Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, ראיתי המון זיווגים של הרב ביוטיוב .

לא יודע של איזה רב, אבל שמעתי שיש המון זיווגים בפורנהאב

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הזכרת לי את זה:

[video=youtube_share;Ey6YcPoOwFo]https://youtu.be/Ey6YcPoOwFo?t=3m53s

"אמרו לי תתחתן עם זאת ועם זאת ועם זאת"

(הפניה לשניה לא עובדת בהטמעה, תעברו ל 03:55)

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

כרגיל, אני מוצא את עצמי יושב ומדבר שיחות פסיכולוגיות עם נשים בפייסבוק.

אני כבר הפסקתי להאמין שאני אמצא את האחת (אם לאנשים שגבוהים, חתיכים יותר, עם עסקים משלהם וכו') מתלוננים כל שני וחמישי שהם לא מוצאים את האחת או את האחד, אז מה יגידו אזובי הקיר?

עצוב מאוד. חבל.

פורסם

אושריקו, תצא מקבוצות סטייל "יומנה של רווקה". הקבוצות האלה מבוססות על פרחות ורודפי צומי שבעיקר גורמות לגברים לשנוא נשים ולהפך.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

נסה לזיין נשים בפייסבוק, עדיף עם ציצים כמה שיותר גדולים

(אני בוטה בכוונה)

להיות כתף וקיר וBFF לא יוביל אותך למערכת יחסים רצינית.

את זה עושים אחרי שנכנסים לקשר.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
אושריקו, תצא מקבוצות סטייל "יומנה של רווקה". הקבוצות האלה מבוססות על פרחות ורודפי צומי שבעיקר גורמות לגברים לשנוא נשים ולהפך.

לא רק היומנה, שדווקא לדעתי היא קבוצה טובה אם כי מסכים איתך לגבי צומי.

אבל גם בכללי, בחורה ממוצעת מקבלת המון פניות, כדי שתמשוך אתה אותה דרך פייסבוק מסריח- סליחה על המילה, אתה צריך לעבוד הרבה יותר קשה. זה לא שאתה בראד פיט, אתה בסך הכל גבר נאה, אבל יש טובים ממך כמו בכל דבר. בעיה.

שביט, הרגת אותי עם הציצים, בוא לא נחזור לזה. לקח לי חודשים להיגמל מהציצים של ההיא.

לא מחפש ציצים או תחת , מחפש אחת שאני אתחבר למראה שלה וזהו, אבל קודם כל למצוא אותה ושהיא תמצא אותי. בינתיים אני רק נדפק.

שביט, האמת שיוצא לי לדבר עם נשים בגיל ה30 וכאלה דווקא על כל מיני פוסטים שאני פותח או מגיב להם לגבי נשים וגברים.

פורסם

אני כבר הפסקתי להאמין שאני אמצא את האחת (אם לאנשים שגבוהים, חתיכים יותר, עם עסקים משלהם וכו') מתלוננים כל שני וחמישי שהם לא מוצאים את האחת או את האחד, אז מה יגידו אזובי הקיר?

עצוב מאוד. חבל.

ברוך הבא אושריקו. התגעגענו אליך.

אחרי השיחה שלנו אתמול, הבהרתי לך שאתה צריך לחזור למוטב. אתה צריך לקחת אחריות על החיים שלך, והכל יגיע לאט לאט. בגיל הזה לא רק אתה מחפש זוגיות, גם בנות אחרות. אל תאבד תקווה.

פורסם
לא רק היומנה, שדווקא לדעתי היא קבוצה טובה אם כי מסכים איתך לגבי צומי.

אבל גם בכללי, בחורה ממוצעת מקבלת המון פניות, כדי שתמשוך אתה אותה דרך פייסבוק מסריח- סליחה על המילה, אתה צריך לעבוד הרבה יותר קשה. זה לא שאתה בראד פיט, אתה בסך הכל גבר נאה, אבל יש טובים ממך כמו בכל דבר. בעיה.

שביט, הרגת אותי עם הציצים, בוא לא נחזור לזה. לקח לי חודשים להיגמל מהציצים של ההיא.

לא מחפש ציצים או תחת , מחפש אחת שאני אתחבר למראה שלה וזהו, אבל קודם כל למצוא אותה ושהיא תמצא אותי. בינתיים אני רק נדפק.

שביט, האמת שיוצא לי לדבר עם נשים בגיל ה30 וכאלה דווקא על כל מיני פוסטים שאני פותח או מגיב להם לגבי נשים וגברים.

קבוצה טובה? 95 אחוז מהפוסטים שם אלה פוסטי צומי, פוסטי פריקה ותלונות על כמה שהצד השני לא בסדר. אחרי כמה ימים של קריאה שם עשיתי אנ-פולו כי זה גרם לי להתחיל לשנוא נשים.

לגבי ההמשך שרשמת, אני התחלתי לשנות טקטיקה בכל מה שנוגע לבחורות - משדר להן כמה שהחיים שלי לא רעים בכלל גם בלעדיהן, לא רודף אחריהן בשום מצב וממקבל עם כמה שיותר. מאז שהתחלתי לעשות זאת יצאו לי כמה סטוצים לא רעים בכלל. קשר רציני? אולי גם זה יבוא, לא מפריע לי אם זה כן יקרה או לא יקרה.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

• אחראי פורום
פורסם

יותר מעניין אותי למה אתם מתעקשים לנסות ללמד ולחנך את שני החברים פה, שברור כשמש שכל מה שהם רוצים זו במה לעמוד עליה ולהתמסכן ולהתבכיין בתקווה שמישהי תעשה להם חיים קלים ותיקח אותם כפרוייקט שיקום.

העיקר ששני הילדים האלה לא יצטרכו לזוז מ"מ מהקומפורט זון שלהם.

זה type שחוזר על עצמו בהמון מקומות, להישאר קטן ובכיין.

אין לטיפוס כזה שום סיכוי להצליח בכלום - צאו מזה כבר.

זיוני השכל פה, הם הכל חוץ מבקשת עזרה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
סופית השתכנעתי עכשיו שאתה טרול.

אומנם ברור ש-"ברכת הרב" עצמה לא תביא את הזיווג, אבל תחשוב על זה רגע -

המון נשים פונות אליו בשביל העניין הזה. הנקודה שלי הייתה שאני מאמין שהוא מסוגל בעצמו לשדך - הרי יש לו מאגר גדול של רווקות.

זה מה ששאלתי כששאלתי אם מישהו ניסה - ברור לי שכמה מילים שלו הן לא מה שישנו, אלה הרווקות שהוא מכיר וסומכות עליו.

(שהרי אם יגיד שאני שידוך נכון לבחורה - היא בוודאות תתן לי הזדמנות)

פורסם
יותר מעניין אותי למה אתם מתעקשים לנסות ללמד ולחנך את שני החברים פה, שברור כשמש שכל מה שהם רוצים זו במה לעמוד עליה ולהתמסכן ולהתבכיין בתקווה שמישהי תעשה להם חיים קלים ותיקח אותם כפרוייקט שיקום.

תתפלא, יש אנשים שלא מסוגלים להגיד " אני רוצה עזרה מקצועית" אז הם הולכים סחור סחור.

(לא רומז כלום).

בכל מקרה, אולי במכללה הקרובה אני אמצא מישהי למרות שלא מאמין וגם אם כן זה מרחק של שעה וחצי מהבית שלי, בטח היא תגור רחוק ועוד פעם אצטרך לבזבז דלק ואחרי 3 דייטים היא תספר לי שהאקס עדיין בלב שלה.

פורסם
האמת שאין לי כח כבר גם לחפש סטוצים או משהו.

זהו, שאני לא "מחפש" כלום אלא פשוט משחרר וזורם עם מה שיהיה. סטוץ, ידידות, קשר רציני. אני לא נעול על מטרה כמו פעם. מסתבר שכשאתה פועל ככה הדברים האלה פשוט מגיעים לבד.

פורסם

צודק, אבל כדי שיקרה משהו ולהכיר בחורות חדשות שאתה לא מכיר כבר, אתה צריך להיות בסביבת נשים ובסיטואציות שמאפשרות להכיר אותן לעומק ולא באיזה פאב מלא עשן עם רעש ו50 גברים חרמנים בוחנים אותן לפניך.

פורסם

כי מגיב כאן כי כיף לראות את התגובות של שני החברים.

אפילו היום בבוקר הנהלה החליטה ולסגור וישר לפתוח. כנראה גם להם כיף לקרוא כאן את התגובות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...