Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אשמח לקבל המלצות על מוסך אמין באיזור תל אביב-חולון לטפל בבעיות שציינתי..

מאחר ובחיים לא הייתי במוסך כמה בערך טיפול כזה אמור לעלות?

פורסם

בחולון יש לך את אורן שירותי רכב ואי אפשר לתת הצעות מחיר גם לא הערכות גסות, מבלי לדעת מה בדיוק לא תקין ברכב ומה התיקון הדרוש.

פורסם

יש תוסף ששמים במנוע ונותנים למנוע לעבוד חצי שעה ואז מרוקנים את השמן ושמים שמן חדש

לא יודע כמה זה מועיל נגד בוצה יש האומרים שזה גורם נזק

ניתן למומחים לענות פה

בדכ בוצה במנוע זה בגלל שימוש בשמן לא איכותי או לא מתאים למנוע

וגם שלא מחליפים שמן בזמן

פורסם

תן לי רגע להבין, בחיים לא טיפלת בו? העלות יכולה להגיע עד כדי החלפת מנוע (כי זה מה שקורה שלא מחליפים שמן או ששמים שמן לא מתאים ובאיכות ירודה).

פורסם (נערך)

הבחור פתח שני שרשורים במקביל, השרשור הזה הוא התוצאה של בדיקה במכון שרשמו בו כל מיני דברים. כנראה הבחור גם לא היה במכון הבדיקות ולא ראה איך נראית בדיקה כזאת בדרך כלל.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=638804

בקיצור, לא ברור האם יש בוצה, נקישות ועוד כל מיני דברים נוספים.

גש למוסך מכונאות לבדיקה נוספת, יכול להיות שאין שום בעיה. בטח לא נוכל להעריך מה מחיר התיקון כי לא ברור מה צריך לתקן.

זה מוסך הבית שלי בחולון שטיפלתי בו בכמה רכבים במשך 10 שנים, אשר נבדקו לפני הקניה באותו המוסך ( ללא הבדיקות במכון ).

הוא מטפל בכל סוגי הרכבים, אדם הגון ומקצועי :

http://www.garage4u.co.il

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש לך קבלות מהטיפולים שהבעלים הקודם ביצע ברכב?

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מדובר על רכב שרכשתי השבוע, הוא הרכב הראשון שלי ככה שאין לי ניסיון עם מוסכים בכלל.

שלילי אני אפילו לא יודע אם הקמ הרשום ברכב זה הקמ האמיתי שלו.

קפוץ למוסך אורן בחולון או זיסו בת"א לבדיקה מקיפה של הרכב וקבלת הצעת מחיר.

במידה ויש לך ספקות לאחר קבלת הצעת המחיר פנה לפורום שוב ונשמח לעזור לך.

איזה כייף לי :)

פורסם
קפוץ למוסך אורן בחולון או זיסו בת"א לבדיקה מקיפה של הרכב וקבלת הצעת מחיר.

במידה ויש לך ספקות לאחר קבלת הצעת המחיר פנה לפורום שוב ונשמח לעזור לך.

מה העלות של הבדיקה ידוע לך?

פורסם

אורן בחולון לא לוקח כסף על בדיקה,

אבל בכל מקרה אתה צריך לעשות טיפול לרכב מכיוון שאתה לא יודע מתי נעשה טיפול אחרון.

תכנס תעשה טיפול ואם ימצאו דברים נוספים יעדכנו אותך ותחליט מה אתה רוצה לעשות.

אבל טיפול אתה חייב בכל מקרה

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

פורסם

בכל מוסך שרק תבחר תראה להם את טופס הבדיקה ושיעברו על הרכב וייבדקו מה נחוץ באמת ומה שם כסתחים. בהתאם למה שצריך קח הצעת מחיר לתיקון ואל תיסגור עדיין אם אף אחד לפני שאתה בא לכאן עם מה שנאמר על מנת שנחווה דעתינו ובכך לייעץ ולעזור על מנת שתוכל אפילו לחסוך כמה שקלים ולא מעט.

פורסם

החלפת שמן מנוע, פילטר שמן, פילטר אוויר, בדיקת מצב הבלמים ( קדימה+ אחורה ) והחלפתם אם צריך. במקרה שלך, שלא ידוע איך טיפלו ברכב כדאי גם להחליף נוזל קרור, נוזל בלמים, פילטר מזגן, פלאגים ( אפשר לבדוק את מצבם ).

שמן גיר , אם יש בהוראות יצרן החלפה שלו, והרכב הגיע לפי הקילומטראז' שצריך להחליף אותו, אז גם שמן גיר.

• תוכן חדש...