Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אחת כזו סטיישן כבר כמה חודשים.

לטעמי רכב מעולה, תפעול ההילוכים מאוד קצר ונוח.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אם זו גרסת הטיטניום עם מנוע 1600 טורבו מציע לקרוא בפורום קצת.

היו מקרים של החלפת מנוע שעולות המון כסף.

דגם אטמוספרי לא רע,רכב טוב בסה"כ בלי בעיות הגיר.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

פה יש לך ביקורת על אחת ברמת גימור טרנד.

במרכב 5 דלתות הפוקוס הגיעה ברמת גימור טרנד, ספורט וטיטניום בדגם עם מנוע האקובוסט.

הספורט והטיטניום נדירות ובכללי לא נמכרו כל כך הרבה פוקוס ידניות.

הפוקוס נחשבת לאחת המשפחתיות המהנות לנהיגה, ואני אישית חיפשתי לעצמי אחת ברמת גימור ספורט אבל לא מצאתי במצב כמו שרציתי , ובסוף התפשרתי על משהו אחר עקב חוסר סבלנות.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
פה יש לך ביקורת על אחת ברמת גימור טרנד.

במרכב 5 דלתות הפוקוס הגיעה ברמת גימור טרנד, ספורט וטיטניום בדגם עם מנוע האקובוסט.

הספורט והטיטניום נדירות ובכללי לא נמכרו כל כך הרבה פוקוס ידניות.

הפוקוס נחשבת לאחת המשפחתיות המהנות לנהיגה, ואני אישית חיפשתי לעצמי אחת ברמת גימור ספורט אבל לא מצאתי במצב כמו שרציתי , ובסוף התפשרתי על משהו אחר עקב חוסר סבלנות.

הי יואב!

חשבתי על הפוקוס אבל לא בטוח לגביה, יכול להסתקרן על מה התפשרת?

פורסם

דאצ'יה סנדרו מאפס ק"מ.

למרות שאני אישית נהנה ממנה עדיין היא נופלת מהפוקוס ברוב התחומים ולא ממש ברת השוואה, במיוחד בהיבט של הנאה מנהיגה.

אם אתה מחפש הנאה מנהיגה מציע לך להתמקד במכוניות כמו הפוקוס.

פורסם

גילוי נאות - בעלים של אקובוסט ידנית כבר 8 חודשים.

אם זה הדגם שאתה מחפש, יש סיכום מצויין של misterb, חיפוש קצר ימצא אותו. מדובר ברכב די נדיר, הגיעו לפה 20 רכבים כאלו.

אני יכול להוסיף שתי נקודות שמפריעות לי ברכב:

1. פתחי המיזוג מכוונים ישר, אבל ממש ישר, אל שני צידי ההגה. מכיוון שהמזגן חזק, בנסיעות ארוכות (חצי שעה+) אתה פתאום מפסיק להרגיש איזו אצבע ומגלה שהיא קפאה. זה נשמע טיפשי, אבל זה מטריד בנסיעות ארוכות.

2. איכות הצבע פשוט גרועה. הרכב שלי בן 5 ויש לו כבר קילופים (קלים) בלכה בשתי פינות הגג האחוריות (ימין ושמאל, בסימטריה שמראה שזה ממש לא מקרי), ועוד כמה נקודות שיש פשוט חורים קטנים בצבע, כנראה מפגיעה של אבנים קטנות או משהו דומה. לא משהו שנתקלתי בו באף רכב אחר שהיה לי.

מעבר לזה, הרכב חזק (בגרסת הטורבו כאמור, לא נהגתי על אטמ'), ההגה מעולה, הגיר מדויק, והכל מרגיש מאוד "מוצק". הנוחות סבירה (נח במובן הקשיח של המילה), גם מבחינת מושבים וגם מבחינת בולמים, לא ברמה של מתרסק וקופצני אבל גם לא איזו רכות סופגת.

לדעתי כמשפחתית, למי שלא חייב רכב מאוד מרווח ונהנה לנהוג מדובר בקניה מעולה, בעיקר בגרסאות המאובזרות יותר ובטח עם המנוע החזק. מי שסתם מחפש רכב אמין מ-א' ל-ב' ורוצה הכי הרבה פח לשקל, יוכל למצוא עסקאות טובות יותר.

לגבי אמינות, היתה בעיה שגם דווחה באריכות ע"י misterb לגבי צינורית במערכת הקירור שגרמה להרס מנועים, הבעיה הזו כוסתה ע"י ריקול שבמסגרתו הוחלפה כמובן הצינורית המדוברת, אבל גם נוסף חיישן לגובה נוזל קירור על כל צרה שלא תבוא. מעבר לזה היו דיווחים על בעיות נוספות, אבל לא משהו קונקרטי. אני רוצה להאמין (אבל לא יודע) שהבעיות האלו נבעו לפחות בחלקן מנהיגה אגרסיבית.

כל זה לא באמת רלוונטי לגרסה האטמ', שבא לא היתה אף בעיה כזו ובסה"כ צריכה להיות אמינה בצורה סבירה לגמרי.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...