא טיפלתי מכיוון שלא הבנתי את דחיפות התקלה...

שבוע שעבר החלטתי להכניס לבדיקה נוספת לקראת טיפול במוסך סיטרואן. חזרו אלי לאחר בדיקת מחשב וקומפרסים, ואמרו שיש בוכנה אחת שלא עובדת ולכן צריכים להחליף מנוע.

אמרתי שאחשוב מה לעשות, ובאותו ערב בנסיעה הרכב נתקע ללא יכולת להמשיך לנסוע.

גררתי למוסך אחר שמתמקצע בסיטרואן ושם נאמר לי למחרת שיש בוכנה אחת שלא עובדת ולכן או להחליף מנוע או לנסות לפרק הכל להגיע לבוכנה ולראות מה ניתן לעשות. מכיוון שבכל מקרה יצטרכו גם להחליף משאבת דלק העלות של התיקון תיהיה כמעט כמו החלפת מנוע.

החלפת מנוע משומש מיבוא כרוכה בעלות של כ 20000 ₪.

מפאת הסכומים הללו העברתי את הרכב לעוד מוסך שטען שבבדיקה שלו הוא רואה שהמנוע עצמו תקין, לא מעשן, ללא נזילות שמן וכו' והרכב גם נוסע כרגע ולכן הוא לא רואה סיבה להחליף מנוע. הוא כן רואה (בבדיקת מחשב) שאחד האינג'קטורים לא תקין (ולפי הסברו זה מה שגורם לאחת הבוכנות לא לעבוד, ויכול להיות שהבוכנה עצמה תקינה), ולכן הוא ממליץ בכלל להתחיל את הטיפול מכיוון האינג'קטורים!

בקיצור יצאתי מבולבל..

מה דעתכם?

פורסם (נערך)

באיזה מוסכים ביקרת?

יצא לי לראות DS3 שבוכנה אחת החזיקה נשמתה לבורא עולם.

בדיקת קומפרסיה קצרה הראתה איששה את התקלה.

אני מכיר גם שיש אפשרות להחלפת הבוכנה התקולה (בהנחה והמצב מאפשר זאת) באחרת והמנוע חוזר לעצמו.

שים לב כי הרכב עצמו נסחר במחירים שבאזור 25 אלף שקלים וכמעט ולא שווה עקרונית לתקן את הרכב באמצעות החלפת מנוע ומשאבת דלק לחץ גבוה.

אלעד

עריכה אחרונה על ידי מלטבשי

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

שני המוסכים הראשונים ראו פיקאסו או שניים בימי חייהם ולכן מיד עשו את הבדיקות הנחוצות והגיעו לאותה דיאגנוזה , המוסך השלישי לא מכיר את הרכב והגיע למסקנה שהמזרק לקוי , מה שלא סביר כי הם לא מתקלקלים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...