Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אושריקו , אתה פחדן ולעולם לא תהיה לך אישה. זה מה שיהיה אושריקו. וזו לא פעם ראשונה שזה קורה איתך. אתה מתקפל מבחורה ברגע שזה נהיה קצת "רציני". היית יכול לזרום איתה לדייט אבל לא התחשק לך? אתה רציני כאילו? בחורה מריחה חוסר בטחון מקילומטר ואתה מלא בחוסר בטחון. אתה לא מסוגל לספק אותו לאף אישה אז איך אתה מצפה שתהיה לך זוגיות? אל תפגע אם זה בוטה אבל בחייאת תפיק משהו מכל שהולך פה. צוזר ושוב ואומר שמאד אהבתי תגובות של falou . באמת. הוא די ריכז את משמעות הזוגיות לכמה משפטים אך בעיה שמי שלא מבין על מה הוא מדבר לא יקבל אישה. אי אפשר לשבת לחרטט לבחורה רק משפטים יפים . אתה צריך שיהיה גב למילים שלך , למעשים שלך , להתנהגות שלך . מעבר לזין שלך היא רוצה שאתה תספק לה בטחון בטונות. וזה חביבי אין לך בשיט. לא לך ולא לנמרוד ולא לבחור המתאבד.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי 98civic

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אושריקו, אחרי שתשפץ את הגיר בקורולה הבחורות יתחילו להגיע. מניסיון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
צביעות...

אתה יודע מה ההבדל בינינו? שלפני כשנתיים, בערך מתי שהשרשור המקורי התחיל, הייתי פחות או יותר במצב שלך (בקטע של לא הרבה הצלחה, לא הרחמים העצמיים וגישת ה"כולם דפוקים חוץ ממני"). אתה לא יכול לתאר לעצמך כמה היינו דומים. אבל איפה הייתי אז ואיפה אני היום. בשנתיים האלו למדתי, קראתי, יישמתי, ניסיתי, טעיתי, הצלחתי, ובקיצור - עברתי תהליך ששם אותי היום במקום אחר לגמרי. וזה לא רק בקטע הזוגי אגב, אני משתדל לקום כל יום ולשפר בעצמי משהו/ללמוד משהו חדש שלא ידעתי יום קודם. ומה אתה יודע, מכל דייט, אינטרקציה, סיטואציה, מוצלחים או לא, למדתי המון. והתהליך הזה לא נגמר, הוא מתמשך, והוא ימשיך עד היום בו אמות.

הסיפורים שאני כותב פה הם נטו בשביל לשתף, אולי ללמוד מחכמתם של מנוסים ממני ("מכל מלמדיי השכלתי", מכיר?) לא בשביל לבכות כמה כולם(ן) דפוקים וכמה מסכן אני. עם כל הכבוד לך, אתה מעיד על עצמך כלא-מוצלח עם בחורות (ובכלל בחיים, אבל זה עניין אחר. אני לא בא להקניט או משהו, אלו מילים שלך), ועם זאת אתה מרשה לעצמך לתת לאחרים טיפים ועצות על איך כן להצליח עם בחורות?? זה לגיטימי בעינייך? מילא היית מייעץ מה לא לעשות בשביל להמנע מכשלון, שגם זה משהו, אבל לעשות ההפך...

With that being said, מה אתה עשית בשנתיים האחרונות? לא עשית שום תהליך עם עצמך, ואני בספק אם אתה באמת יודע מה אתה מחפש (מה שאני חשבתי שאני מחפש בהתחלה, הוא שונה לגמרי ממה שאני יודע שאני מחפש היום, וככל הנראה ימשיך להשתנות ולהתחדד). נתנו לך פה עשרות אם לא מאות טיפים ועצות ששווים זהב, ואתה בשלך. אז, אנחנו דומים?

נ.ב, סתם כאנקדוטה, אני "כולה" 1.65. זה דבר שאף פעם לא הזיז לא ולא ייחסתי אליו חשיבות. האם בחורות דחו אותי רק ע"ס זה? כן. האם זה אי פעם הפריע לי? לא. אני רק יכול לתאר לעצמי איך אתה ונמרוד הייתם לוקחים את הנתון היבש הזה ומתבכיינים עליו במשך 3 שרשורופלצת שלמים.

נקודה למחשבה.

נתחיל מהסוף, לא התלוננתי על גובה אף פעם. אבל תשקר אם תגיד שלא מתחשק לך להיות 1.80 לפעמים.?

לגבי תהליכים כאלה ואחרים, צודק. מסכים איתך.

איפה ציינתי "לא מוצלח עם בחורות"? בסך הכל 2 או 3 בחורות כיכבו כאן בשרשור... וככל שתנסה יותר כך תיכשל ותצליח יותר. זה עובד ככה אצל כל מי שאני מכיר. מצטער, אני לא תומך בשיטה הזאת.

ואתה שוב אומר שאני מייעץ לאנשים מה לעשות עם בחורות...אשמח למשפטים שאמרתי כדי לראות " איפה טעיתי". רמז, לא טעיתי בכלום. דבריי מגובים על ידי נשים בעצמן , סתם שתדע.

CIVC 98, צודק. אני באמת 0, אמרתי את זה מזמן.

SLOW, יש מצב שזאת לא הבעיה, תתפלא... הגשר התחתון אשם.:wink:

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם (נערך)
נתחיל מהסוף, לא התלוננתי על גובה אף פעם. אבל תשקר אם תגיד שלא מתחשק לך להיות 1.80 לפעמים.?

הדבר היחיד שהייתי משנה בעצמי חיצונית הוא השיער שלי (אוי האירוניה). הוא פשוט סוג של מקורזל/מתולתל ואני צריך להיאבק בו כל הזמן למצוא תסרוקת מתאימה (הצלחתי "סוף סוף" בשנה האחרונה). הייתי מעדיף שיער יותר חלק שיתן יותר אפשרויות עיצוב. אחי קיבל שיער כזה, אבל היי, אני קיבלתי עיניים כחולות, ככה שבתכלס אין תלונות.

חוץ מהדבר הלגמרי שולי הזה? לא הייתי משנה כלום. יותר מזה, כל החברים שלי מתנשאים לגובה של 1.85+. אף פעם לא הפריע לי. פעם חבר אמר לי בצחוק "איך בורכת ככה בחברים גבוהים". עניתי לו "איך אתם בורכתם בחבר נמוך".

עריכה אחרונה על ידי Blaz00r
פורסם

בלאזור, רק שתדע שברגע שרשמת שנשים פסלו אותך על הגובה, בזה ללא ספק אתה רק מקבע את המחשבה שלי על בנות ישראליות ברובן.

אולי זה לא הפריע לך, כי הביטחון העצמי שלך מספיק גבוה להתמודד עם זה, אבל תחשוב כמה בנות אתה מפספס בגלל הגובה הזה שיכלו להפוך לקשר מדהים ורציני?

לפעמים, במקום להאשים ישר את הצד המתבכיין כי סתם בא לו להתבכיין, תנסו להבין מה גורם לו לחשוב ככה ולדבר ככה, אולי הצד השני באמת אומר ובגלוי שהוא....

ולגבי השיער, מכל שיער אפשר לעשות משהו יפה. אני מסתפר אותה תספורת כבר הרבה שנים, התספורת היחידה שאני מרגיש איתה בנוח גם אם לפעמים קוראים לי בן מיעוטים.

פורסם

אני 1.71, ועם מפרצים מגיל די מוקדם וקרחת מגיל 24-5. חוץ מכמה משחקי כדורסל, ואלה אף פעם. בחורות ידחו כל אחד, על כל דבר. זה לא באמת נורא, פשוט ממשיכים לנסות ולא משכנעים את עצמך שאתה מאוהב בכל דבר שהפנה אליך מבט ונראה כמו בחורה. הנה, ג'ואל אמביד (2.13 בשבילך, אפרו שופע בשביל נמרוד והוא מקמרון בשביל ההוא שעשה ניתוח הגדלה) נדחה על ידי ריהאנה, אמרה לו לחזור כשיהיה אולסטאר. כשהוא נהיה אולסטאר, בשידור חי אמר לה "לא תודה".

רובנו המכריע חווה רגעים של חוסר בטחון כלשהו, השאלה איך מתמודדים עם זה. אנשים אומרים לך שעבורם זה היה תהליך. דוגרי, גם עבורי. ובכל פעם שבאופן מודע התמודדתי עם חוסר הבטחון, היו הצלחות - כי מה לעשות, המראה החיצוני משני לבטחון משודר ויכולת ניהול שיחה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אין לי ספק שבעוד כמה שנים אני אצטער על כל הבנות שלא ניגשתי אליהן מחוסר ביטחון כזה או אחר למרות שאני נראה הכי "גברי" שיש אם תסתכלו עליי.

אין בחורה שלא אומרת שאני "ערס" או "גבר גבר". (הלוואי והייתי כותב את זה כדי לשחק אותה גבר ואתם תצחקו, אבל באמת ).

העניין הוא שאני הפסקתי להאמין שאני אמצא מישהי בזמן שאנ ייודע שהיא יכולה למצוא טוב יותר. זאת הבעיה.

פורסם

הוא לא מפסיד שום בחורה, הן מפסידות אותו. ברגע שתפעל ותראה שלהיות איתך/ בקרבתך זו זכות, ושאתה לא איזה מקרה סעד/ ריבאונד תוכל להתקדם. לא אומר להיות עם האף למעלה, כן אומר להחזיק מעצמך קצת יותר.

פורסם
העניין הוא שאני הפסקתי להאמין שאני אמצא מישהי בזמן שאנ ייודע שהיא יכולה למצוא טוב יותר. זאת הבעיה.

זו לא הבעיה, זה הסימפטום.

בלאזור, רק שתדע שברגע שרשמת שנשים פסלו אותך על הגובה, בזה ללא ספק אתה רק מקבע את המחשבה שלי על בנות ישראליות ברובן.

אולי זה לא הפריע לך, כי הביטחון העצמי שלך מספיק גבוה להתמודד עם זה, אבל תחשוב כמה בנות אתה מפספס בגלל הגובה הזה שיכלו להפוך לקשר מדהים ורציני?

מה? אתה מפרש את הכל הפוך ולא נכון. כמה בנות אני פספתי? מה זה פספסתי? אני לא פספסתי כלום, אני יכול להיות קלישאתי ולהגיד "זאת היא שפספסה" אבל זה לא נכון, אני לא התאמתי לה, וזה לגיטימי לגמרי, לכל אחד יש את ההעדפות שלו. אני אוהב רגליים יפות, קשה לי לצאת עם מישהי שאין לה רגליים יפות (לטעמי כמובן), זה פשוט הורס לי את כל המשיכה. אז? זה הטעם שלי. ולמה אצלך הכל שחור ולבן? או שמקללים אותה כי היא זו*ה שלא רצתה אותך או שזה יתפתח ל"קשר מדהים ורציני", למה אי אפשר משהו באמצע?

ולגבי השיער, מכל שיער אפשר לעשות משהו יפה.

את זה תגיד לנמרוד, לא לי.

יאללה, יצאתי לדייט.

פורסם

מחשבה לא רלוונטית. זו החבילה שנקראית "Blazoor" וזה חלק ממה שהיא מכילה או מציעה.

פורסם

הוא לא מפספס כלום. למה שיחשוב שהוא מפספס מישהי כי היא החליטה שהגובה שלו לא מתאים? זה אפילו לא בקטע של "היא לא ראויה לו" אלא פשוט בעניין של "ואלה, הם לא מתאימים זה לזו". אין כאן פוטנציאל, אין כאן מקום לצער. next.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

צודק. אני באמת 0, אמרתי את זה מזמן.

אותי לימדו שאתה קובע לך את אורך החיים, ולא הכל מגיע מלמעלה.

אם תחליט שאתה טוב, אתה תהיה טוב. אתה רק צריך למצוא את הדרך.

אחרי המשפט הזה, הוכחת שכל ההודעות שנכתבו כאן ובשרשור המקורי, לא למדת כלום.

האם כדאי להמשיך לדון איתך אף על פי שאתה לא מוכן לשנות גישה?

פורסם

לגמרי אושריקו. ניסית פעם אשכרה לעצור לרגע ולהבין את פשר ההודעות שממליצים לך פה? ניסית להבין משמעות "אי התאמה"? שבחורה שלא מתאימה לך היא לא זונה כי היא פשוט שונה ממך? אם אתה נמשך למישהי והיא מן הסתם לטעמך אבל מצידה אתה לא מושך אז זה אותו דבר כמו "אי התאמה"? אולי יש לך הבנת הנקרא? אתה גם נוטה להסכים עם כל שטות שרושמים עליך , למה? למה אתה רושם על עצמך אפס? איך אחרי כל זה אתה מצפה שהמשכיות עם בחורה כשאתה בעצמך כנראה גם אומר לה ,בלי שאתה שם לב , שאתה לא יוצלח. איך?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...