Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

פ+5% וצפונה, תלוי במצב בחשבון שלך ובחזירות של הבנק (לקחתי והחזרתי הלוואות לכל מטרה למיניהן).

ריבית רצח זה לא, זה עדיין לא שוק שחור

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה ריבית רצח במושגים של סביבת ריבית אפסית

לגבי גורמים מפוקפקים, אם אתה לא יודע אל תכתוב. לא חייבים בכח.

אני מכיר את 2 הגופים שהזכרתי מבפנים (בפרט את הוכשטיין)

הסיכון ללווה הוא אפסי.

לגופו של עניין, ראיתי פרסומות בוובי על כלי חדש להשוואת הלוואות. לא ניסיתי.

פות''ש, אם אתה בודק שם - תעדכן בבקשה לטובת כולנו.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
אתם נפלתם על הראש.

בנאדם בסה"כ רוצה לקחת כמה עשרות אלפי ש"ח מהבנק, מחיר של קניית רכב בסיסי, כשיש לו נכסים ויכולת החזרה, ואתם כבר מזכירים לא רק ריביות רצח (מה זו "ריבית רצח" היום?) אלא גם רצח בפועל.

אפשר לחשוב שאנחנו מדינת עולם שלישי...

צאו מהסרט, הוא בסה"כ מחפש את העסקה הכי משתלמת, אז תתכנסו לדיון ענייני.

מה זה ריבית רצח? פריים + 7-8%. ריבית די סטנדרטית על הלוואה לכל מטרה. לפעמים אפילו יותר תלוי בלווה.

פורסם
לגבי גורמים מפוקפקים, אם אתה לא יודע אל תכתוב. לא חייבים בכח.

סבבה, כשארצה לגמור לעצמי את החיים, אדאג להתייעץ איתך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מה זה ריבית רצח? פריים + 7-8%. ריבית די סטנדרטית על הלוואה לכל מטרה. לפעמים אפילו יותר תלוי בלווה.
6 אלף ש"ח בשנה, נגיד.

זה יוריד מישהו לפשיטת רגל???

היציאה הזו מכל פרופורציה היא רעה חולה. אין פה רצח, יש אפשרות לחסוך בסביבות אלפיים ש"ח לשנה. על זה לא משתמשים בביטויים מופרזים בעליל. זה מעוות את כל תהליך קבלת ההחלטות

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לקחתי הלוואה של מאה אלף לשנה, יוצא בשורה התחתונה להחזיר 105.

החשבון שלי בפלוס, נכנסת משכורת כל חודש כבר כמה שנים.

סתם שואל לפעם הבאה, איך הריבית?

פורסם

9.5% פלוס מינוס, לא להיט.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...