Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
על האריזה, אני משאר שזה זה, תנקה את השני האזורים לפני הדבקה באלכוהול

את הפלסטיק עצמו אני יכול לנקות אבל החלק השני שבגג עשוי מבד ככה שלא נראלי אפשר לנקות אותו עם אלכוהול.

בקושי יש שם נקודות אחיזה שאפשר להדביק את החלק הזה בכלל זה ממש סיוט.

לא מבין איך זה קרה ככה מעצמו .:?

פורסם
אתה יכול לנקות עם אלכוהול ומגבון, האלכוהול מתנדף תוך כמה רגעים, דווקא לפי התמונה נראה כי יש שם שטח נחמד להדביק

אז ככה

קניתי את הדבק האפור המדובר, הדבקתי הכל יסודי מכל הכיוונים.

החזיק יום אחד מעולה.

כמובן שהחום עשה את שלו וזה כבר מתחיל להיות ממש רופף ועניין של עוד יום עד שיפול לגמרי שוב.

עוד רעיונות איך לסדר את זה אולי?

פורסם (נערך)
אמממ דבק חם, מאיזה אזור אתה בארץ?

מאיזור המרכז, בעקרון אם אדביק עם דבק חם לא תהיה אופציה לפרק את זה בעתיד ( במידה ואצטרך לגשת למנגנון של הסאנרוף ) וזה בעייתי קצת לדעתי.

אגב את הדוצ 3M הדבקתי על הבד עצמו מתחת לאיפה שהמכסה מתלבש, אין שום אפשרות להדביק את זה על חלקי הפלסטיק כי אין מגע בין המכסה לחלקי הפלסטיק רק לחלקי הבד, בגלל זה הדבק לא נתפס? אולי צריך משהו שיתאים יותר לבד?

למה ישר לחפש קומבינות כשאפשר לקנות קליפסים חדשים בגרושים?

יש לי את הקליפסים, הבעיה שהפלסטיקים שמחברים את הקליפסים למכסה נשברו.

מה השלב הבא? :roll:

עריכה אחרונה על ידי TheChaosWay
פורסם

אלון דבק חם נדבק יותר טוב לסיבים(חודר אותם אפשר להגיד. לגבי ימות הקיץ יש דבק חם סטאנדרטי ויש כאלה שנקודת ההמסה שלו יותר גבוהה,ואגב ב50 מעלות הדבק חם לא אמור להתפרק,אומנם יהפוך למעט רך יותר אך לא יתפרק.

פות"ש אני צפוי להיות בעוד שבועיים הרשל"צ, אם לא תצליח לפתור את הבעיה עז אז צור איתי קשר.

• תוכן חדש...