Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

כשחתמתי על המסמכים של קניית הדירה לפני כשנתיים נאמר לנו שסמוך למועד האכלוס ניתן יהיה לרכוש חנייה נוספת שתהיה צמודה לדירה ב15,000 ש"ח כולל מע"מ.

כיום הגעתי לרכוש חנייה, בכוונה אמיתית לקנות אחת נוספת והופתעתי לגלות שהמחיר עלה ל25,000 ש"ח ללא כל סיבה (דירה באשקלון).

אחרי ויכוח בו נאמר לי שה15,000 ש"ח היה רק השערה, הוסכם להוריד את המחיר ל20,000 ש"ח "בלבד".

אני לא מרוצה מהעניין בכלל אבל נראה שבאיזור הדירה הכל אדום לבן ואין כמעט חניות אפורות בהם אפשר להחנות רכב שני. אם זאת אני מרגיש מרומה שהמחיר קפץ ב5,000 סתם ככה.

האם 20,000 ש"ח זה מחיר סביר לחנייה תחת כיפת השמיים בדירה חדשה באשקלון?

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אין חניה באיזור ואתם זוג שעובדים עם שני רכבים, אז אין שאלה אם הסכום סביר או לא, יש שאלה אם יש צורך או לא.

תבלע את הצפרדע ותחטוף את החנייה לפני שדייר אחר ירכוש אותה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כשיגיעו אליך אורחים זה מועיל מאד שיש עוד חניה פרטית.

חוץ מזה, גם אם אין לך צורך, אתה תמיד יכול להשכיר את החניה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בדיעבד אני אומר עלי אם הייתה לי אפשרות לרכוש חניה נוספת לא הייתי חושב פעמיים, אפילו אם מחירה היה 25 ואפילו 40 אלף. זה שווה במיוחד באזור עם מצוקת חנייה.

פורסם

אם אין חניות בסביבה בכלל, לא הייתי חושב פעמיים ורוכש.

בהתאם לפס"ד (בד"כ) התחשיב לחניה פתוחה - 20% X שווי למ"ר בנוי בסביבה X שטח החנייה.

פורסם

ב 20 אלף הייתי קונה שתיים, בלי לחשוב פעמיים.

כמו שמצב החניה נראה עכשיו ברוב אזור המרכז, אם הייתי קונה דירה חדשה והיתה לי אפשרות, הייתי קונה איתה אפילו 3 חניות צמודות.

פורסם

אם יש שני רכבים, תקנה

.

חוץ מזה, גם אם אין לך צורך, אתה תמיד יכול להשכיר את החניה.

במקום שהוא לא איזור המרכז או עיר גדולה, אם תרצה להשכיר חניה, יצחקו עליך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מדובר פה באשקלון. זה לא קיבוץ.

חוץ מזה, אני מכיר מישהו שמשכיר חניה מקורה בקרית טבעון, שזה לא ישוב עירוני במיוחד. נראה שחניה זו השקעה טובה יותר מדירה.

פורסם
ב 20 אלף הייתי קונה שתיים, בלי לחשוב פעמיים.

כמו שמצב החניה נראה עכשיו ברוב אזור המרכז, אם הייתי קונה דירה חדשה והיתה לי אפשרות, הייתי קונה איתה אפילו 3 חניות צמודות.

בדיוק מה שהוא אמר.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

תלוי איפה הדירה.

אם מדובר על ברנע קנה כמה חניות שאתה יכול אבל אם הדירה באגמים לא צריך עוד אחת.

אני גם אשקלוני ואצלנו בבנין בנו חניות אורחים (24 דיירים על 36 מקומות חנייה. 12 חניות אורחים) אז לא היה צורך בלקנות עוד חנייה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם יש אפשרות תציע לקבלן 50 על 3 חניות.

מקסימום תשכיר אחת או שתיים. הלוואי שאצלנו הייתה אפשרות כזו.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מניסיון דומה בעיר אחרת.

הבאסה בחיפוש חניה קרובה בכל יום (או למעשה בכל ערב) יגבור על תחושת הבאסה הרגעית בתשלום החניה.

אל תשכח שגם כאשר תרצה למכור בעתיד את הדירה, תוכל לקבל בעבור החניה הנוספת כסף.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

בתל אביב אנשים משכירים חניה בסביבות ה1000-1500 ש"ח בחודש. נניח שזה רק שליש ממה שהולך באשקלון (אין לי מושג, יכול להיות יותר) אתה מחזיר את עלות החניה תוך 3 וקצת שנים בסך הכל. שווה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

באשקלון לא משכירים חניות. עד לא מזמן לא היה כחול לבן וגם היום זה רק במרכז העיר ושעתיים ראשונות חינם.

בברנע החדשה יש מצוקת חנייה ולכן אם הדירה שם שווה לרכוש עוד חנייה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...