Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדירה באגמים.

כיום כשאני מגיע לאיזור של הדירה כדי לראות אותה אני לא מוצא איפה לתקוע את הרכב.

כל האפור מפוצץ, כל החולות שבעתיד יהיו "איי תנועה" מלאים עד 0 מקום ברכבים של הדיירים שכבר אוכלסו.

והשכונה רק בתחילת הדרך, ככה שבעתיד אני מאמין שלהחנות את הרכב בערב אחרי שעות העבודה של רוב הציבור כשכל הבניינים יהיו מאוכלסים זה יהיה נורא ואיום.

לבסוף נכנעתי ורכשתי חנייה פרטית נוספת. תודה על היעוץ והעזרה.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רוב אגמים לא תהיה מצוקת חנייה. כיום הדיירים ברובם פשוט לא חונים בחנייה שלהם בגלל שיותר נוח ככה.

מה שכן, 20,000 שקל בקניית דירה זה כסף קטן וחנייה נוספת אף פעם לא מזיקה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
רוב אגמים לא תהיה מצוקת חנייה. כיום הדיירים ברובם פשוט לא חונים בחנייה שלהם בגלל שיותר נוח ככה.

מה שכן, 20,000 שקל בקניית דירה זה כסף קטן וחנייה נוספת אף פעם לא מזיקה.

אני מאמין שאתה מבין יותר ממני בעניין. ואני מקווה שאתה צודק כי יש לי עוד רכב שלישי לתקוע איפשהו לפעמים ומקווה שלאורחים שלי תהיה חנייה ללא מאמץ ליד ביתי.

ממה שראיתי על כל בית יש שם בממוצע 2-3 חניות באפור בחוץ. לכל דירה יש לכל הפחות 2 רכבים ורק חנייה אחת בטאבו. אני מאמין שאחרי שכולם יאוכלסו תהיה שם מצוקת חנייה רצינית.

פורסם

מה שחשוב זה לא כמה חניות צמודות לכל דירה אלא כמה חניות בנו בכל בנין ביחס לכמות הדיירים. גם אצלי צמודה חנייה אחת ויש מספיק חניות לכולם למרות שיש גם שכנים עם 4 רכבים.

פורסם

מחזק

חניה זה משהו תמיד שימושי,וגם אם לא יהיה צורך עתידי (סיכוי קלוש,אבל נניח) - אפשר להשכיר והשוק פורח

ובניגוד לבית - בחניה אין אחזקה\מיסים ושאר תשלומים :p (כולה חתיכת אספלט\בטון)

(בעלת הבית שלנו משכירה למישהו ממורד הרחוב חניה ב700ש"ח לחודש או משהו כזה..)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

כשקניתי רציתי עוד חנייה, לא היה.

היום אני סובל מאוד, אם יצא לי להגיע מאוחר לפעמים 20 דקות ללא חנייה, בסוף מוצא באיזה חור שלוקח עוד 5 דקות הליכה עם תיקים

זה באסה רצינית עד כדי פגיעה באיכות החיים.

פורסם
הדירה באגמים.

כיום כשאני מגיע לאיזור של הדירה כדי לראות אותה אני לא מוצא איפה לתקוע את הרכב.

כל האפור מפוצץ, כל החולות שבעתיד יהיו "איי תנועה" מלאים עד 0 מקום ברכבים של הדיירים שכבר אוכלסו.

והשכונה רק בתחילת הדרך, ככה שבעתיד אני מאמין שלהחנות את הרכב בערב אחרי שעות העבודה של רוב הציבור כשכל הבניינים יהיו מאוכלסים זה יהיה נורא ואיום.

לבסוף נכנעתי ורכשתי חנייה פרטית נוספת. תודה על היעוץ והעזרה.

עשית צעד נבון

נהג לילה מדבר על המצב היום לך תדע מה יהיה בעוד 10 שנים שלא לדבר על 20 שנה, אלא אם יוחלט במסגרת הסכמי השלום להחזיר את אשקלון לתושביה המקוריים הפלישתים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
עשית צעד נבון

נהג לילה מדבר על המצב היום לך תדע מה יהיה בעוד 10 שנים שלא לדבר על 20 שנה, אלא אם יוחלט במסגרת הסכמי השלום להחזיר את אשקלון לתושביה המקוריים הפלישתים.

כן. הגעתי לבית הזה שאני גר בו עכשיו לפני 20 שנה היה פה כ"כ הרבה חנייה שהיה נשמע הזוי לשלם על אחת.

היום חנייה ברחוב זה עוצר ולפעמים אני נאלץ להחנות מאות מטרים מהבית.

לפני 20 שנה חנייה פרטית היה נשמע מיותר, הפעם החלטתי לא לעשות את הטעות הזאת.

בכל מקרה אני טיפוס חלקלק, אני אמצא מסמכים שמוכיחים את הדם הפלישתי שלי :lol:.

פורסם
עשית צעד נבון

גם עוד 30 שנה זה לא ישתנה בגלל אופי השכונה ושכולה נבנית יחד. גם השכרת החנייה לא תעמוד על הפרק.

בכל מקרה כמו שאמרתי קודם 20,000 זה לא סכום משמעותי כשמדברים על דירה.

פורסם

בלי שום קשר למיקום הדירה בארץ,הייתי קונה כמה חניות שניתן טכנית.

ובהמשך גם ממלא אותן במכוניות מסוגים שונים.

למי שעובד על המכוניות שלו באופן קבוע, חנייה קרובה למחסן הכלים/חלפים זה קריטי.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אני חושב שבמציאות שבה יש לכל משפחה ממעמד הביניים בממוצע אוטו ליסינג לאבא ורכב שני לאמא, ולפעמים גם עוד רכב לילד בגיר, חניה נוספת זה חובה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

קניתי בראש העין (אותו מקרה כמו שלך, הקבלן אמר לי שבאכלוס אם יישארו חניות הם יוצעו למכירה ב 20,000 ש"ח).

חטפתי אותה ברגע שיכלתי. חניה מקורה אגב.

בהצלחה! תחטוף מהר

אנשים אצלי בבניין הצטערו שלא קנו בזמן

כפיר הג'ינג'י

• תוכן חדש...