Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברצוני לרכוש רכב יד שנייה ואני מתלבט בין הונדה סיוויק (2013), טיוטה קורולה (2013) ומאזדה 3 (2014). אני מחפש רכב משפחתי לשני אנשים בוגרים ושני ילדים קטנים בני 4 ו-1. חשוב לי שהוא יהיה טכנולוגי ומהנה לנהיגה, חסכוני, עלויות מוסך ועלויות ביטוח זולות, וכן שבעוד 3 שנים אם ארצה להחליפו הוא יאבד מערכו הכי פחות ביחס לרכבים שרשמתי. אשמח לחוות דעתכם.

פורסם

מהנה לנהיגה - מאזדה 3 מנוע 2.0.

אף אחת מהן לא חסכונית במיוחד.

הקורולה מציעה מושב אחורי מרווח ותענה על רוב דרישותך למעט הנאה מנהיגה.

את הסיוויק סדאן אני לא מכיר, רק את ה5 דלתות.

פורסם

גיר ידני לא אופציה. ישנם שני דברים שאני לא שלם איתם במאזדה וזה המרווח במושב האחורי וירידת הערך היחסית גדולה.

פורסם

אני מניח שהמאזדה אליה התכוונת בעלת מנוע 1.5.

הדגם המומלץ מגיע עם מנוע 2 ליטר והוא לא מאבד ערך בצורה יוצאת דופן.

מבחינה טכנולוגית המאזדה עדיפה, אכן אתה צודק והמושב האחורי שלה יחסית קטן, תבדוק אם הוא מספיק לכם.

הקורולה הכי מרווחת אך בכל הקשור לנהיגה היא נופלת מהשתיים האחרות.

אני הייתי בוחר בסיוויק, מרווחת מספיק, מאובזרת מספיק וחזקה ומתנהגת טוב יותר מהקורולה ומהמאזדה עם מנוע 1.5

המראה פנים שלה נותן רושם "טכנולוגי", אם לזה התכוונת בהגדרה.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

• תוכן חדש...