Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיויק, דברים שאומרים כאן לא בהכרח אומרים לאישה, כן? קצת פרופורציות. אני מזייף חוסר ביטחון ומסתיר דברים בהתחלה כך שלבחורה אין שום סיבה לחשוב עליי כלא מוצלח או כאלה. באחריות אני מבטיח לך.

לגבי אי התאמה, זה פוגע באגו כשאישה אומרת שאתה לא מתאים לה, לא יודע , גם אם כל הזיינים הכי גדולים פה בפורום ובכלל נכשלו 500 פעם והצליחו 900 פעם, אם אני נכשלתי 500 פעם לא משנה כמה נצחונות השגתי , זה מביך ופוגע באגו, כאילו אתה לא מוצלח מספיק. תחשוב על זה ככה. למה הן אומרות לך לא ואחר כך לאחר כן? זה מביך. כמובן שזה קורה למלא גברים, אבל אני מדבר על עצמי.

נמרוד, לא יודע על מה אתה מדבר... לילה טוב.

לקחתם את הקללה ז*** כאילו הכוונה היא שהיא "שרלילה" של גברים. לא, זאת סוג של קללה בשעת עצבים כמו "בן זונה".

אני לא יכול לחשוב באמת שמישהי בתולה וחסרת נסיון היא " זונה" במובן הגס שאתם מתכוונים אליהם.

קצת פרופורציות, מי שמכיר אותי יודע שאני נוטה לקלל כשאני עצבני, זה הכל.:-)

פורסם

אתה מקרה אבוד...

וכשכן תמצא מישהי, שניכם תהיו במקרה הטוב התפשרות אחד של השניה (ולא בקטע טוב). מצטער, אבל עם הגישה הזאת, זו האמת.

פורסם
סיויק, דברים שאומרים כאן לא בהכרח אומרים לאישה, כן? קצת פרופורציות. אני מזייף חוסר ביטחון ומסתיר דברים בהתחלה כך שלבחורה אין שום סיבה לחשוב עליי כלא מוצלח או כאלה. באחריות אני מבטיח לך.

לגבי אי התאמה, זה פוגע באגו כשאישה אומרת שאתה לא מתאים לה, לא יודע , גם אם כל הזיינים הכי גדולים פה בפורום ובכלל נכשלו 500 פעם והצליחו 900 פעם, אם אני נכשלתי 500 פעם לא משנה כמה נצחונות השגתי , זה מביך ופוגע באגו, כאילו אתה לא מוצלח מספיק. תחשוב על זה ככה. למה הן אומרות לך לא ואחר כך לאחר כן? זה מביך. כמובן שזה קורה למלא גברים, אבל אני מדבר על עצמי.

נמרוד, לא יודע על מה אתה מדבר... לילה טוב.

לקחתם את הקללה ז*** כאילו הכוונה היא שהיא "שרלילה" של גברים. לא, זאת סוג של קללה בשעת עצבים כמו "בן זונה".

אני לא יכול לחשוב באמת שמישהי בתולה וחסרת נסיון היא " זונה" במובן הגס שאתם מתכוונים אליהם.

קצת פרופורציות, מי שמכיר אותי יודע שאני נוטה לקלל כשאני עצבני, זה הכל.:-)

לכל אחד יש קושי. תראה אני לא חושב שאני גאון או חכם גדול, אבל אני גם לא חושב שאני טיפש. שמעתי על כמה מקרים של אנשים שלא הצליחו בתיכון, הגיעו למכללה והציאו מצטיין דיקאנט. אבל אני לא כזה: בגיל מאוד צעיר (אני חושב כתה ה') המורה אמרה לי לעשות חצי מבחן כי אני מפגר. בכתה ו' מורה שאלה אותי אם נעזרתי ע"י אמא שלי בשביל להגיש עבודה אחרת. בכתה ז' עשו לי אבחון וגילו שאני איטי ודפאקט. כתה ח' וט' הוציאו אותי משיעורי ערבית ועשו לי תגבורים בלשון ובהיסטוריה.

אבל תמיד ידעתי שהחלום שלי הוא להיות מהנדס. הציעו ללמוד 5 יח"ל מתמטיקה ו-5 יח"ל פיסיקה. הצלחתי בתחילת י' ללמוד ברמה 4 יח"ל מתמטיקה ו-5 יח"ל פיסיקה. שנת הלימודים, אמרו לי מתמטיקה לרדת ולחשוב על מסלול אחר במגמה. אמרתי מתמטיקה סבבה, פיסיקה לא.

קרעתי את התחת בשביל לסיים פיסיקה 5 יחידות בשביל להגיד הצלחתי. הרגשתי שאני נורמלי לגמרי, שאם אני רוצה אני מצליח. עשיתי הנדסאי וסיימתי את הלימודים במומצע סבבה כי לא השקעתי לקראת הסוף.

התחלתי את הלימודים האקדמים, ומשנה האחרונה התחיל הקושי האמיתי. הרגשתי שאני חוזר לכתה ה', ועכשיו זה אני מול התואר. בלי אמא, בלי מורה, מקסימום מתגבר נחמד שיעזור או חבר שיתן לי איזה מידע שאני לא מבין. היו רגעים שחשבתי שבשביל מה אני עושה את זה?

הנה היום אני נמצא בסמסטר שכולם אומרים שהוא הכי קשה (שנה ג' סמסטר א'). את רוב המבחנים עברתי, חלקם נכשלתי והולך בראש מורם למועד ב'.

אני לא סטודנט מצטיין, אבל אני חושב שאני מבין את החומר. כי אני רוצה להצליח, אני רוצה להיות מהנדס.

תשים לב שאני אוהב לספר על עצמי, אולי זה עניין פסיכולוגי. אבל אם הצלחתי לעמוד במטרה, גם אתה יכול. לכל אחד יש מטרה. תעמוד בה ותצליח. אם תמשיך להגיד שאתה אפס, ואתה חווה יותר מדי כשלונות, כנראה לא חווית מספיק כשלונות.

החיים שלך הם שלך, לא שלי. ממש לא מעניין אותי שאתה נוסע על קורולה 99 וגר במקום כלשהו בארץ ויש לך X חברים ו-Y ידידות. זה לא מעניין אותי, אבל אותך זה מעניין. כי אתה חווה את החיים שלך.

פורסם

נו, מה אתה רוצה?!

אתה יודע מי אתה, אז זה שאתה מסוגל לשקר בפייס לא באמת מקדם אותך לשומקום.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אנחנו גם משקיעים אנרגיה בלצחצח שיניים בזמן שאותם ילדים נקברים.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

על לזייף חוסר בטחון עוד לא שמעתי, כל אחד בתחילת קשר מנסה להציג תמונה משופרת של עצמו (אפילו אם הוא לא באמת מנסה), אם זה מה שאתה באמת עושה מול בחורות שאתה מעוניין בהן אתה סתם מבזבז זמן.

אין לכם סיבה לאכול ולהאכיל את הסרטים האלו, תתגרשו אחרי 20 שנה של זוגיות ואז נראה אתכם :)

פורסם

אני לא חושב שהנקודה של חוסר ביטחון היא הנקודה הבעיתית. אני חושב שהנקודה הבעיתית שהוא לא ממוקד מטרה, אלא הוא מפוזר מדי. אושריקו לא מצליח להבין את השפה הנשית, ולכן הוא תמיד בורח.

אפילו אגיד שהוא לא כ"כ רוצה נשים, אלא אנחנו גורמים לו לרצות נשים. כי עצם העובדה שאמר שאולי בקורס שהוא הולך ללמוד, אולי יפגוש את האחת. כאילו זוגיות לא בוער לו, ולכן אני חושב שגם הוא אוהב להתמתמר כאן ולהגיד שהוא אפס.

פורסם
על לזייף חוסר בטחון עוד לא שמעתי, כל אחד בתחילת קשר מנסה להציג תמונה משופרת של עצמו (אפילו אם הוא לא באמת מנסה), אם זה מה שאתה באמת עושה מול בחורות שאתה מעוניין בהן אתה סתם מבזבז זמן.

אין לכם סיבה לאכול ולהאכיל את הסרטים האלו, תתגרשו אחרי 20 שנה של זוגיות ואז נראה אתכם :)

כלומר, התכוונתי לזה שאני לא מרגיש בנוח כשאני הולך למקומות מפוצצים עם אנשים וכולם מסתכלים עליי. עם הבחורה האחרונה שיצאתי היא גם סבלה מזה וכל פעם שנכנסו למקום ראיתי שהיא מחכה שאני אגיע ראשון ואדבר, אז כמובן שעשיתי זאת. אבל לא הרגשתי בנוח. לזה אני מתכוון "לזייף".

אני לא חושב שהנקודה של חוסר ביטחון היא הנקודה הבעיתית. אני חושב שהנקודה הבעיתית שהוא לא ממוקד מטרה, אלא הוא מפוזר מדי. אושריקו לא מצליח להבין את השפה הנשית, ולכן הוא תמיד בורח.

אפילו אגיד שהוא לא כ"כ רוצה נשים, אלא אנחנו גורמים לו לרצות נשים. כי עצם העובדה שאמר שאולי בקורס שהוא הולך ללמוד, אולי יפגוש את האחת. כאילו זוגיות לא בוער לו, ולכן אני חושב שגם הוא אוהב להתמתמר כאן ולהגיד שהוא אפס.

בשנה האחרונה דווקא הנושא מאוד בער בי. בגלל ה"כשלון" האחרון כבר ירד לי העניין ואני כבר לא כל כך מתייחס לזה יותר. חבל על האנרגיות, כמוני יש מיליון רווקים שלא מוצאים , אמנם לא מנחם אבל כנראה מצביע על המורכבות בלמצוא זוגיות טובה.

פורסם

הנושא מאוד בער בך, אבל מה עשית? הבנת שיש בעיה שכוללת אותך ועוד מיליון אנשים, והגעת למסקנה שהבעיה היא גלובאלית?

זה נראה מהצד שאתה אומר "אני מאוד רוצה זוגיות", אבל מצד שני אתה מצפה שזה יגיע משמים.

בקצב שאתה אומר ולא עושה, באמת לא תגיע לזוגיות. אף על פי שאתה מאוד רוצה.

פורסם
הנושא מאוד בער בך, אבל מה עשית? הבנת שיש בעיה שכוללת אותך ועוד מיליון אנשים, והגעת למסקנה שהבעיה היא גלובאלית?

זה נראה מהצד שאתה אומר "אני מאוד רוצה זוגיות", אבל מצד שני אתה מצפה שזה יגיע משמים.

בקצב שאתה אומר ולא עושה, באמת לא תגיע לזוגיות. אף על פי שאתה מאוד רוצה.

איזה חשק יש לך ללכת להכיר ולהתאכזב כל פעם מחדש?

לא יודע גיא עד כמה אתה פעיל בפייסבוק (בקבוצות בעיקר) אבל אני יכול לומר לך שהסיפורים שיש על דייטים והאנשים שפורקים יום יומי בפייסבוק לא מעודדים בכלל, בטח לא אנשים שהתאכזבו כבר לא מעט.

חבל מאוד שזה המצב היום.

פורסם

אני פעיל בפייסבוק לא בקבוצות של חיפוש אחר הזוגיות. ויאלו הייתי פעיל בקבוצות האלו ורואה את כל הסטטוסים, הייתי מתנתק כי זו לא המציאות שאני רוצה לראות יום יום: כמה שהדייטים גרועים, כמה שציפיות של אנשים גבוהות, וכמה אי אפשר להשיג אהבה. בגלל זה אני נגד לחפש זוגיות דרך הקבוצות האלה. אבל אחד המשתמשים העלה כאן רעיון יפה: פגישות לא וירטואליות בין חברי הקבוצה, בשביל אשכרה להכיר. זה לא מתאים לכל אחד, ואולי זה לא מתאים גם לי.

אבל אתה שקוע בעצב ובאכזבה כבר תקופה ארוכה. במקום לשנות את הערוץ שאתה קולט או משדר, אתה עדין נכנס לאותו ערוץ (דף בפייסבוק) ושואב ממנו מידע שעד כמה קשה למצוא זוגיות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...