Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מעוניין לקחת הלוואה בגובה 60K בכדי לעזור להוריי לסגור חובות שהם משלמים עליהם כרגע ריבית מטורפת. אין לי ניסיון בכל הקשור להלוואות, מעולם לא נזקקתי לאחת, לכן אשמח לקבל מידע ממי שבקיא בנושא. ברור לי שהריבית שהבנק מקצה לכל הלוואה היא פונקציה של הסיכון שהלווה מהווה, לכן חשבתי לקחת את ההלוואה בעבור הוריי, שכן לי אין חובות ומצבי הכלכלי טוב יותר.

במידה ומצבי הכלכלי טוב ויש ברשותי נכסים העולים בהרבה על גובה ההלוואה שאני מעוניין לקחת עבור הוריי, אין לי חובות ויש לי משכורת קבועה, איזו ריבית אני צריך לדרוש מהבנק? (אני בסוף שנות העשרים לחיי אם זה רלוונטי)

ביררתי גם לגבי משכנתא הפוכה שאנשים בגיל 60+ רשאים לקחת מהבנק כנגד משכון דירה שברשותם,הריבית סבירה אך הבנק שלהם טוען שהוא מוכן להעניק משכנתא הפוכה בסכום שהוא לפחות 15% משווי הנכס שברשותם, אין להם כוונה לקחת סכום כזה גדול.

כמו כן, האם יהיה הבדל בריבית במידה והם יקחו את ההלוואה בעצמם עם חתימת ערבות שלי, לבין זה שאני אקח את ההלוואה באופן ישיר עבורם?

אשמח לקבל כל מידע רלוונטי.

תודה :-)

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם

יש לי מסלול משכנתא "יקר" של 3.3%

לאחרונה בדקתי אפשרויות הלוואה למצוא ריבית טובה יותר.

אבא שלי עם מצב כלכלי הרבה הרבה יותר טוב משלי קיבל מהבנק ריבית של 3.5%

לאחר ויכוח זה ירד ל 2.2% אם אני לא טועה

כלומר זה סדר גודל הריבית שתקבל בבנק.

הלכתי לבדוק ריבית דרך קרן ההשתלמות שלי, היות והיא נזילה אני יכול לקחת 78% מהסכום שיושב לי שם.

הריבית - פריים - 0.5, שזה יוצא 0.9% במונחים של היום.

אם יש לך קרן השתלמות, זאת הכתובת שלך.

פורסם

אם יש לך אפשרות לתשלום חודשי גבוה, וכן ברשותך כרטיסי אשראי עם מסגרת פנויה גבוהה, אתה יכול להשיג את כל הסכום ללא ריבית כלל.

א. יש את האגודה הישראלית להלוואות ללא ריבית. אאל''ט 25k ש''ח להלוואה.

ב. יש את קרן הוכשטיין בירושלים. מחייבים את הכרטיס שלך בגובה ההלוואה (תופס את המסגרת, ממש כאילו קנית מוצר יקר וחילקת לתשלומים), ואתה מקבל את כל הסכום בצ'ק מזומן (בקיזוז כמה מאות ש''ח דמי אשראי או משהו כזה)

אבל אם תרצה הלוואה במקום אחד עם החזרים נורמליים, אכן הזול ביותר יהיה כנגד קרן השתלמות.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אם קרן ההשתלמות נזילה אז בעצם אני מרוויח רק את הפער בין הריביות. לא ידעתי שאפשר לקחת הלוואה מקרן הפנסיה, אבדוק את זה.

פורסם

קח בבנק הלוואה לכל מטרה. זול זה כנראה לא יהיה, אבל לא תצטרך לעשות קומבינות מוזרות ולהתעסק עם גורמים מפוקפקים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

קרו בלודאי שהלואה מקרן ההשתלמות\פנסיה תהיה יותר זולה. השאלה היא האם פות"ש מוכן לסכן אותן (במיוחד את קרן הפנסיה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כנס לאתר של הבנק שלך ובדוק אפשרות להלוואה עצמית. בדוק את הריבית.

אם אין לך אפשרות להלוואה עצמית, פנה לבנקאי שלך ובקש פרטים על הלוואה לכל מטרה.

עזוב את קרן ההשתלמות שלך, ובטח לא משכנתא לסכום הנמוך שאתה מבקש.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לגבי הלוואה מקרן הפנסיה, מקריאה קצרה באינטרנט מדובר על הלוואה עד 28% מרכיב התגמולים בלבד, והריבית היא יותר גבוהה ממה שנאמר כאן.

אבדוק בבנק, לפחות כרגע אני יודע לאיזו ריבית עליי לכוון.

תודה לכולם!

פורסם
קח בבנק הלוואה לכל מטרה. זול זה כנראה לא יהיה, אבל לא תצטרך לעשות קומבינות מוזרות ולהתעסק עם גורמים מפוקפקים.

הלוואה לכל מטרה זו בדרך הלוואה בריבית רצח.

פורסם

עדיף מאשר לוותר על הפנסיה, למשכן את הבית או לעשות טיול ליער בבגאז׳ של האוטו של עצמך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אתם נפלתם על הראש.

בנאדם בסה"כ רוצה לקחת כמה עשרות אלפי ש"ח מהבנק, מחיר של קניית רכב בסיסי, כשיש לו נכסים ויכולת החזרה, ואתם כבר מזכירים לא רק ריביות רצח (מה זו "ריבית רצח" היום?) אלא גם רצח בפועל.

אפשר לחשוב שאנחנו מדינת עולם שלישי...

צאו מהסרט, הוא בסה"כ מחפש את העסקה הכי משתלמת, אז תתכנסו לדיון ענייני.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הלואה כנגד קרן הפנסיה שאינה נפרעת תפגע בפנסיה.

יש עניין של נטילת סיכונים שפות"ש צריך לבדוק.

אם מדובר ב"הלוואה לכל מטרה" אפשר לבדוק את חברות האשראי, אשר שמחות להלוות. השאלה היא באיזה ריבית, בכרטיסים שלי זה נע בין פ+1.5 (לפני מו"מ) לבין פ+הרבה (כלומר 10% ויותר).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...