Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי בכלל רוצה רכב סדאן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בחדשות - לא.

אם אני זוכר נכון, באחד מהדורות היית יכול לבחור להוסיף מגב אחורי (או שאולי זה היה בכלל בדגם אחר, אבל אני זוכר בבירור שהיו סדאנים כלשהם עם ובלי).

קיים גם בחלק מהדגמים של מאזדה 6, או שזה התקנה מקומית?
מדובר בגרסאת ההאצ'בק של המאזדה 6.

כן, יש האצ'בק. בתכל'ס העסק עובד כמו האוקטביה - מבנה סדאן עם חלון אחורי מתרומם.

b93dcba339c3220eb2026bf6aa67d90b.jpg2a0eafdcda51c20bb1b3e57613fd5cf5.jpg015d84fccf09a1decc40e8e5058d448a.jpg

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תגובות 220
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן, זה הדגם. סדאן עם דלת אחורית מתרוממת או האצ'בק עם תא מטען עמוק, או בקיצור: ליפטבק/נוצ'בק.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

לפני שנה עברתי דירה, אותה הייתי צריך לרהט מאפס והכל מאיקאה (ה-כ-ל.. זאת למעשה דירה לדוגמה של איקאה לכל דבר). התלבטתי מה הדרך הכי נכונה, האם לשכור וואן רק לשם ההעמסות, או לעשות המון נגלות..

בקצרה, 2 נסיעות עיקריות ועוד אחת להשלמות. מיטה, 2 ארונות, מזרון, ספה, שולחן סלון, שטיחים, 2 ארוניות אחסון, שולחן מחשב שבנוי מפלטת עץ באורך 2.20 ויחידת מגירות, ועוד מלא דברים שנכנסים בשקים של איקאה (אגב יש לי איזה 20 למי שצריך..)

בהמשך הדרך היו גם מייבש כביסה ותנור שלם.

פוקוס האצ'בק 2.0.

פורסם

גם בפביה וגם במיקרה העמסתי בלי בעיה תנור ופעמיים מכונת כביסה.

בפביה בסידור נכון העברתי דירה של אשתי שהייתה סטודנטית בנגלה אחת (ללא ריהוט מיוחד חוץ משולחן).

הפתח הטענה שיש להאצבק מאד נח וגם במכונית סופר מיני אפשר להכניס דברים גדולים בקלות.

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

פורסם

שים לב, audi r8, דווקא התמונה של המאזדה האדומה שצרפת לא רלוונטית כי זו גרסת הסדאן ולא האצ'באק או נוצ'באק...

Sent from my m2 note using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
עוד נקודה ששמתי אליה לב הבוקר, כאשר נסעתי מאחורי איזו S60, אבל די מאפיינת רכבי סדאן מודרניים: החלות האחורי משופע מאוד, מה שמקטין מאד את פתח ההטענה. זה היה שונה בעבר, כאשר החלון האחורי היה יותר אני ואפשר פתח הטענה יותר גדול. צריך לבדוק אם זה היה המצב בשנים בהן הישראלי פיתח את הטעם לסדאן. וצריך להביא בחשבון עוד דבר - בשנות ה-50 עד שנות ה-70 רכב "משפחתי קטן" היה משהו שהיום היה נקרא "סופרמיני צנוע". הדרישות צמחו עם השנים, גם סיווג הדגמים לפי קבוצות, ונדמה לי - ויתקנו אותי ההיסטוריונים שבפורום - שאת המהפך עשתה הסובארו ליאונה של שנות ה-80, זו שנתנה הרבה מ' פח לשקל עם מבנה סדאן.

עד שנות ה-90 תא המטען של מכוניות הסדאן נפתח מעל הפנסים האחוריים (סובארו לאונה סדאן) ברכבי בדאן משנות ה-90 תא המטען נפתח מעל הפגוש כך שהפתח גדול יותר

פורסם
קיים גם בחלק מהדגמים של מאזדה 6, או שזה התקנה מקומית?

אתה צוחק, נכון?

דגמי מזדה 6 עם מגב אחורי אלו דגמי ה 5 דלתות 2011-mazda6-5door-hatchback-euro-spec-24.jpg

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

עיצוב וכל מיני דעות נכונות יותר ופחות, משחקות תפקיד אצל רוכשי הרכב, וזה הגיוני ולגיטימי לחלוטין. אחרת הרכב היחיד שהיה נמכר הוא רנו קנגו/סיטרואן ברלינגו וכד'. הרכבים הכי שימושיים שיש.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם
הסדאן היחידה שאני זוכר שיש לה מגב אחורי, היא ה-306. כנראה שאריות מההאצ'באק:

PEUGEOT-306-Sedan-2695_5.jpg

היה גם בטמפרה:

5823485709_a9bab8c15d_b.jpg

פורסם
אחרת הרכב היחיד שהיה נמכר הוא רנו קנגו/סיטרואן ברלינגו.

:roflmao: :roflmao: :roflmao:

אולי הבדיחה הטובה בתולדות הפורום.

כן, יותר מהבדיחות בשרשור ה״לעשות ביד על מכונית.״

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• חברי המעגל הראשון
פורסם
היה גם בטמפרה:

[ATTACH]492789[/ATTACH]

וגם באפלאוז

Daihatsu-Applause-side-view.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

באפלאוז, החלון האחורי נפתח עם הדלת. בטמפרה וב306 לא

Sent from my MicroTAC 9800X using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תוכן חדש...