Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחד, אנשים כאן ובצדק מזהירים מרכישת רכבי וואג בעלי dsg7, מצד שני, ראו תגובות חברי פורום אחרים על פוסטים שצצים להם עי אנשים שמתעניינים באיביזה 2017 או איזה פאביה 2017 עם הגיר המדובר, שאומרים שהרכב נותן תמורה והכל, משום מה הם לא מגיבים כאן בפוסטים מסוג זה.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תגובות 182
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל אחד והתחביבים שהוא מוכן לשלם עליהם .

אני קניתי לאון ידנית לפני 8 שנים כי לא רציתי להכנס לזה, כבר אז היו שמועות ש DSG7 לא משהו אבל זה לא היה כזה גורף.

אם הייתי נפגע מגיר כזה , הייתי פותח קבוצת פייסבוק "נפגעי פולקסוואגן / סיאט / סקודה / אאודי" ,

לאחר מכן עושה חיפוש בפורום ודולה מאה אנשים או יותר שנפגעו כמוני.

מבקש מהם להעלות הוכחה מצולמת על החלפה של מח גיר או קלאצ'ים (בין אם בחינם או בתשלום , הכל מתועד במערכת של מוסכי הרשת ) ודרך הקבוצה זה כבר היה הופך מהר מאד לויראלי ומגיע למאות אלפי אנשים .

על הדרך הייתי בודק עלויות מול גוגל כדי שהמנוע שלהם יאנדקס את הדף של הקבוצה והדבר הזה אולי היה מרתיע את היבואן / היצרן .

לא הגיוני (כמו שהזכירו פה) שעל אותו מוצר במקומות אחרים בעולם האחריות היא או lifetime או לתקופה של 10 שנים ויותר ובארץ היא מוגבלת עד לא קיימת .

לדעתי קבוצה כזו עם אינדוקס יעיל בגוגל תקבור את כל המפעל הזה שמבוסס על DSG7 .

מכיון שהכל אמת לאמיתה ואין פה איזושהי שמועה (יש הוכחות על כל טיפול וטיפול וכל צילום של תיעוד יעלה לדף הקבוצה) אז גם לא נראה לי שיש פה איזשהי בעיה משפטית , רק הצגת ראיות . רכב , חודש עליה לכביש , מספר ק"מ וקבלה המעידה על התקלה והטיפול שהגיע בעקבותיה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

^

אדון,

האחריות הארוכה שאתה מדבר עליה, היא במספר מדינות מועט מאד (אם אני לא טועה בסין ובארה"ב), והמדינות הנ"ל הן לא "כל העולם". לרכב יש אחריות, אם היא תמה, זאת בעיה של הלקוח. באחריות הצרכן לבדוק מוצר לפני שהוא רוכש אותו. מדובר הצרכנית נבונה, זה לא קשה, במיוחד בתקופת האינטרנט.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

קודם כל שיהיה בהצלחה.דבר שני, כבעל רכב דומה רק חדש יותר(2015) אני יכול להעיד על עצמי שכשהחלטתי לקנות את הרכב ידעתי על מחלות הגיר ולמרות זאת הלכתי על זה.קניתי את הרכב חדש והיום אני עדיין בדיעה שאם זה יקרה,באסה אבל נתגבר. היבואן ,באם ביצע את ההחלפה בריקול באמת לא חייב כלום ואם יעשה משהו זה וואחד רצון טוב.תמוה שיש אנשים (לא מתכוון אליך, פות"ש) שחושבים שהוא כן חייב משהו.שום יבואן לא יבצע דבר כזה ללא ניתוח של עלות/תועלת של הנושא ולכן רעש שתעשה באמת יכול לעזור אבל במידה וזה לא יעזור, אין במקרה הזה(לעומת מקרים אחרים שעולים בפורום) באמת קייס להתנהלות לא הגונה של היבואן

פורסם

Giri , אתה מודע לזה שהרבה מקהל היעד של פוקלסוואגן אאודי הוא לא מאלה שפותחים גוגל לפני שהם קונים רכב.

אין פה שום קשר לצרכנות נבונה , מדובר פה על רכיב שמגיע תקול כמו הדו מצמדי של פוקוס דור קודם.

שם היבואן לקח אחריות וטיפל בכל הלקוחות . פה למרות שגם היצרן וגם היבואן מודעים לבעיה הם ממשיכים לשקר ללקוחות ולומר להם שהבעיות נפתרו.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אחרי שחבר שלך ישלם את אותם 7000 שקלים הוא ידע לא להתקרב לתוצרת הזו,

2800 + מ.ע.מ אבל אל תתן לעובדות לבלבל אותך.

עם כל הצער והיגון שבדבר אני חושב שתיקון בסדר גודל כזה

לרכב בן 5 עם 114K זה סביר בהחלט.

גם הפלנטרי 6 המהולל של אייסין התחיל לבעוט אצלי בק"מ כזה

ושם התיקון יקר הרבה יותר.

פורסם

לא אשמח שאחי קנה לאון חדשה לפני כמה חודשים שאלתי בתמימות "מה עם הגיר, הוא מתקלקל מהר" עלה לי האיש המכירות כמו לתייר "התקלות שהי נפתרו אין מה לדאוג" אחרי חודשיים הגיר התחיל לעשות רעשים, איזה יופי מזל שמקשבים לי וקונים VAG

PEUGEOT 206XS

פורסם
2800 + מ.ע.מ אבל אל תתן לעובדות לבלבל אותך.

לחלק משופץ על ידי בית עסק עם מוניטין לא ידוע (עדיין לא פגשתי לקוח אחד שלהם)

עם אחריות ל5 חודשים בלבד.

אם כבר עובדות אז עובדות מלאות, לא חצאי מידע..

יום טוב גם לך

פורסם

אולי כדאי שבמכוניות עם DSG7 יוסיפו טיפול ב 100K שיקרא "טיפול גיר" ועלותו 7000ש"ח. כדי שכולם ידעו מראש לקחת את זה בחשבון.

אני יודע מתי אני צריך להחליף רפידות, צלחות, באיזה טיפול עושים שמנים ופילטרים ומתי פלאגים.

אז אולי שב VAG'יות עם הגיר הנ"ל יהיה עוד "טיפול" ידוע מראש....

פורסם

רכב בן 5 לגיטימי לחלוטין שישפץ במכון גירים ולא בחברה. ברכב שלך עם נתונים זהים היית רץ להחליף חלק חדש בחברה? ו 5 חודשים אחריות זה מצוין. אם יש בעיה מספיק שבוע על מנת לגלותה.

פורסם
אולי כדאי שבמכוניות עם DSG7 יוסיפו טיפול ב 100K שיקרא "טיפול גיר" ועלותו 7000ש"ח. כדי שכולם ידעו מראש לקחת את זה בחשבון.

אני יודע מתי אני צריך להחליף רפידות, צלחות, באיזה טיפול עושים שמנים ופילטרים ומתי פלאגים.

אז אולי שב VAG'יות עם הגיר הנ"ל יהיה עוד "טיפול" ידוע מראש....

אם כל שנתיים מחליפים מצתים בסכום של 4 ספרות כולל מעמ מה זה כבר 7000שח פעם ב 5 שנים או 100k קמ?

פורסם
מה הקשר?

פה מדובר בהחלפת מצמדים, כלומר התקנה של חלק חדש בצורה לא פולשנית במיוחד לגיר.

ואני שואל על טיב השיפוץ שלהם לחלק אלקטרומכאני שנימצא בליבו של הגיר

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...