Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמרוד, שים לב לצורת ההתבטאות שלך. עוד שישי שאתה בבית ו"לא יוצא למצוא את האחת", לעומת "עוד לא מצאתי את האחת".

זאת התקדמות. לפחות אתה מתחיל להבין את שורש הבעיה (=הגישה שלך והאשמת גורמים שטחיים ו/או צד שלישי), וב"לא יוצא" קל יותר לטפל כשלב ראשון. אז יאלה, צא.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

או תשלים עם העובדה שאתה עושה טובה לאנושות בזה שאתה לא מפיץ את הגנים שלך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ואדים, תפסיק לאנוס את המחשבות המעוותות שלך על אחרים.

זה שאתה חושב שהגנים שלך מחורבנים כדי להעביר אותם הלאה, לא אומר שכך גם אצל אחרים.

ושוב התכנס השילוש הקדוש- נמרוד ואדים ואושריקו.

אולי תעשו מנאז' ותפסיקו לחפור לכולם?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם (נערך)
תפסיקו לתת להם צומי.

אנחנו אוהבים לתת במה במקרה כזה, מכל מיני סיבות.

אתן לך דוגמה על פות"ש אמר איזו סיטואציה שמאוד מוזרה. חברי הפורום התנגשו אחד בשני למשך כמה ימים, עד שאמרתי שיש מצב שפות"ש הספציפי הוא אמיתי.

כלומר לנו (כבני אדם) רצון עז לתת את הדעה שלנו. שם לב כמה פעמים נמרוד הגיב, וכמה פעמים משתמשים אחרים התווכחו עם האחר בשרשור הזה.

עריכה אחרונה על ידי gbguy
פורסם

מחשבות מעוותות זה אצל אחרים.

אני רק מנסה להחזיר אותם לדרך הישרה (בינתיים לא ממש הולך לי).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
עוד שישי שאני בבית ולא יוצא למצוא את האחת ..

הייתה לך מישהי לא מזמן, תן לפצעים להירפא ותתחיל מחדש. הטעות הכי גדולה היא להתחיל עם מישהי או מישהו חדש כשאתם אחרי פרידה. זה פשוט מזעזע, זה להשלות את הצד השני ברמה חולנית, אין דבר כזה לשכוח מישהי תוך יומיים, לא משנה כמה הקשר החדש טוב.

תפסיקו לתת להם צומי.

הלוואי וזה היה בשביל צומי.

זה שאתה חושב שהגנים שלך מחורבנים כדי להעביר אותם הלאה, לא אומר שכך גם אצל אחרים.

ושוב התכנס השילוש הקדוש- נמרוד ואדים ואושריקו.

אולי תעשו מנאז' ותפסיקו לחפור לכולם?

אתם החלטתם שאנחנו שלושה ביחד, למרות שכל אחד מתלונן על דברים שונים...

אנחנו אוהבים לתת במה במקרה כזה, מכל מיני סיבות.

אתן לך דוגמה על פות"ש אמר איזו סיטואציה שמאוד מוזרה. חברי הפורום התנגשו אחד בשני למשך כמה ימים, עד שאמרתי שיש מצב שפות"ש הספציפי הוא אמיתי.

כלומר לנו (כבני אדם) רצון עז לתת את הדעה שלנו. שם לב כמה פעמים נמרוד הגיב, וכמה פעמים משתמשים אחרים התווכחו עם האחר בשרשור הזה.

צודק. אוהב אותך גיא.

מחשבות מעוותות זה אצל אחרים.

אני רק מנסה להחזיר אותם לדרך הישרה (בינתיים לא ממש הולך לי).

אתה אחד המשתמשים הכי חשובים פה לדעתי והכי מצחיקים. רק באמת, הגיע הזמן להיות פחות ממורמר, בעיקר בגלל הגיל שלך. לי יש עוד מותרות להתלונן.

פורסם
הייתה לך מישהי לא מזמן, תן לפצעים להירפא ותתחיל מחדש. הטעות הכי גדולה היא להתחיל עם מישהי או מישהו חדש כשאתם אחרי פרידה. זה פשוט מזעזע, זה להשלות את הצד השני ברמה חולנית, אין דבר כזה לשכוח מישהי תוך יומיים, לא משנה כמה הקשר החדש טוב.

על מה אתה מדבר?

פורסם

רגע, אני רוצה להבין משהו: רק איתי אלפי אסיתיות רוצות להיפגש? לא אכפת לי לתת לך כמה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אצלי זה גם כלות מחבר העמים.

אפילו נשים קונקרטיות. פעם שלחה לי הודעה מישהי שישבה לידי בבית ספר בקייב. אז מחקתי את הפרופיל באותה רשת חברתית.

פורסם

החיים הם כמו פיתה - איך שלא תשים הטחינה, תמיד ינזל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...