Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי בכלל רוצה רכב סדאן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בהאצ'בק אולי לא, אבל בסטיישן, אם חושבים בצורה קרימינלית, זה שטרחו למשוך את הוילון כבר אומר שיש משהו מעניין שם שאולי שווה לגנוב.

זה אולי נכון, אבל לדעתי הסטיישן לא נכנס לדיון הזה בכלל (כן, אני יודע שכבר הכניסו אותו קודם...). מדובר ברכב עבור אנשים שצריכים (או רוצים שתהיה להם האפשרות) לסחוב הרבה יותר מסדאן או האצ'באק יחדיו. אני חושב שברוב המקרים, מי שהולך לקנות סטיישן מראש לא שקל סדאן, ואולי גם לא שקל האצ'באק. רק במקרה ויש דיל והמחיר משתלם וכו'.

זה נקרא ליפטבק, לא סדאן. :wink:

או! זה בדיוק העניין, שגם היצרנים בעצמם הבינו מה עדיף למכור. כי אין גירסת סדאן לאופל הזה. אגב, צחוק הגורל הוא שעם שיטפון ה-SUVים המתגבר, הסדאן מפנה את מקומו בהיסטוריה ל... האצ'באקים מנופחים.

נראה לי בילבלתם בין אפשרות לקיפול המושב מתוך תא הנוסעים, דבר שלא קיים בכל רכבי הסדאן.

...

לא בילבלנו, סלואו צודק- התכוונו לרכבים שאין להם קיפול מושבים אחוריים בכלל.

• תגובות 220
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הסינים יצילו את תצורת הסדאן:

https://cars.walla.co.il/item/3153878

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

כל הקרוסאובריזציה הזאת זה עצוב למי שלא ממש אוהב ישיבה גבוהה כמוני, אבל כנראה שאין מה לעשות. למשל סטיישן חשמלי עממי אני בכלל בספק שיהיה אי פעם קיים, ובעצם התצורה הזו כנראה תיעלם בעתיד בכלל.

פורסם
תחילת הסוף של רכבי הסדאן, פורד מפסיקים לייצר רכבי סדאן:

https://m.calcalist.co.il/Article.aspx?guid=3736962

עכשיו גם במגזין שלנו.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

הייתה כתבה לפני חודש בערך שלפי מחקר שנעשה עד שנת 2022 בארה"ב 90% מכלי הרכב שימכרו יהיה טנדרים, SUV ודומיהם.

FCA פיאט - קרייזלר 97% מכלי הרכב לא יהיו מכוניות.

אחרי שזה פורסם שכולם הודיעו שהם מפסיקים לייצר מכוניות.

באירופה זה לא שונה רק הרבה יותר קטן, הדגם הנמכר ביותר של רנו באנגליה זה הקפצר.

https://www.cnbc.com/2018/04/06/the-steadily-disappearing-american-car.html

אייל

פורסם

לא צריך ללכת רחוק - תראו את ההיצע של מיצובישי, כשהדגמים היחידים שלהם שהם לא SUV או טנדר זה אטראז׳/ספייס סטאר.

אפשר לאהוב או לא לאהוב את זה, אבל עובדה שזה נמכר יפה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הפסיקו לשווק אותה ברוב המדינות בעולם. נשאר רק בסין ועוד מקום.

הלנסר הבאה תהיה עוד קרוסאובר. את השם איבולושן בטח יתנו לליין חדש של מזגנים או מעליות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

נזכרתי בשרשור ואני חייב לשתף

אתמול הובלתי ברכב סדאן שולחן פינתי 1.65 על 1.25.... הייתי בספק שיכנס אבל עם הנדוס הוא נכנס ועוד לא הפריע לסאב שיושב בבגאז.IMG-20180622-WA0007.jpegIMG-20180621-WA0122.jpegIMG-20180621-WA0138.jpeg

פורסם

רואים ששיחקת הרבה טטריס בילדות

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
הפסיקו לשווק אותה ברוב המדינות בעולם. נשאר רק בסין ועוד מקום.

הלנסר הבאה תהיה עוד קרוסאובר. את השם איבולושן בטח יתנו לליין חדש של מזגנים או מעליות.

בארה״ב סוכנויות של מיצובישי הפכו למראה נדיר והמכירות בתחתית הטבלה. ימי האבולושן חלפו ללא שוב.

http://www.wsj.com/mdc/public/page/2_3022-autosales.html

• תוכן חדש...