Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נמרוד, ממליץ לך לקרוא את הספר הזה או לפחות לעבור עליו ולקבל רעיונות משם.

אני מציע לקרוא את הספר הזה

24388039.jpg

ספויילר- הספר הזה נמכר בחנויות טריקים, וכל הדפים בו ריקים

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
אני מציע לקרוא את הספר הזה

[ATTACH=CONFIG]501167[/ATTACH]

ספויילר- הספר הזה נמכר בחנויות טריקים, וכל הדפים בו ריקים

להפך, ככל שאתה יודע יותר דברים על נשים ככה אתה מבין שהבעיה שלך להשיג מישהי רצינית לטווח ארוך ענקית הרבה יותר.

פורסם

יותר ממה שאתה חושב.

ואם בא לך לדון על זה , בכיף אפשר לעבור בפרטי כמו שני בני אדם... אתה קיבלת רושם ברמה הכי הזויה שיש, אבל בטח, אם קישרו אותי פה לטרול אחר מה אני מופתע. אני לפחות לא טרול ויש פה עוד חבר שרשור שהשם שלו מתחיל בג' שיודע את זה.

פורסם
יותר ממה שאתה חושב.

ואם בא לך לדון על זה , בכיף אפשר לעבור בפרטי כמו שני בני אדם... אתה קיבלת רושם ברמה הכי הזויה שיש, אבל בטח, אם קישרו אותי פה לטרול אחר מה אני מופתע. אני לפחות לא טרול ויש פה עוד חבר שרשור שהשם שלו מתחיל בג' שיודע את זה.

עזוב אותך יודע או לא יודע. מה עשית בתקופה האחרונה בשביל למצוא את האחת?
פורסם
המצב ההתחלתי הוא - לבד. אם באמת אנחנו מעדיפים את המוכר ופוחדים ממהפיכות, למה לא להשאר לבד? הרי להכנס לזוגיות זה וואחד מהפך.

אנחנו אוהבים שהרב מוכר, ודברים חדשים, במשורה. ואנחנו אוהבים נשים (רובינו) ואוהבים מין (רובנו) ואוהבים ילדים (רובנו), כנראה כי באנו משושלת ארוכה של גברים שאוהבים את הדברים הללו, אחרת לא היו מתרבים...

כל זה, כמובן, לא משנה לאותו פרט שהוא שונה מהנורמה הזו, שהוא אחר, וזה מאוד מפריע לפרט שהוא כזה, שלא מצליח להעמיד בת זוג וצאצאים (כמו רבים לפניו בהיסטוריה, למעשה אולי חצי מהגברים)

פעם מין היה פירושו ילדים (והדחף למין הוא גדול...). וילדים היה פירושם זוגיות, כי אישה לא יכלה לגדל ילדים לבד בכלל (וברב העולם עדיין לא יכולה, אבל נתייחס לעולם המערבי). התינוק האנושי הוא חסר ישע ותלוי אם, וזה הכתיב, במידה רבה, את סדרי החברה.

בעולם המערבי, מאז הגלולה, השתנו סדרי עולם. זו מהפכה, שמבחינה חברתית קרתה, אבל מבחינת הביולוגיה והמהות האנושית שלנו... בו נגיד שאנחנו עוד לא עברנו סלקציה אבולוציונית לסדר החברתי החדש הזה...

עכשיו, גברים שלא מצליחים להשיג בת זוג, תמיד היו. גברים שלא מבינים איך עושים את זה... אני חושב שזו תופעה חדשה, שהביא הסדר החדש. בני אדם לא יודעים מה לעשות. המסרים סותרים. האפשרויות נרחבות. אבל המהות שלנו, היא אותו הדבר. ואז יש לך גבר צעיר שלא יודע בכלל זוגיות כן או לא או למה לא או למה כן (דברים שהיו מובן מאליו עד לא כ"כ מזמן) ונשים, מישהו לא מכיר רווקה שהתעוררה בגיל 40 לגלות שלא בא להזדקן לבד בלי אף אחד?!

והאושר הגדול של הבחירה החופשית... לא מגיע.

יש אינטרנט, יש היצע, החופש קיים, הרשות נתונה... ואנשים לא יודעים בשביל מה לקום בבוקר.

אז אתה שואל: "בשביל מה להכנס לזוגיות מחייבת?"

אז עונה, ברמה הכללית, כי זה עבד טוב לרב האנשים במהלך רב ההיסטוריה יותר טוב מכל סידור אחר לחיים, גם בהתחשב בכל החסרונות שלו. בהכללה, אנשים במסגרת משפחתית מאושרים יותר וחיים יותר. עובדה.

האם זה אומר שזו התשובה האולטימטיבית לכל אחד?

בוודאי שלא.

אבל כאופציה לחיים נעימים, היא דווקא עבדה ועובדת לא רע, אם משקיעים בה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ברים שלא מבינים איך עושים את זה... אני חושב שזו תופעה חדשה, שהביא הסדר החדש. בני אדם לא יודעים מה לעשות. המסרים סותרים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

או מישהו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

עכשיו, גברים שלא מצליחים להשיג בת זוג, תמיד היו. גברים שלא מבינים איך עושים את זה... אני חושב שזו תופעה חדשה, שהביא הסדר החדש. בני אדם לא יודעים מה לעשות. המסרים סותרים. האפשרויות נרחבות. אבל המהות שלנו, היא אותו הדבר. ואז יש לך גבר צעיר שלא יודע בכלל זוגיות כן או לא או למה לא או למה כן (דברים שהיו מובן מאליו עד לא כ"כ מזמן) ונשים, מישהו לא מכיר רווקה שהתעוררה בגיל 40 לגלות שלא בא להזדקן לבד בלי אף אחד?!

והאושר הגדול של הבחירה החופשית... לא מגיע.

יש אינטרנט, יש היצע, החופש קיים, הרשות נתונה... ואנשים לא יודעים בשביל מה לקום בבוקר.

גברים שלא מצליחים להשיג בת זוג זה משהו חדש. בעבר שידכו נשים לגברים ולא טרחו לשאול את האישה אם הסידור מתאים מבחינתה. נשים לא הורשו לעבוד ובעצם היו תלויות לחלוטין בפרנסה שהביא הגבר. הלחץ על נשים להינשא כמעט בכל מחיר היה מטורף.

היום אנחנו חיים בעידן חדש שנשים עובדות ולעיתים קרובות מרוויחות כמו הגבר ואפילו יותר. אנחנו בעידן שכל תנועה/מילה לא במקום של גבר עלולה להביא לחורבנו. על כל אישה יש 30 מחזרים פוטנציאלים. גבר עם ילדים שמתגרש יחזור לישון אצל אמא שלו על הספה וכנראה לא יצליח להתואשש כלכלית ב-20 השנים הקרובות. גבר במאה ה-21 חי במציאות לא פשוטה. אין ספק שאנחנו חיים בעידן של נשים.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם
כלום. נוח לי להתיידד עם נשים בפייסבוק ולא לסבול מהן אחר כך.

סתם, יש עוד רגש למישהי, לא חבל להשלות חדשה ?

צריך לתת לך להשתחרר מהקשר הזוגי האחרון שלך שנמשך חמש שנים ונגמר בשברון לב.

פורסם

אם כל אחד שהיה "רגש למישהי" היה מחכה שזה יעבור, המיו האנושי היה נכחד מזמן.

לא ברור לי (ולא בטוח שלך) אם בכלל היה שם משהו מעבר ל"הדלקות" חד צדדית שלך, מה שבטוח שאתה מתעכב שם יותר מדי, וחייב ללכת הלאה.

תאמין בעצמך, ותשתדל ככל שתוכל, וההצלחה תגיע - כמו שאמר החייל שנהרג בשבוע שעבר בתאונה בכביש 6 "תהיה יותר חזק מהתירוץ שלך"

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

עזוב, קרו הרבה דברים מאז צביט, זה לא רק מה שסיפרתי פעם, מאז קרו כל מיני דברים לא נעימים נוספים.

שורה תחתונה, לא מוצא מישהי חדשה, בפייסבוק רק שיחות חולין נחמדות עם נשים ולא יותר מזה, והנסיכה גם כן רווקה. סתם , פשוט חבל, כי אם העולם היה עובד נכון אז כל המחמאות שקיבלתי ממנה (גם מאחורי הגב, ככה שזה לא צביעות ואני יודע באמת מה היא חשבה עליי ורק דברים טובים) היו נהפכות ממזמן לאהבה הדדית.

כיום יש סוג של טינה:wink:

ואני לא בסביבת נשים יותר מדי, גם בפאבים שאני יוצא ומסעדות כולן עם גברים בד"כ.

אתה שואל למה אתה (אני) נתקע על זה יותר מדי? כי תמיד אני מוצא בהן 100 אחוז התאמה בשבילי (לא שלמות כללית, אלא בשבילי) וזה נהרס אם בגללי או בגללה. סתם תחושה של חוסר מזל רציני.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...