Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הטעיית הצרכן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בפרסומת לסיטרואן C4 הוא נסע בפיתולי ההרים הירוקים בצרפת. שלי ישב רוב הזמן במוסך מגעיל בצ׳ק פוסט בחיפה.

פורסם

נו, מה אתה רוצה. במקום לשדות הלבנדר של פרובאנס הבאת אותו לבתי הזיקוק. עוד יאשימו אותך בהתעללות ריחנית.

וברצינות - האם רכב שמוצג בפרסומת בצבע שאינו מיובא ארצה מהווה הטעיית הצרכן? האם רכב עם הגה ימני שצולם על רקע טירה בריטית הוא הגדר הטעיה? בסופו של דבר בקטלוג המוצג לקונה הפוטנציאלי יש פירוט האבזור לפי רמת הגימור, ובסופו של דבר מה שמחייב הוא הקטלוג והרשום בחוזה המכר.

אמנם לאחר המכירה, אבלגם בספר הנהג מופיעות הרבה אופציות שאינןם קיימות בארץ. הספר הוא תרגום של ספר הנהג הבין לאומי, וכולל את כל המידע שהיצרן בחר להציג, בין אם מדובר בתכונות הקיימות ברכב הנמכר בארץ ובין אם לאו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אמנם לאחר המכירה, אבלגם בספר הנהג מופיעות הרבה אופציות שאינןם קיימות בארץ. הספר הוא תרגום של ספר הנהג הבין לאומי, וכולל את כל המידע שהיצרן בחר להציג, בין אם מדובר בתכונות הקיימות ברכב הנמכר בארץ ובין אם לאו.

שמתי לב לזה בהיילקס שלי, את זה אני בחיים לא אבין, כאילו, אתם עובדים יותר כדי לתת מידע לא רלוונטי בעליל?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
אתה מתלונן על פנסים?

מה תגיד למי שקנה גרנד צ'ירוקי ב1998 וגילה שקיבל רק 5 מושבים?

[ATTACH=CONFIG]498383[/ATTACH]

אויי על המחיר, רק 289998.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

וברצינות - האם רכב שמוצג בפרסומת בצבע שאינו מיובא ארצה מהווה הטעיית הצרכן? האם רכב עם הגה ימני שצולם על רקע טירה בריטית הוא הגדר הטעיה? בסופו של דבר בקטלוג המוצג לקונה הפוטנציאלי יש פירוט האבזור לפי רמת הגימור, ובסופו של דבר מה שמחייב הוא הקטלוג והרשום בחוזה המכר.

ברצינות אין בעיה שישימו תמונה של האוטו ברמת איבזור הכי גבהה שקיימת בארץ. מי שרוצה יכול להוסיף כסף ולקבל את האוטו עם כל האיבזור המצולם.

אין הגיון לשים תמונה של גרסה שלא מייבאים.

פירסומת צריכה להציג מוצר שמוכרים, לא מוצר שלא מוכרים.

ספר רכב זה דבר שונה לגמרי, הוא מסיבות טכניות אחיד לכל הגירסאות. הוא לא פירסומת.

פורסם (נערך)

תשמע, גם בגבינה הלבנה יש פירורי שום ושמיר - ועל האריזה מופיעים ירקות שלמים, וגם איזה קרקר. אז כתוב באותיות של שני פונקט "הצעת הגשה" ובפרסומת "התמונה להמחשה בלבד". ואם נלך למוצרים הגדולים - הדירה שיציג לך בקטלוג לעולם תלהיה מוארת באור נגוהות וטובלת בירוק, כאשר במציאות זה יער מגדלים צפוף. אז תתבע את חברת הבניה על כך שהאיור מציג עץ לימון מניב בחלון?.

צרכן שמקבל כל פרסומת ככתב וכלשונה הוא, בשפה עדינה, טיפש. שיבדוק מה הוא קונה ויקרא על מה הוא חותם.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

את הגבינה אפשר להגיש עם התוספות, בדירה אפשר להתקין תאורה איך שבא לי, אבל אם מראים לי אוטו עם 7 מקומות ובפעול יש 5 או שמראים לי אוטו עם סאנרוף אבל בפועל אין, ואני לא יכול בשום דרך לקבל את זה מקורי, אז זו הטעיה.

גם אין שום בעיה שיצלצו את האוטו בסביבה יפה, רק האוטו עצמו צריך להיות תואם למוצע.

פורסם
תשמע, גם בגבינה הלבנה יש פירורי שום ושמיר - ועל האריזה מופיעים ירקות שלמים, וגם איזה קרקר. אז כתוב באותיות של שני פונקט "הצעת הגשה" ובפרסומת "התמונה להמחשה בלבד".

תמיד כשאני קונה מוצר שיש עליו "תמונה להמחשה" ואני יודע שיש הבדל גדול בין התמונה למוצר, מתחשק לי לשלם בשטרות של המונופול ולאמר "הכסף להמחשה: כשתביאו מוצר כמו בתמונה תקבלו כסף אמיתי..."

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
את הגבינה אפשר להגיש עם התוספות, בדירה אפשר להתקין תאורה איך שבא לי, אבל אם מראים לי אוטו עם 7 מקומות ובפעול יש 5 או שמראים לי אוטו עם סאנרוף אבל בפועל אין, ואני לא יכול בשום דרך לקבל את זה מקורי, אז זו הטעיה.

גם אין שום בעיה שיצלצו את האוטו בסביבה יפה, רק האוטו עצמו צריך להיות תואם למוצע.

גם את הדירה אי אפשר להעתיק לתוך שמורת הטבע, וחפיסת הגבינה לא מכילה קרקרים. עניין תאורת ה-LED הוא הטפלות לזוטות, אף לקוח לא יבוא לאולם התצוגה בגללה ואפילו לא בגלל הסאנרוף (אני מסופק אם יותר מחברי פורום בודדים שמו לב לפרט הזה עד פתיחת השרשור). מכל הדברים שהועלו עד כה רק סיפור הג'יפ הוא משמעותי, וגם לגביו, כיון שחלפו כ-20 שנה, איני יודע מה הרקע (הבאת פרטים בודדים עם 7 מושבים? כוונה לשיווק שלא מומשה? הטעיה מכוונת?) ומה היה החוק באותם ימים. בינינו - גם ההדמיה של מגדלי עזריאלי ברקע מטעה, מה גם שהמגדל המרובע בכלל לא היה קיים.

פורסם

ליבואן קיה יש את השיטה הזו, אותי זה עצבן כשהגיע הנירו לארץ (אותן תמונות מוצגות עד היום בפרסומות ובקטלוג של הדגם), הרכב בפרסומת כולל סאנרוף וג'אנט מגנזיום גדול ויוקרתי. כאשר בפועל אין אפילו אופציה לקבל את הנ"ל גם לא בתוספת תשלום.

סיפור אחר שאני מכיר, ב 2014 קניתי סוזוקי קרוסאובר שבכל הפרסומות ובקטלוג הופיעה עם ג'אנט גדול ובגוון כהה (שמוסיף קצת למראה הפשוט של הדגם), ידעתי שלא אקבל את זה כי " המכירה היא ע"פ המפרט באולמות התצוגה".

אבל שמעתי על בחור שקיבל את הרכב וממש נלחם איתם שהוא היה בטוח שהרהב יגיע עם הג'אנט הכהה כמו בפרוספקט.

לבסוף סוכנות המשנה שממנה רכש את הרכב מימנה לו החלפת ג'אנטים (לא למקוריים שבפרוספקט).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

עוד היבט של התופעה הזו , אלו רכבי מבחן ברמת גימור גבוהה יותר / שלא נמכרת , שיוצרים ציפייה אצל הלקוח שלא מתממשת.

למשל איביזה ידנית ברמת גימור סטייל שהופיעה פה במבחן ולמכירה מוצעת רמת גימור רפרנס נמוכה יותר.

פורסם

התרגום שעשו לספר רכב של הקליאו הוא פשוט זוועתי, המון תרגום רע(שגיאות תחביר,כתיב) והמון שגיאות לוגיות בהוראות של הספר עקב התרגום הנוראי - הורדתי את הספר באנגלית ואני מתייחס אליו.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אני מחזיק ברכב את שתי הגרסאות (שתיהן מסופקות על ידי היבואן).

• תוכן חדש...