Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות שאני מדבר לקיר, אבל בכל זאת...

...אושר, כתבתי לך את זה בשרשור המקורי, ואכתוב את זה גם עכשיו - מה שאתה אומר, במלים פחות עדינות ובפחות הסוואה, זה פשוט פחד מתחרות ופחד שלא תספק את הסחורה. במקום להוריד את רמת הבנות (לכאלה נטולות קשרים וכישורים חברתיים או מדרובות), אולי פשוט תנסה לשדרג את עצמך?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
בהנחה והם ידידים (חברים מגיל קטן שזה טהור נטו ואין אינטרס מיני), אני דווקא מדבר על הצד האחר, על השפעה שלילית. "תראי את המכוער הזה, תראי את הערס הזה, תראי למה הוא לא עובד? למה הוא לומד את זה ולא משהו אחר?" וכן הלאה. גם החברות, ד"א.

לכן, טוב לי ליפול על בנות עם כמה שפחות ידידים וחברות אבל ממש לא בלי, לא צריך להגזים.

ולצערי, נפלתי על בנות כאלה ודווקא איתן התקלקל בדרך. באסה.

אושריקו, בתור מחוסר עבודה, הייתי יותר דואג לגבי זה מאשר על בחורה.

פורסם

למי שמבין ש " האחת " היא גם בן אדם בפני עצמה... ולא רק בתפקיד " האחת " יהיה הרבה יותר קל למצוא את האחת שתהפוך ל " אחת " .

אושריקו, הבעיה שלך? בקצרה...

אתה מגדיר את " האחת " שלך לפי סטנדרטים - במקום להגדיר את שניכם כ " ביחד " .

לא מומחה בזוגיות, ובטח שלא בדברים שקשורים לזה...

אבל לא קרה לי שהגדרתי את מי שאני אוהב בזכות המסביב שלה ולא בזכות מי שהיא בעצמה .

פורסם

לא אמרתי את זה. ציינתי את היתרונות שיש מעבר לבחורה עצמה.

אם לא הייתי רואה את הבחורה כמתאימה לי מאוד מהבחינה איך שהיא עצמה כנראה שלא הייתי נתקע על אחת או כזאת יותר מדי, כמו שכתבתי בשרשור הקודם.

זה שציינתי שהמסביב שלה מושך אותי גם זה טבעי בעיניי, אבל העיקר היא הבת אדם עצמה, מסכים.

פורסם
לך תדע מה יהיה...

בד"כ בני אדם בוחרים במה שהם מכירים, ולווסת ולשלוט בשינויים כמה שיותר.

גירושים זה מהפך, ומהפכות זה דבר מסוכן.

רק לשם הדיון (אני לא באמת מאמין בכך): לפי מה שאתה טוען, למה בכלל להכנס לזוגיות מחייבת? המצב ההתחלתי הוא - לבד. אם באמת אנחנו מעדיפים את המוכר ופוחדים ממהפיכות, למה לא להשאר לבד? הרי להכנס לזוגיות זה וואחד מהפך.

פורסם
ואדים, אתה בתול?

אושריקו, אתה בתול?

ללא ספק, שלושתכם לא בתולים. מזיינים (את השכל) לפורום שלם.

מבחינת קיום מצוות פרו ורבו ופרשת 'והיא שעמדה' - שלושתכם בתולים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
ללא ספק, שלושתכם לא בתולים. מזיינים (את השכל) לפורום שלם.

מבחינת קיום מצוות פרו ורבו ופרשת 'והיא שעמדה' - שלושתכם בתולים.

לא יודע לגביהם, לגביי אני לא. וזה לא האישו.

מצחיק שאתם קונים את ההטרלה של הבחור ההוא ושמים אותי ואולי את ואדים באותו המשקל.

פורסם
רק לשם הדיון (אני לא באמת מאמין בכך): לפי מה שאתה טוען, למה בכלל להכנס לזוגיות מחייבת?

זו שאלה טובה מאוד, וכמו כל תופעה אנושית עתיקה ומורכבת, יש לזה שורשים שאפשר להסביר אותם באבולוציה, בביולוגיה, בסוציולוגיה, בוודאי בפסיכולוגיה... זה עניין לאינספור השערות ותיאוריות. דבר אחד בטוח, זו תופעה כ"כ נרחבת, שבוודאי יש לה יותר מסיבה אחת.

אם אתה שואל למה פרט כזה או אחר עושה את זה... זה בעיקר מאותה סיבה שאתה מתקיים בתוך מבנה חברתי ואתה חלק ממנו, וחלק מזה זה להקים משפחה, וזה כנראה נוהל טוב, כי הנה אנחנו כאן, אחרי כל הדורות ששכללו את הקיום האנושי לנקודה הזו.

אבל שלא ייצא שאני מעודד כאן מישהו לזוגיות. סטטיסטיקה זה יפה, אבל זו לא אינדיקציה לכל אחד ואחד. יש אינספור דרכים לחיות את החיים.

נמרוד שאל "איפה מוצאים את האחת" והתשובה שלי היא שאת "האחת" לא מוצאים, אלא בעיקר עושים.

המצב ההתחלתי הוא - לבד.

מה פתאום?!

המצב הקיומי והחברתי ההתחלתי שלך הוא תינוק עם אמא.

קח תינוק בן יומו, ספק את כל צרכיו הקיומיים (אוכל, ניקיון) אבל בלי תשומת לב, רב הסיכויים הם שהוא ימות, ואם לא ימות, יהיה פגום שכלית ובלתי מתפקד (זה הוכח בבתי יתומים במדינות קומוניסטיות, כבר לפני עשרות שנים).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שלושים עד ארבעים אחוזי תמותה.

אנחנו מגדירים את עצמנו דרך אינטראקציה עם הסביבה, והסביבה שלנו היא הסביבה הפיסית ובני אדם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...